all2 01.12.03, 00:42 quizilla.com/users/trinitykills/quizzes/What%20Matrix%20Persona%20Are%20You%3F/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Ilu mamy Neo? ;) 01.12.03, 08:43 Mi wyszedł Morfeusz. Nie nadaje się na Neo. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Ilu mamy Neo? ;) 01.12.03, 08:53 A niech to - jeden jest, ale chyba coś źle powciskałam.... ;))) W domu powtórzę ankietę jeszcze dwa razy. Trzy części filmu przecież były.... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Ilu mamy Neo? ;) 01.12.03, 12:27 Tank! A co to za jeden ten Tank, bo tylko pierwsza czasc ogladalem i to dawno. Ledwie co pamietam poza strzelanina i mordobiciem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ilu mamy Neo? ;) 01.12.03, 15:10 Po południu zrobiłem sobie jeszcze raz i wyszedł mi Neo. Początki schizofrenii... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Ilu mamy Neo? ;) 01.12.03, 15:26 ralston napisał: > Po południu zrobiłem sobie jeszcze raz i wyszedł mi Neo. Początki > schizofrenii... To chyba dobra wiadomość. Lepiej, że wyszedł Neo aniżeli Trinity.... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ilu mamy Neo? ;) 01.12.03, 15:29 Taaa... albo Pesefona. Więcej nie będę już sobie tego testu robił, żeby nie kusić losu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Ilu mamy Neo? ;) 01.12.03, 15:38 Też zrobiłam po raz drugi. Nadal wychodzi Neo. Pewnie dlatego, że nie zmieniam odpowiedzi. Cóż za wierne zasady.... Ps. Hakerem nie jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Ilu mamy Neo? ;) 03.12.03, 00:08 awee napisała: > > Też zrobiłam po raz drugi. Nadal wychodzi Neo. Pewnie dlatego, że nie zmieniam > odpowiedzi. Cóż za wierne zasady.... Awee neomylna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Ilu mamy Neo? ;) 03.12.03, 09:05 chatka_ napisała: > Awee neomylna? :) Wierne zasady są do czasu, potem trzeba zażywać neoangin :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Ilu mamy Neo? ;) 03.12.03, 11:43 awee napisała: > Wierne zasady są do czasu, potem trzeba zażywać neoangin :) I czyja to wina? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Bez neologizmów 03.12.03, 12:14 > awee napisała: > Wierne zasady są do czasu, potem trzeba zażywać neoangin :) > chatka_ napisała: > I czyja to wina? ;))))) Ciekawe, dlaczego zawsze dostaję najtrudniejsze pytania.... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Ilu mamy Neo? ;) 01.12.03, 18:34 Mi wyskoczyło: "You are Neo, from "The Matrix." You display a perfect fusion of heroism and compassion." To chyba dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
tuptush Re: Ilu mamy Neo? ;) 01.12.03, 19:05 Hehehe, a zgadnij kim ja jestem??:D "You are Agent Smith, from "The Matrix." No one would ever want to run into you in a dark alley. Cold as steel, tough as a rock, things are your way or the highway." Osssstro, az sie sam przstraszylem, kogo jak kogo ale siebie jako Smitha nie widzialem :DD Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Ilu mamy Neo? ;) 02.12.03, 19:48 A można wiedzieć, jak to zrobiłesh? :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Ilu mamy Neo? ;) 02.12.03, 19:47 Neo jednak wychodzi z różnych konfiguracji :) Ha. Zastanawiam się, jak tu trafić w Trinity? Dotychczas najlepsze co mi się udało to Oracle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Ilu mamy Neo? ;) 02.12.03, 21:45 all2 napisała: > Neo jednak wychodzi z różnych konfiguracji :) Ha. Zastanawiam się, jak tu > trafić w Trinity? Dotychczas najlepsze co mi się udało to Oracle ;) Wystarczy pozmieniać trochę w odpowiedziach które dają Neo.... ....i wychodzi to: ;) "You are Trinity, from "The Matrix." Strong, beautiful- you epitomize the ultimate heroine" Odpowiedz Link Zgłoś
awee Trinity ;) 02.12.03, 21:55 all2 napisała: > Awee, podpowiedz coś... ;) Hmmm "Kombinuj dziewczyno...." ;)) a np. 2 pytanie 4 odpowiedź :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Trinity ;) 02.12.03, 23:23 Strasznie trudno jest zostać Trinity... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Trinity - podpowiedzi dalsze ;) 02.12.03, 23:40 all2 napisała: > Strasznie trudno jest zostać Trinity... :((( Nikt nie obiecywał że będzie łatwo, ale do 3 razy sztuka: Pytanie 4 - odpowiedź 5 Pytanie 6 - odpowiedź 3 Good Luck ;))) Więcej na dziś podpowiedzi nie będzie bo już idę. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A mi wyszło... 03.12.03, 12:59 aand napisał: > ...you are Zygmunt...??? Był tam taki? > You ere Zygmunt. Dzwon Zygmunt ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: A mi wyszło... 03.12.03, 13:12 ralston napisał: > Oczywiście: you ARE And are you ta babcia piekąca ciasteczka czyli Wyrocznia - Oracle? (że niby wiem co to :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Trinity - podpowiedzi dalsze ;) 04.12.03, 01:16 awee napisała: > Nikt nie obiecywał że będzie łatwo, ale do 3 razy sztuka: > Pytanie 4 - odpowiedź 5 > Pytanie 6 - odpowiedź 3 > > Good Luck ;))) Wyszedł Morfeusz.... :((( Poddaję się. Jednak nie jest mi pisane zostać Trinity... No cóż, należy się pogodzić ze swoimi ograniczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re..... 04.12.03, 08:31 all2 napisała: > Wyszedł Morfeusz.... :((( > Poddaję się. Jednak nie jest mi pisane zostać Trinity... No cóż, należy się > pogodzić ze swoimi ograniczeniami. Przykro mi, chciałam dobrze.... To dopiero wyszła niedźwiedzia przysługa :( Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Re..... 04.12.03, 08:50 Nie przejmuj się. Gdyby wszyscy mogli wszystko, to by dopiero było nudno... To może spróbuję zostać agentem Smithem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re:..... 04.12.03, 10:24 all2 napisała: > Nie przejmuj się. Gdyby wszyscy mogli wszystko, to by dopiero było nudno... Teraz nikt nie ma niczego i jest bardzo ciekawie.... > To może spróbuję zostać agentem Smithem? ;) Chyba już nie musisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Re..... 04.12.03, 08:57 Tu tak naprawdę najwięcej zależy od ostatniego pytania. Niestety, jest ono ukryte przed przeglądaczem strony. Ma ono treść: „wylosuj postać – random(12)” i komputer sam na nie odpowiada. :)) Odpowiedz Link Zgłoś