Gość: Artur IP: *.icpnet.pl 07.06.09, 11:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Migdal Re: Duch straszy w centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 11:23 To jest cień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Duch straszy w centrum handlowym IP: *.chello.pl 07.06.09, 11:36 pewnie mucha łazi po kamerze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr inż. Re: Duch straszy w centrum handlowym IP: *.lanet.net.pl 07.06.09, 11:36 Ha ha, duch... jasne! Przecież to pewnie jest mucha chodząca po obiektywie kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roztocz Duch straszy w centrum handlowym IP: 90.156.118.* 07.06.09, 11:38 hehe, pewnie jakiś malutki roztocz przeszedł się po "oku" kamery, a ludzie się podniecają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Duch straszy w centrum handlowym IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.09, 12:00 nie ma duchów, jest tylko ludzka naiwność.. przytoczę cytat zawodowego łapacza duchów, takiego, który profesjonalnymi narzędziami duchów szuka tam, gdzie się ponoć pojawiają/pojawiały: "duchów nie ma" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombajn Re: Duch straszy w centrum handlowym IP: *.bstnma.east.verizon.net 07.06.09, 12:18 ufff dreszcze mi przeszly....nie bede mogl spac, a mowi sie ze nie ma duchow wow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Duch straszy w centrum handlowym IP: *.acn.waw.pl 07.06.09, 12:25 duchy są... chociaż ten film raczej nie jest zbyt mocnym dowodem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tricki Duch straszy w centrum handlowym IP: 195.150.71.* 07.06.09, 12:28 Wystarczy, że ludzie poruszali się w zwolnionym tempie, a "człowiek duch" w szybkim. Później nagranie przyspieszono tak by wszystko wyglądało w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamerlan Duch straszy w centrum handlowym IP: *.net.stream.pl 07.06.09, 12:52 Na moje oko to mrówka chodzi po obiektywie kamery. A że ostrość jest ustawiona o wiele dalej wygląda to jak duch. Ot cała tajemnica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genek3003 Duch straszy w centrum handlowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.09, 13:05 to jest cień z dachu czegoś moim zdaniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko muzykant Duch straszy w centrum handlowym IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.06.09, 13:23 Dwa robaczki chodzące po obiektywie kamery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koooolooo Duch straszy w centrum handlowym IP: *.eltronik.net.pl 07.06.09, 13:45 Jak to mogą być robaczki czy muchy.? przeciez to by inaczej wyglądało.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Duch straszy w centrum handlowym IP: *.as.kn.pl 07.06.09, 14:05 ...i wszedl do automatu z cola ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garb Duch straszy w centrum handlowym IP: *.pl 07.06.09, 15:05 wow, bogdan, jestes czarodziejem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No to ja Duch straszy w centrum handlowym IP: 88.220.83.* 07.06.09, 15:09 gdzie ten duch ;) ojejku ;) Ludzie lubią zamieszanie robić :) ale spoko próby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spokój Duch straszy w centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 15:33 ileż to można ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Duch straszy w centrum handlowym IP: *.devs.futuro.pl 07.06.09, 16:19 to byłem ja, Jarząbek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasd Duch straszy w centrum handlowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.09, 16:27 to pewnie moja teściowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boorzak Duch straszy w centrum handlowym IP: *.cust.tele2.pl 07.06.09, 16:47 ...albo praconik chodzący po szklanym dachu :) Malo takich "duchów" w Polsce ? Hehe.. tania sensacja Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Duch straszy w centrum handlowym 07.06.09, 17:04 co mi dał duch? cud ład i moc!/palindrom-czytaj od tyłu./ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan debil Duch straszy w centrum handlowym IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.06.09, 17:22 A ja mysle ze to predator... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silva Duch straszy w centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 18:07 jeśli nie wierzycie w duchy to zapraszam do siebie. też nie wierzyłem dopóki nie zobaczyłem na własne oczy jak moja torba sportowa wypełniona sprzętem do karate unosi się do góry na wysokość ok. 1,5m. Albo ciężkie donice z kwiatami spadające z parapetów (przy zamkniętych oknach, odległość od krawędzi parapetu do donicy wynosiła ponad 15cm), zamki w drzwiach otwierające się zaraz po ich zamknięciu, dźwięk otwierania i zamykania drzwi, chodzenia/biegania (słyszalny nie tylko przeze mnie i moją rodzinę ale także przez gości. Ksiądz który przyszedł z kolędą spytał się kto chodzi po piętrze :) Pukanie w drzwi od łazienki w sytuacji gdy nikogo innego nie było w tym czasie w domu. I wiele innych podobnych sytuacji, które ciężko jest wytłumaczyć. Zawsze w ww. sytuacjach byłem trzeźwy więc nie mam mowy o zwidach. No i zdjęcia robione w domu, na których co jakiś czas pojawiają się nieproszeni "goście". Też kiedyś nie wierzyłem w duchy, robiłem sobie z tego jaja jak wy ale teraz już wierzę i to wcale nie jest takie zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
reggaemaniak Duch straszy w centrum handlowym 07.06.09, 18:15 :D Dzwońmy po Ghostbusters :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjolog Duch straszy w centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 18:25 zróbcie ankietę i będzie wiadomo czy to duch czy nie duch Odpowiedz Link Zgłoś