ralston 22.07.09, 23:23 Włąśnie się dowiedziałem z prasy (nie hydraulicznej) że Białystok ma swego Superbohatera - Baćmana. W dodatku pisującego tu na TT. Za Wasze zdarowie towariszcz Baćman! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Pozdrowienia dla Baćmana 23.07.09, 09:10 ja w kwestii formalnej : czy Bacman rozdaje autografy ? Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Pozdrowienia dla Baćmana 24.07.09, 19:24 jakis nieprzeciekajacy link by sie przydal...;)! ralston napisał: > Włąśnie się dowiedziałem z prasy (nie hydraulicznej) że Białystok ma > swego Superbohatera - Baćmana. W dodatku pisującego tu na TT. (...) Odpowiedz Link Zgłoś
w.koronkiewicz Re: Pozdrowienia dla Baćmana 04.08.09, 09:06 miasta.gazeta.pl/bialystok/1,78942,6849737,Bacman__Superbohater_z_sasiedztwa.html ale chciałbym jeszcze jeden link zamieścić: www.rowerowy.bialystok.pl/index.php?id=gal&gal=182&img=1 i powiem Wam, że zdumiała mnie reakcja ludzi. odbiór społeczny pokraki był po prostu niesamowity. ludzie śmieli się, machali rękoma, kierowcy trąbili klaksonami. to było coś wprost nieprawdopodobnego. nie spodziewałem się, ze czapka z uszami i pelerynka potrafi wywołać tak dużo pozytywnych emocji i radości. Odpowiedz Link Zgłoś
w.koronkiewicz Re: Pozdrowienia dla Baćmana 12.08.09, 23:18 kończę montaż. jeszcze w paru miejscach dźwięk trza wycyzelować. w sobotę pokażę filmik super montażyście coby opinię swą wyraził i błędy wytknął. w przyszłym tygodniu oddaję. potem urlop. i znowu do roboty. jesienią szykują się następne przygody baćmana. mam już kilka pomysłów, ale za każdy kolejny będę niezwykle wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Pozdrowienia dla Baćmana 14.08.09, 12:28 moze bacman ocali kamiennice przy branickiego 3/5...:)? w.koronkiewicz napisał: (...) mam już kilka pomysłów, ale za każdy kolejny będę niezwykle > wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
w.koronkiewicz Re: Pozdrowienia dla Baćmana 16.08.09, 23:11 musiałby stanąć do walki z człowiekiem-budzikiem. to mógłby być interesujący pojedynek. tym bardziej, ze pan tik-tak rzadko staje do walki osobiście. pracuje dla niego cały gang. obawiam się, że zanim film trafi na ekrany, przy branickiego nie zostanie już nic do ratowania. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Pozdrowienia dla Baćmana 17.08.09, 09:10 a moze by tak w formie zastepczej tarcze z podobiznami urzednikow chcacych zniszczyc stary Bialystok i zawody w rzucaniu pomidorami do owych tarcz ? zepsute pomidory moglby dostarczyc PSS w ramach recyklingu. jajka czesciowo nieswieze tez nadalyby sie, a jakze. a potem urzedasow zagonic do sprzatania, tez w ramach recyklingu. Odpowiedz Link Zgłoś