hmc1 10.12.03, 20:38 Podoba mi sie że po zalogowaniu na Tea Time tak wiele "loginów" świeci mi się na zielono ;))) To wszystko. Do napisania za tydzień ;) Pozdrawiam Hmc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: Na zielono ;)) 10.12.03, 21:55 hmc1 napisał: > Podoba mi sie że po zalogowaniu na Tea Time tak wiele "loginów" świeci mi > się na zielono ;))) A mnie po zalogowaniu, na forum Bialystok znika 1/3 postow. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Na zielono ;)) 10.12.03, 21:56 ormond napisał: > A mnie po zalogowaniu, na forum Bialystok znika 1/3 postow. Ormond, masz cierpliwość. Ja tam nawet nie wchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Na zielono ;)) 10.12.03, 22:53 U mnie tez, ale na szaro jeszcze nikogo nie zrobilam. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Na zielono ;)) 10.12.03, 23:03 chatka_ napisała: > U mnie tez, ale na szaro jeszcze nikogo nie zrobilam. "Więc choć, pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko..." Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Na zielono ;)) 10.12.03, 23:26 freewolf napisał: > "Więc choć,(...) Już rozumiem! Dwudziestoletnia martyrologia ortograficzna... :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Na zielono ;)) 10.12.03, 23:35 aand napisał: > Już rozumiem! Dwudziestoletnia martyrologia ortograficzna... :) Pudło - żółte papiery. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Na zielono ;)) 10.12.03, 23:36 freewolf napisał: Ale aszybka jest aszybka - jakbyś się nie napinał... :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Na zielono ;)) 10.12.03, 23:45 aand napisał: > Ale aszybka jest aszybka - jakbyś się nie napinał... :) I tak nie wiem o co chodzi. I tak mi to ryba. :D Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Na zielono ;)) 11.12.03, 06:52 freewolf napisał: > I tak nie wiem o co chodzi. > I tak mi to ryba. :D :))) Jak wyżej. Ale tym razem poza nonszalanckiego głuptasa... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Na zielono ;)) 15.12.03, 11:50 aand napisał: > :))) Jak wyżej. Ale tym razem poza nonszalanckiego głuptasa... Aand, Wolfik ma papiery na robienie błędów. Nie abraszczaj wnimanija, i nie czepiaj się dziecka bo niewinne. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Na zielono ;)) 15.12.03, 20:09 habitus napisała: > Aand, Wolfik ma papiery na robienie błędów. Nie abraszczaj wnimanija, i nie > czepiaj się dziecka bo niewinne. Taktoćno! (Wilku, Ty to masz szczęście... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Na zielono ;)) 15.12.03, 20:22 habitus napisała: > ...i nie czepiaj się dziecka bo niewinne. Ej, to nie fair. Jestem DOROSŁY!!!!!! :[[[ Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Na zielono ;)) 15.12.03, 22:00 freewolf napisał: > Ej, to nie fair. Jestem DOROSŁY!!!!!! :[[[ Jesteś. Niezaprzeczalnie!!! Sorry mi. (he, he jakbym Alicję słyszała :D). Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Na zielono ;)) 16.12.03, 13:49 habitus napisała: > (he, he jakbym Alicję słyszała :D). W zasadzie, to zacytowałem mojego młodszego (12 lat). :)) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Na zielono ;)) 22.12.03, 12:41 freewolf napisa3: > habitus napisa3a: > > > (he, he jakbym Alicję s3ysza3a :D). > > W zasadzie, to zacytowa3em mojego m3odszego (12 lat). :)) czasami mozna miec 40 i zachowywac sie jak 14 latek ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Na zielono ;)) 24.12.03, 23:08 poziomk napisał: > czasami mozna miec 40 i zachowywac sie jak 14 latek ;-))) Bynajmniej nie mam zamiaru dorosnąć. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Na zielono ;)) 17.12.03, 10:00 hmc1 napisał: > Podoba mi sie że po zalogowaniu na Tea Time tak wiele "loginów" świeci mi > się na zielono ;))) Wlasnie stwierdzilem, ze mozna dodac wlasny nik do przyjaciol i wtedy nawet "ormond" swieci na zielono... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Na zielono 22.12.03, 12:15 > hmc1 napisał: > Podoba mi sie że po zalogowaniu na Tea Time tak wiele "loginów" świeci mi > się na zielono ;))) > ormond napisał: > Wlasnie stwierdzilem, ze mozna dodac wlasny nik do przyjaciol i wtedy > nawet "ormond" swieci na zielono... W celach badawczych wpisałam swój "login" jako nieprzyjaciel. Od razu zrobiło się jakoś tak szaro i ponuro.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Na zielono 22.12.03, 14:29 awee napisała: > W celach badawczych wpisałam swój "login" jako nieprzyjaciel. > Od razu zrobiło się jakoś tak szaro i ponuro.... ;) A wyobrazasz sobie co by bylo gdybys jeszcze zaznaczyla "Nie pokazuj watkow i postow nieprzyjaciol" ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Na zielono 22.12.03, 16:18 poziomk napisał: > To by bylo czyste forum :) :)))) Tak jak w przypadku sumienia - czyste, bp nieużywane.... Odpowiedz Link Zgłoś