ralston 29.12.03, 22:34 Koniec roku, to czas podsumowań. Jaki był najciekawszy wątek na Tea Time w tym roku? Proszę o głosy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
all2 Re: Najciekawszy wątek 2003 29.12.03, 22:38 Zeby uprościć sprawę - po otwarciu wątku po prawej stronie u góry znajduje się dłoń z podniesionym do góry kciukiem i napis SUPER WATEK. Tam trzeba kliknąć, a wyniki same się obliczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najciekawszy wątek 2003 30.12.03, 10:56 all2 napisała: > Zeby uprościć sprawę - po otwarciu wątku po prawej stronie u góry znajduje się > dłoń z podniesionym do góry kciukiem i napis SUPER WATEK. Tam trzeba kliknąć, a > > wyniki same się obliczą :) No więc kliknąłem na kciuka przy kilku wątkach. I gdzie mam teraz sprawdzić czy się wyniki jakieś obliczyły, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Najciekawszy wątek 2003 30.12.03, 11:23 ralston napisał: > No więc kliknąłem na kciuka przy kilku wątkach. I gdzie mam teraz sprawdzić czy > > się wyniki jakieś obliczyły, czy nie? Ha - nie wiem... Też kliknęłam i nic. Na niektórych forach liczba oddanych głosów jest podana na liście wątków po lewej. A tu nic... Admin nie ma jakiegoś tajemnego guziczka? No to pozostaje głosowanie na piechotę... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najciekawszy wątek 2003 30.12.03, 11:32 Szukam tajemnego guziczka, ale musi ci on być zaiste wielce tajemny, bo nie znajduję... Jest jeszcze ostatnia deska ratunku - wizyta u okulisty... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Najciekawszy wątek 2003 29.12.03, 22:42 ralston napisał: > Koniec roku, to czas podsumowań. Jaki był najciekawszy wątek na Tea Time w > tym roku? Proszę o głosy. Zaraz, zaraz - jeszcze są 2 dni. Może najciekawszy wątek pojawi się dopiero jutro albo 31 grudnia....? Przecież nie o ilość ale o jakość chodzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Najciekawszy wątek 2003 29.12.03, 22:44 awee napisała: > ralston napisał: > > > Koniec roku, to czas podsumowań. Jaki był najciekawszy wątek na Tea Time w > > > tym roku? Proszę o głosy. > > Zaraz, zaraz - jeszcze są 2 dni. Może najciekawszy wątek pojawi się dopiero > jutro albo 31 grudnia....? Przecież nie o ilość ale o jakość chodzi :)) > ...o wlasnie sie pojawil! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najciekawszy wątek 2003 29.12.03, 22:48 awee napisała: > ralston napisał: > > > Koniec roku, to czas podsumowań. Jaki był najciekawszy wątek na Tea Time w > > > tym roku? Proszę o głosy. > > Zaraz, zaraz - jeszcze są 2 dni. Może najciekawszy wątek pojawi się dopiero > jutro albo 31 grudnia....? Przecież nie o ilość ale o jakość chodzi :)) > A kto mówi, że dziś mamy rozstrzygnąć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Moje typy: 01.01.04, 17:32 Do najciekawszych wątków minionego roku zaliczyłbym: Kochać, czy być kochanym? 1000 i 1 sposobów liryka, liryka... Wagi wszystkich krajów łączcie się Przypuszczenia Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Moje typy: 01.01.04, 22:49 A ta hierarchia jest jakoś punktowana czy kolejność dowolna? I ile można podać? Mój pierwszy typ to Wagi - wątek żywy i dynamiczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Moje typy: 01.01.04, 23:08 Dokładam jeszcze: Karaluchy Leonardo był geniuszem Przypuszczenia (jeszcze mnie tu nie było ale misie podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moje typy: 02.01.04, 12:11 all2 napisała: > A ta hierarchia jest jakoś punktowana czy kolejność dowolna? > I ile można podać? > > Mój pierwszy typ to Wagi - wątek żywy i dynamiczny ;) > Po prostu - mniej więcej chronologicznie wpisałem te wątki, które mi szczególnie utknęły w pamięci. Żadnej punktacji czy hierarchii tu nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Najciekawszy wątek 2003 02.01.04, 04:13 ralston napisał: > > Koniec roku, to czas podsumowań. Jaki był najciekawszy wątek na Tea Time w > tym roku? Proszę o głosy. A czy Ojczulek Zalozyciel moze sie pogrzebac w swoich przyborach admistracyjnych i skompilowac taki "lyk statystyki" np: - ilosc watkow w 2003, - zalozyciele najwiekszej ilosci watkow, - najczesciej sie wpisujacy, - najdluzsze watki, - ilesc watkow zenskich w stosunku do ilosci watkow meskich i czy to sie ma do proporcji mesko /damskiej na forum, - srednia ilosc watkow zakladana w poszczegolne dni tygodnia, - srednia ilosc wpisow zakladana w poszczegolne dni tygodnia, - srednia ilosc wzalozonych watkow wpisow w poszczegolnych godzinach doby, - srednia watkow zalozonych w przeliczeniu na jedego forumowicza na godzine / na dzien itd... - srednia ilosc wpisow w przeliczeniu na jedego forumowicza na godzine / na dzien itd... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najciekawszy wątek 2003 02.01.04, 11:19 Hmmm... pewnie by się dało. Tyle, że te przybory administracyjne to tylko guziki do kasowania i odkasowywania i nic więcej. Statystyki trzebaby na piechotę montować... Gdyby się dało to przynajmniej jakoś sensownie do excella czy accessa załadować, to możnaby się o jakąś analizę pokusić... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Najciekawszy wątek 2003 02.01.04, 11:23 ralston napisał: > Hmmm... pewnie by się dało. Tyle, że te przybory administracyjne to tylko > guziki do kasowania i odkasowywania i nic więcej. Statystyki trzebaby na > piechotę montować... Gdyby się dało to przynajmniej jakoś sensownie do excella > czy accessa załadować, to możnaby się o jakąś analizę pokusić... ...albo gdyby mozna bylo ich baze danych SQL-em zaatakowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najciekawszy wątek 2003 02.01.04, 11:41 Taki mocny, to ja nie jezdem... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Najciekawszy wątek 2003 02.01.04, 12:41 ralston napisał: > Taki mocny, to ja nie jezdem... Wyciagnalbym pomocna dlon... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najciekawszy wątek 2003 02.01.04, 16:59 To wyciągaj - bo ja nawet nie wiem jak się do tego zabrać... Odpowiedz Link Zgłoś