Dodaj do ulubionych

Duch Michaela Jacksona w Neverland

IP: *.broker.com.pl 07.07.09, 13:12
ludzie wszędzie doszukują się jakiś cudów :) dajcie mu już święty spokój ::P
Obserwuj wątek
    • Gość: aha Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 13:31
      taki zgarbiony szedł pewnie coś szukał i pewnie znalazł qck.pl/tutej
    • Gość: łał Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: 192.100.112.* 07.07.09, 13:51
      super interesujace... oszczędzać domowybudzet.info takich informacji
    • Gość: ert Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 14:25
      ściema jak nie wiem co...

• Gość: mess Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 15:15
      ja tu mam lepsze foto, patrzcie co pszczoły zrobiły sobie u mnie w szufladce na przyprawy:
      tnij.com/jebanepszczoly
    • Gość: asia Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.connecta.pl 07.07.09, 15:17
      dajcie mu ludzie już święty spokój, nie przesadzacie z tym wszystkim????? na Cnn mówili że to cień człowieka z ekipy a wy już jakies plotki siejecie......nie miał spokoju za zycia to teraz go już zostawcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Gość Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.dsl.bell.ca 07.07.09, 15:43
      Ta zjawa... a to drzewo to taka sama zjawa jak i ten przechodzacy reporter... ale Amerykanie wierza we wrzystko bo to glupi i zastraszony przez media narod wiec co tu sie dziwic... by im powiedzieli ze na drzewie jest twarz Kaczynskiego i tez by widzieli ;)
    • Gość: w dom Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.lodz.mm.pl 07.07.09, 15:43
      Media są chore, teraz kasa sie posypie za płyty, za dotąd nie wydane piosenki, tylko kasa,kasa,kasa.
      Nawet ten niby duch w kształcie dolara. Wszystko to nie jest normalne skoro pieniądz ważniejszy od człowieka.
    • Gość: jet Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: 217.116.98.* 07.07.09, 15:45
      u sołtysa w Parzęczewie na szybie chałupy pojawiła sie plama w kształcie Dżeksona..
    • Gość: Gosc z Canady. Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.dsl.netrevolution.com 07.07.09, 15:51
      WYOBRAZNIA I STRACH MOZE WIELE ZDZIALAC W LUDZKIM UMYSLE!!!
    • Gość: maks Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.pl.tesco-europe.com 07.07.09, 15:55
      Debile słowo daję kompletne wyborne matolstwo
    • kinga.kangurek Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland 07.07.09, 20:10
      tak wygląda chodzący członek ?
    • Gość: Stk Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 22:50
      ludzie,to juz na wszystkim chcą teraz zarobić..eh
    • Gość: Dekiel Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.gemini.net.pl 08.07.09, 13:10
      Co za żałościwy żart :/ masaaakra jak się czyta takie informacje i ogląda takie nagrania można się załamać :/ robią: www.domoklik.pl/virtualtour.php?vt=domoklik_83 z życia Michaela. Niesmaczne i debilne!
    • basialisica Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland 08.07.09, 13:40
      wieczny odpoczynek racz MU dac Panie a wy ludzie SWIETY SPOKOJ''''''.
    • Gość: Aniap Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 15:39
      Boże..Media już na prawdę zwariowały!
      To nie był żaden duch,a już na pewno nie Michaela Jacksona...
      W ogóle ludzie tu mają rację,nie miał spokoju za życia więc teraz mu dajcie.To przede wszystkim tyczy się mediów!!
      Nie macie już co wymyślać..!!
    • Gość: Oko mnie swędzi Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 15:54
      Ja tam nic nie widzę. Ci ludzie jacyś chorzy są. A jak zrobię sobie odcisk stopy i powiem, że to twarz michaela Jacksona, to ludzie też uwierzą jak kretyni?
    • Gość: SD Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: 193.151.66.* 08.07.09, 17:24
      TO PRAWDA TO SĄ WZYSTKO TYLKO WYMYSLY
    • Gość: l Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 18:49
      Popieram. Dajcie mu już spokój...są ludzie, których ta śmierć bardzo dotknęła a tu ciągle jakieś nowe "sensacje", które życia nie przywrócą
    • Gość: bass Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 23:49
      CI LUDZIE ROBIĄ SIĘ CORAZ GŁUPSI ! PRZEPRASZAM ! Michael Jackson był wielkim człowiekiem i na pewno jest już w lepszym świecie...a wy znowu robicie jakieś sensacje...zgadzam się z komentatorami. DAJCIE MU ŚWIĘTY SPOKÓJ !!!
    • Gość: bass Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 00:07
      aaha ! ja mam takie pytanie bo ja na tym pniu drzewa nie widzę Michaela ...to nie wiem, może ja jestem ślepa
    • Gość: Bodzio Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 00:44
      Ja tam w ogóle żadnej twarzy nie widzę...
      Walcie się zasrane media!
      M.J. Spoczywaj w spokoju [*]
    • Gość: nnn Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: 83.151.42.* 09.07.09, 09:27
      głupota
    • Gość: Maciek Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: 79.139.3.* 09.07.09, 10:10
      Nie ma co, mistrzowski fotomontaż... Nie znam się zbytnio na tym, ale podejrzanie wygląda ujęcie klatka po klatce. Muzykę wstawili w dobrym momencie - idzie się przestraszyć... :)
    • Gość: gylia Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.54.169.218.tvksmp.pl 09.07.09, 12:25
      Żenada jakas.Mowicie ze Michael byl wiecznym dzieckiem a sami zachowujecie sie jak dzieci bawiace sie w duchy.Dolaczam sie do stwierdzenia zeby dali MU WRESZCIE SWIETY SPOKOJ!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka