hipnozaur 01.05.10, 17:44 tygodnik.onet.pl/30,0,45584,1,artykul.html A tak wogóle co słychać? Wzruszony Tusk do wzruszonego Putina: "No i udało się nam ich załatwić!" Słyszałem dziś jak babcię kocham! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_witch Re: Teorie spiskowe prawdą ludu 01.05.10, 19:56 Poczytalam rozmowy pod spodem. Czy to prawda, ze jest az tak zle w kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
dzanky Re: Teorie spiskowe prawdą ludu 01.05.10, 20:19 wyglada na to ze jest kiepsko, ludzie podzielili sie na 2 obozy i walcza ze soba. Polacy sami sie wykoncza w ten sposob:( Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Teorie spiskowe prawdą ludu 02.05.10, 11:50 Jest fatalnie, w sklepach dzikie tłumy. Na parkingach przed hipermarketami ciężko znaleźć wolne miejsce parkingowe. Właśnie wróciłem z marketu budowlano-ogrodniczego. Stałem 40 minut do kasy, wokół kolejki wózków wyładowanyc po brzegi farbami, płytkami ceramicznymi, nasionami trawy, sprzętem elektrotechnicznym... po prostu bryndza ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: prawda czasu- prawdą z ekranu 02.05.10, 12:57 tak, tak niemozliwy, Ty zdaje sie dobrze rozumiesz, ze kafelki to opium dla ludu; takie jak trawa dla trawnickow,brykiety do girllu, rabarbar do kompotu a kasy dla pancernych. ps a miejsce parkingowe bylo zamowic przez komorke.szara. :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: prawda czasu- prawdą z ekranu 02.05.10, 14:11 Nie, to nie opium. To proza zycia :) Odpowiedz Link Zgłoś