Dodaj do ulubionych

Czy to forum powinno nazywać się "psychologia"?

16.01.04, 14:22
bo psychologii w nim za grosz...
Obserwuj wątek
    • Gość: OIeńka dlaczego się nie postarasz? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 14:25
    • zlewozmywak1 Re: Czy to forum powinno nazywać się "psychologia 16.01.04, 14:31
      A jak ktoś mówi, że życie jego straciło barwy to chyba pare groszy psychologii
      w tym jest.
    • ivek Re: Czy to forum powinno nazywać się "psychologia 16.01.04, 15:03
      marco2002 napisał:
      > bo psychologii w nim za grosz...

Rozumiem, ze nie odpowiadaja Tobie tresci, ktore tutaj znalazles czy tak?
      A moglbym sie dowiedziec Marco2002 czego tutaj szukales?
      • Gość: OIeńka Re: Czy to forum powinno nazywać się "psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 15:05
        > A moglbym sie dowiedziec Marco2002 czego tutaj szukales?

dziury w całym ;)
        • komandos57 Powinno byc ????????? 16.01.04, 15:09
          Nie zartujta.Toc to najprawdziwsza psychologia.
        • ivek Re: Czy to forum powinno nazywać się "psychologia 16.01.04, 15:11

> dziury w całym ;)
          Czekaj GF daj mu odpowiedziec, ja naprawde jestem ciekaw ;)
          • komandos57 Re: Czy to forum powinno nazywać się "psychologia 16.01.04, 15:15
            ivek napisał:

>
            > > dziury w całym ;)
            > Czekaj GF daj mu odpowiedziec, ja naprawde jestem ciekaw ;)
            xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
            czego zes ciekaw?Mozesz oswiadczyc ze sie mnie jak zes sie kiedys nazywal?
    • otryt Forum Komandos 17.01.04, 16:47
      Ja myślę, że forum to powinno nazywać się "Komandos". Warto zmienić nazwę.
      • Gość: b Re: Forum Komandos IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 17.01.04, 17:57
        Dobre:)))) Ha, ha ha. Jak rozumiem Komandos ma specjalne chody u adminow -
        schodzi - za samo pojawienie sie (pięknie żył i pięknie zszedł); To jesli to
        forum Komandos się nazwie to pewnego pięknego dnia pod nóż całe pójdzie.
        Te myśli.... samobójcze to tak często;)))?
      • Gość: OIeńka Kto o kim, a pop o Kaśce ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 18:06
        Co Ty Otryt z tym Komandosem wciąż i wciąż? :)
        • otryt Re: Kto o kim, a pop o Kaśce ;) 18.01.04, 00:56
          Już przestaję rozmawiać o Forum Komandos. Tak naprawdę wolałbym rozmawiać o
          Tobie Oleńko. Np nurtuje mnie bardzo dlaczego ociepliłaś swojego nicka?

Pozdrawiam :-)
          • Gość: Richelieu* Re: Kto o kim, a pop o Kaśce ;) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 18.01.04, 01:40
            tak to jest, nie sposób dotrzymać kroku wydarzeniom forumowym, a tym bardziej
            chwilom
            • m.malone Re: Kto o kim, a pop o Kaśce ;) 18.01.04, 01:50
              Czy u wołają Kaśkę:DDDD???
              • Gość: Richelieu* Re: Kto o kim, a pop o Kaśce ;) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 18.01.04, 02:56
                ja przez tą anegdotyczną Kaśkę w połowie polskich przysłów wzięłam tu jednego
                za znajomego, i ciągnęłam go za język ociupinkę za długo chyba.
                Zaś Ty... mmm, jak się Ciebie zrobi na twardo to wychodzi mmmm, palce lizać
                jeśli wziąć pod uwagę szóstkę ;D
                • m.malone Re: Kto o kim, a pop o Kaśce ;) 18.01.04, 03:20
                  Ach, Richelieu*:) Chyba już totalnie demencieję ostatnio:(((
                  • r.richelieu Re: Kto o kim, a pop o Kaśce ;) 18.01.04, 23:06
                    nie, nie, to ja myślałam, że Wy znacie tyle przysłów o Kaśkach więc dla
                    niepoznaki naplątałam o połowie w polszczyźnie. Ja nic a nic się nie znam
          • Gość: Oleńka To Mr.Otryt :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 20:44
            > Już przestaję rozmawiać o Forum Komandos. Tak naprawdę wolałbym rozmawiać o
            > Tobie Oleńko. Np nurtuje mnie bardzo dlaczego ociepliłaś swojego nicka?

Ciekawe :)
            nie przyszło mi do głowy, ze to ocieplenie :))
            Sprawa jest prosta - Imagine zaczął tak do mnie pisać odkąd tytułuję go
            Jędrusiem ;) a ponieważ gf znudziła mi się (ja się tak nie zżywam z nickiem jak
            inni, co wiecej - w ogóle lubię zmiany :)), więc używam Oleńki, skoro Jędrek na
            nią reflektuje ;D

pzdr :)
            • otryt Re: To Herr Otryt :) 18.01.04, 21:13
              Gość portalu: Oleńka napisał(a):

> Ciekawe :)
              > nie przyszło mi do głowy, ze to ocieplenie :))

A to dobre! Posiadaczka najcieplej brzmiącego i najbardziej kobiecego nicku na
              forum nie ma o tym zielonego pojęcia.:)
              Pisałaś niedawno, że każdy nosi tu jakąś maskę i masz dużą przyjemność w
              zdzieraniu tych masek. Ty prezentujesz tutaj najprzeróżniejsze oblicza, całe
              multum. Które z nich najbardziej prawdziwe nie sposób odgadnąć. Czasem odnoszę
              wrażenie, że ćwiczysz tutaj różne style wypowiadania się. Jest to pewna sztuka:)
              Ale ten ciepły kobiecy nick co ma przesłonić?

Pozdrawiam :)
              • Gość: Oleńka Otryt.... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 21:33
                Gf powstała przez przypadek, pod wpływem wątku, a Oleńkę wymyślił Jedrek i dla
                jego przyjemności lata - ot i cała tajemnica ;)

Szczerze powiem, że nie widze w girlfriend nic mniej ciepłego - dla mnie
                temperatura obu jest zbliżona.
                Nie mogę się również zgodzić z Twoją oceną mojej osoby, acz przyjmuję ją - z
                rozbawieniem ;) - do wiadomości.

pozdrawiam :)
                • otryt Re: Oleńka;) 18.01.04, 21:41
                  Miło mi, że wywołałem Twój uśmiech:)
                  Chwała Jędrusiowi za Oleńkę. Już wiem skąd ten potop na forum:)

Miłego wieczoru
    • witch-witch Re: a jak chcialbus je nazwac?:) 17.01.04, 18:16
    • Gość: Czytelnik Re: Czy to forum powinno nazywać się "psychologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 19:01
      Nie, wszystkie fora i czaty podlegają pod psychiatryk. Wystarczy poczytać.
    • marco2002 Odzew trochę mnie zaskoczył 18.01.04, 22:37
      a Oleńka to równa kobitka
      Pozdrawiam wszystkich
      M
      • Gość: Oleńka że za mały? nastukać do 500? ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 22:39
        pozdrawiam :))
    • Gość: marco2002 Taki pełen psychologii hehe :) IP: *.waw.pl 19.01.04, 08:36
    • miriammiriam jasne, że nie 19.01.04, 19:59
      gdby istniało niemoderowane forum astronomia to też by ludzie wypisywali o
      zielonych ludzikach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka