Gość: wawa IP: *.broker.com.pl 07.07.09, 13:12 ludzie wszędzie doszukują się jakiś cudów :) dajcie mu już święty spokój ::P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aha Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 13:31 taki zgarbiony szedł pewnie coś szukał i pewnie znalazł qck.pl/tutej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łał Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: 192.100.112.* 07.07.09, 13:51 super interesujace... oszczędzać domowybudzet.info takich informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 14:25 ściema jak nie wiem co... _____________________________________ szort.pl/sposob_na_nude Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mess Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 15:15 ja tu mam lepsze foto, patrzcie co pszczoły zrobiły sobie u mnie w szufladce na przyprawy: tnij.com/jebanepszczoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.connecta.pl 07.07.09, 15:17 dajcie mu ludzie już święty spokój, nie przesadzacie z tym wszystkim????? na Cnn mówili że to cień człowieka z ekipy a wy już jakies plotki siejecie......nie miał spokoju za zycia to teraz go już zostawcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.dsl.bell.ca 07.07.09, 15:43 Ta zjawa... a to drzewo to taka sama zjawa jak i ten przechodzacy reporter... ale Amerykanie wierza we wrzystko bo to glupi i zastraszony przez media narod wiec co tu sie dziwic... by im powiedzieli ze na drzewie jest twarz Kaczynskiego i tez by widzieli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w dom Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.lodz.mm.pl 07.07.09, 15:43 Media są chore, teraz kasa sie posypie za płyty, za dotąd nie wydane piosenki, tylko kasa,kasa,kasa. Nawet ten niby duch w kształcie dolara. Wszystko to nie jest normalne skoro pieniądz ważniejszy od człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jet Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: 217.116.98.* 07.07.09, 15:45 u sołtysa w Parzęczewie na szybie chałupy pojawiła sie plama w kształcie Dżeksona.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Canady. Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.dsl.netrevolution.com 07.07.09, 15:51 WYOBRAZNIA I STRACH MOZE WIELE ZDZIALAC W LUDZKIM UMYSLE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.pl.tesco-europe.com 07.07.09, 15:55 Debile słowo daję kompletne wyborne matolstwo Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.kangurek Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland 07.07.09, 20:10 tak wygląda chodzący członek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stk Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 22:50 ludzie,to juz na wszystkim chcą teraz zarobić..eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dekiel Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.gemini.net.pl 08.07.09, 13:10 Co za żałościwy żart :/ masaaakra jak się czyta takie informacje i ogląda takie nagrania można się załamać :/ robią: www.domoklik.pl/virtualtour.php?vt=domoklik_83 z życia Michaela. Niesmaczne i debilne! Odpowiedz Link Zgłoś
basialisica Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland 08.07.09, 13:40 wieczny odpoczynek racz MU dac Panie a wy ludzie SWIETY SPOKOJ''''''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniap Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 15:39 Boże..Media już na prawdę zwariowały! To nie był żaden duch,a już na pewno nie Michaela Jacksona... W ogóle ludzie tu mają rację,nie miał spokoju za życia więc teraz mu dajcie.To przede wszystkim tyczy się mediów!! Nie macie już co wymyślać..!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oko mnie swędzi Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 15:54 Ja tam nic nie widzę. Ci ludzie jacyś chorzy są. A jak zrobię sobie odcisk stopy i powiem, że to twarz michaela Jacksona, to ludzie też uwierzą jak kretyni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SD Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: 193.151.66.* 08.07.09, 17:24 TO PRAWDA TO SĄ WZYSTKO TYLKO WYMYSLY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 18:49 Popieram. Dajcie mu już spokój...są ludzie, których ta śmierć bardzo dotknęła a tu ciągle jakieś nowe "sensacje", które życia nie przywrócą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bass Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 23:49 CI LUDZIE ROBIĄ SIĘ CORAZ GŁUPSI ! PRZEPRASZAM ! Michael Jackson był wielkim człowiekiem i na pewno jest już w lepszym świecie...a wy znowu robicie jakieś sensacje...zgadzam się z komentatorami. DAJCIE MU ŚWIĘTY SPOKÓJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bass Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 00:07 aaha ! ja mam takie pytanie bo ja na tym pniu drzewa nie widzę Michaela ...to nie wiem, może ja jestem ślepa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 00:44 Ja tam w ogóle żadnej twarzy nie widzę... Walcie się zasrane media! M.J. Spoczywaj w spokoju [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: 83.151.42.* 09.07.09, 09:27 głupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: 79.139.3.* 09.07.09, 10:10 Nie ma co, mistrzowski fotomontaż... Nie znam się zbytnio na tym, ale podejrzanie wygląda ujęcie klatka po klatce. Muzykę wstawili w dobrym momencie - idzie się przestraszyć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gylia Re: Duch Michaela Jacksona w Neverland IP: *.54.169.218.tvksmp.pl 09.07.09, 12:25 Żenada jakas.Mowicie ze Michael byl wiecznym dzieckiem a sami zachowujecie sie jak dzieci bawiace sie w duchy.Dolaczam sie do stwierdzenia zeby dali MU WRESZCIE SWIETY SPOKOJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś