immanuela 28.04.09, 23:34 a wiesz co to jest szczawin borowy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Bre! 29.04.09, 09:01 Mysle ze Zbyf ma racje co do kierunku. Mnie sie wydaje ze to najmlodsze dziecko dziada borowego. Ewentualnie rekrut w BORrze, ale to mniej prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bre! 29.04.09, 20:23 niestety nikt nie zgadł. Główna nagroda nie zostaje przyznana :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Bre! 29.04.09, 20:33 pl.wikipedia.org/wiki/Szczawin_Borowy-Wie%C5%9B Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Bre! 29.04.09, 20:34 Uważam,że laur powinnam zgarnąć ja.Szczawin to wino powodujące gwałtowną pracę nerek. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bre! 29.04.09, 20:40 Zbyfie! nic z tego, nagroda już została sprzeniewierzona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Bre! 29.04.09, 20:56 immanuela napisała: > Zbyfie! nic z tego, nagroda już została sprzeniewierzona ;-) A to się cieszę. Skoro sponiewierałaś tę nagrodę, był to zapewne przecudnej urody zapaśnik w błyszczącym cekinami body. Z szumiącym wąsem i brwią zabójczą czarno-kruczą. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bre! 29.04.09, 21:00 zbyfauch napisał: > immanuela napisała: > > Zbyfie! nic z tego, nagroda już została sprzeniewierzona ;-) > > A to się cieszę. > Skoro sponiewierałaś tę nagrodę, był to zapewne przecudnej urody zapaśnik w > błyszczącym cekinami body. > Z szumiącym wąsem i brwią zabójczą czarno-kruczą. > > > Zbyfie, jezdeź poetom? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Bre! 29.04.09, 21:07 immanuela napisała: > Zbyfie, jezdeź poetom? Jeśli, to bardzo tajnym tak, że sam o tym nie wiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś