marco2002 16.01.04, 14:22 bo psychologii w nim za grosz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OIeńka dlaczego się nie postarasz? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 14:25 Odpowiedz Link Zgłoś
zlewozmywak1 Re: Czy to forum powinno nazywać się "psychologia 16.01.04, 14:31 A jak ktoś mówi, że życie jego straciło barwy to chyba pare groszy psychologii w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Czy to forum powinno nazywać się "psychologia 16.01.04, 15:03 marco2002 napisał: > bo psychologii w nim za grosz... Rozumiem, ze nie odpowiadaja Tobie tresci, ktore tutaj znalazles czy tak? A moglbym sie dowiedziec Marco2002 czego tutaj szukales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka Re: Czy to forum powinno nazywać się "psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 15:05 > A moglbym sie dowiedziec Marco2002 czego tutaj szukales? dziury w całym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Powinno byc ????????? 16.01.04, 15:09 Nie zartujta.Toc to najprawdziwsza psychologia. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Czy to forum powinno nazywać się "psychologia 16.01.04, 15:11 > dziury w całym ;) Czekaj GF daj mu odpowiedziec, ja naprawde jestem ciekaw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Czy to forum powinno nazywać się "psychologia 16.01.04, 15:15 ivek napisał: > > > dziury w całym ;) > Czekaj GF daj mu odpowiedziec, ja naprawde jestem ciekaw ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx czego zes ciekaw?Mozesz oswiadczyc ze sie mnie jak zes sie kiedys nazywal? Odpowiedz Link Zgłoś
otryt Forum Komandos 17.01.04, 16:47 Ja myślę, że forum to powinno nazywać się "Komandos". Warto zmienić nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Forum Komandos IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 17.01.04, 17:57 Dobre:)))) Ha, ha ha. Jak rozumiem Komandos ma specjalne chody u adminow - schodzi - za samo pojawienie sie (pięknie żył i pięknie zszedł); To jesli to forum Komandos się nazwie to pewnego pięknego dnia pod nóż całe pójdzie. Te myśli.... samobójcze to tak często;)))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka Kto o kim, a pop o Kaśce ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 18:06 Co Ty Otryt z tym Komandosem wciąż i wciąż? :) Odpowiedz Link Zgłoś
otryt Re: Kto o kim, a pop o Kaśce ;) 18.01.04, 00:56 Już przestaję rozmawiać o Forum Komandos. Tak naprawdę wolałbym rozmawiać o Tobie Oleńko. Np nurtuje mnie bardzo dlaczego ociepliłaś swojego nicka? Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Kto o kim, a pop o Kaśce ;) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 18.01.04, 01:40 tak to jest, nie sposób dotrzymać kroku wydarzeniom forumowym, a tym bardziej chwilom Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Kto o kim, a pop o Kaśce ;) 18.01.04, 01:50 Czy u wołają Kaśkę:DDDD??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Kto o kim, a pop o Kaśce ;) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 18.01.04, 02:56 ja przez tą anegdotyczną Kaśkę w połowie polskich przysłów wzięłam tu jednego za znajomego, i ciągnęłam go za język ociupinkę za długo chyba. Zaś Ty... mmm, jak się Ciebie zrobi na twardo to wychodzi mmmm, palce lizać jeśli wziąć pod uwagę szóstkę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Kto o kim, a pop o Kaśce ;) 18.01.04, 03:20 Ach, Richelieu*:) Chyba już totalnie demencieję ostatnio:((( Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Kto o kim, a pop o Kaśce ;) 18.01.04, 23:06 nie, nie, to ja myślałam, że Wy znacie tyle przysłów o Kaśkach więc dla niepoznaki naplątałam o połowie w polszczyźnie. Ja nic a nic się nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka To Mr.Otryt :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 20:44 > Już przestaję rozmawiać o Forum Komandos. Tak naprawdę wolałbym rozmawiać o > Tobie Oleńko. Np nurtuje mnie bardzo dlaczego ociepliłaś swojego nicka? Ciekawe :) nie przyszło mi do głowy, ze to ocieplenie :)) Sprawa jest prosta - Imagine zaczął tak do mnie pisać odkąd tytułuję go Jędrusiem ;) a ponieważ gf znudziła mi się (ja się tak nie zżywam z nickiem jak inni, co wiecej - w ogóle lubię zmiany :)), więc używam Oleńki, skoro Jędrek na nią reflektuje ;D pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
otryt Re: To Herr Otryt :) 18.01.04, 21:13 Gość portalu: Oleńka napisał(a): > Ciekawe :) > nie przyszło mi do głowy, ze to ocieplenie :)) A to dobre! Posiadaczka najcieplej brzmiącego i najbardziej kobiecego nicku na forum nie ma o tym zielonego pojęcia.:) Pisałaś niedawno, że każdy nosi tu jakąś maskę i masz dużą przyjemność w zdzieraniu tych masek. Ty prezentujesz tutaj najprzeróżniejsze oblicza, całe multum. Które z nich najbardziej prawdziwe nie sposób odgadnąć. Czasem odnoszę wrażenie, że ćwiczysz tutaj różne style wypowiadania się. Jest to pewna sztuka:) Ale ten ciepły kobiecy nick co ma przesłonić? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Otryt.... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 21:33 Gf powstała przez przypadek, pod wpływem wątku, a Oleńkę wymyślił Jedrek i dla jego przyjemności lata - ot i cała tajemnica ;) Szczerze powiem, że nie widze w girlfriend nic mniej ciepłego - dla mnie temperatura obu jest zbliżona. Nie mogę się również zgodzić z Twoją oceną mojej osoby, acz przyjmuję ją - z rozbawieniem ;) - do wiadomości. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
otryt Re: Oleńka;) 18.01.04, 21:41 Miło mi, że wywołałem Twój uśmiech:) Chwała Jędrusiowi za Oleńkę. Już wiem skąd ten potop na forum:) Miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Czy to forum powinno nazywać się "psychologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 19:01 Nie, wszystkie fora i czaty podlegają pod psychiatryk. Wystarczy poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
marco2002 Odzew trochę mnie zaskoczył 18.01.04, 22:37 a Oleńka to równa kobitka Pozdrawiam wszystkich M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka że za mały? nastukać do 500? ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 22:39 pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
miriammiriam jasne, że nie 19.01.04, 19:59 gdby istniało niemoderowane forum astronomia to też by ludzie wypisywali o zielonych ludzikach Odpowiedz Link Zgłoś