gumista 29.11.03, 21:54 Prosze zobaczcie w galerii jest sporo nowych kalitypii Grzegorza. Powiem tak jestem tym szczęściarzem ktory je oglądał na zywo. Było warto. pzdr z Trojmiasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mosteczek2 Re: Nowe kalitypie Grzegorza 30.11.03, 21:26 No BOMBA!!!!!! Grzegorz, gratulacje!!! tylko tak dalej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
auto-da-fe Re: Nowe kalitypie Grzegorza 01.12.03, 08:14 No, Pozazdrościć. Żebyś tylko, Grzegorzu, na laurach nie spoczął. Gratuluję, pozdrawiam Łukasz PS Ile teraz kosztuje azotan srebra? Odpowiedz Link Zgłoś
fotto Re: Nowe kalitypie Grzegorza 02.12.03, 08:23 Świetna robota!!! Mam nadzieję, że zpaczę je na żywo:) Odpowiedz Link Zgłoś
zby001 Re: Nowe kalitypie Grzegorza 02.12.03, 09:30 Ladne obrazki, ale jeszcze lepiej wypadna na zywo. Niedlugo mam nadzieje zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: Nowe kalitypie Grzegorza 02.12.03, 16:58 Zawsze jest tak, że fotografia wypada lepiej na żywo, niż w tej kijowej rozdzielczośc 72 i na ekranie. A osobliwie takie dziwactwa! Tylko cyfrówka wygląda jak wygląda, bo jest sztucznym, nieprawdziwym tworem. Takie fanaberie jak gumy i kalitypie ogląda się na wystawach!!! Grzegorz! Tylko tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Nowe kalitypie Grzegorza 02.12.03, 19:47 A pewnie, że na żywo. Momo, ze te skany sa bardzo dobre to jest to zaledwie 10% tego co na zywo. A na żywo bedzie można oglądać juz najpradopodobniej od 15 lutego w Grudziadzu. No własnie miałem się dzisiaj spotkać i pogadać o wystawie i poznać i ustalić wszelkie szczegóły z tym zwiazane jednak mój stan tzn gardło jest w opłakanym stanie i przełożyłem to spotkanie na piątek. Mam nadzieję, że do tego czasu będę już świeży jak ryba. (wychodzą te zeszło tygodniowe imprezki) Odpowiedz Link Zgłoś
ajon1 Re: Nowe kalitypie Grzegorza 03.12.03, 22:12 Grzegorzu ja też chcę złożyć Ci serdeczne gratulacje, zdjęcia bardzo ciekawe i technika ekstra ! Dzięki ze dzielisz się z nami, tu na forum, swoimi osiągnięciami. Masz praktycznie gotowe prace na indywidualną wystawę, ale mam nadzieję, że będziesz chciał wystawić też z razem z nami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dtpgreg1 Re: Nowe kalitypie Grzegorza 04.12.03, 03:50 Witam Bardzo dziekuje za slowa uznania, dodam tylko ze skany zrobilem z pierwszych odbitek nastepne prezentuja sie znacznie lepiej. Pozdrawiam greg Odpowiedz Link Zgłoś