Gość: Mika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:20 Z żalem patrze jak pod hipermarketami i dsykontami znikaja kolejne boiska i tereny zielone. Dzieci szlajaja sie po bramach. Ale edukacja to nie tylko boiska baseny tylko co jesli ich nie bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nerv Romero! 4 lata za Tobą, w Sejmie naturalnie...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:54 ...coś Ty tak naprawdę zrobiła, tak naprawde osiągnęła? Za nic honoru, za grosz krytycyzmu, ani krzty godności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psyyyt Re: Romero! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:40 A ustawa antylichwiarska(pomyslodawczyni i wspolautorka), a ustawa o pozytku publicznym (wspolautorka - pisalo ja przez 1,5 roku tylko 3 poslow na 460) i wiele wiele innych to z ksiezyca spadly? A PZMu kto bronil przed zlodziejstwem brzezickiego? Ale w dzisiejszych czasach jak o czyms lub kogos nie ma w TV to juz nieistniej. Idz dalej ogladac TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Romero! IP: *.prokom.pl 09.09.05, 09:14 ooo, zwłaszcza za ustawę antylichwiarską dziękujemy hahahahaha bardzo dla nas będzie dobra ta ustawa hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Re: Romero! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 11:59 Jezeli jestes przedstawicielem tego złodziejskiego Providenta (200-300% odsetek w skali roku) to faktycznie nie masz sie z czego cieszyc. KONIEC ZŁODZIEJSTWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredytobiorca Re: Romero! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 08:41 Nareszcie bedzie mozna wziąć kredyt za rozsądną cene! Dziekujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrut Re: Romero! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:48 Banki modlą się pewnie żeby Romero nie była w Sejmie bo czekają w kolejce jeszcze ustawy zablokowane przez Cimoszewicza i SLD - o upadłości konsumenckiej i likwidacji tytułu egzekucji bankowej. Ustawy dzięki którym banki przestaną stać ponad prawem a obywatele przestaną być "mordowani" odsetkami od odsetek nawet po spłaceniu kredytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexus Re: Romero! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:41 Brzezicki i Piechota tez sie modla bo Romero uratowala przed nimi PZM. przed dzika prywatyzacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizzerman Re: Wiec kandydatki SdPl IP: *.dedicated.hosteurope.de 09.09.05, 07:59 Dziadostwo nawet napiwków nie daje, jak pizze na Garncarską 5 zamawia. Na 10 groszy czeka!!!! Pazerota!!!! Ale gabinet to drewno i skóra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Wiec kandydatki SdPl IP: 195.124.114.* 09.09.05, 08:11 zero szans na reelekcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzorrzeta Re: Wiec kandydatki SdPl IP: *.office.softvig.pl / 217.153.4.* 09.09.05, 08:55 Ja tez nie daje. Nie widze zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Wiec kandydatki SdPl IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.09.05, 09:12 Gość portalu: Pizzerman napisał(a): > Dziadostwo nawet napiwków nie daje, jak pizze na Garncarską 5 zamawia. Na 10 gr > oszy czeka!!!! Pazerota!!!! Ale gabinet to drewno i skóra. A co mieszka na Garncarskiej, nie na działkach? No to ma w plecy, ja głosuję tylko na mieszkańców działek. A Garncarską proponują zrównać z ziemią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Wiec kandydatki SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 11:58 Widac ze nigdy nie byles w gabinecie u Romero. Panele to nie drewno a skóra to chyba własną oglądałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer eugeniusz Re: Wiec kandydatki SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:23 a jaka to pizzeria ma takich wscibskich donosicieli pizzy? boze bo moze u mnie w domu byli a ja napiwku nie dalem. koniec marzeni o karierze polityka Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Wiec kandydatki SdPl 09.09.05, 13:27 mam dwa pytania: 1. co takiego zrobił sauk? 2. co takiego zrobił zaremba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Romero dzialala ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:41 Nic nie zrobili...kompletnie nic... nawet sie nie starali... Romero zrobila np. sympozjum dla organizacji pozarzadowych n.t. ustawy o pozytku publicznym - jako jedyna w tym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: Wiec kandydatki SdPl IP: 80.55.148.* 11.09.05, 19:35 No coz masz moze racje 1. Zaremba- hm,wyborcy zadecyduja czy poniesie za to co zrobil jako posel opozycji "pelna odpowiedzialnosc"- a jedzie jesli to prawda na nazwisku. Ja osobiscie pamietam ze wspieral niejakiego Luszczewskiego w wyborach na Prezydenta Szczecina. Tego samego co to byl zamieszany w jakies sprawy ze stadionem oraz remont tych kwartalow amerykanskich moze tych dwoch panow polaczyla jaks wspolnota serc? kto to wie? Ale sa przyslowia ludowe o tym kto z kim przystaje- to oczywiscie pod rozwage wyborcow.Moze znow obdarza "grubaska" (jak w pewnych kregach nazywaja poufale tego parlamentarzyste kompani)zaufaniem a moze nie i co wtedy bedzie robil - no ja bym sie nie martwil ma on przeciez zawod - politolog. 2. Sauk - no coz nie wiem czy cos robil jako posel opozycji ale sadze ze moze byl tylko uczciwy a jesli chodzi o ten Parlament to juz bardzo duzo. Oceniono jego dzialania w PiS i dlatego jest kandydatem na Senatora RP a nie na posla. Co do pani posel Romero z SdPL - to kampanie prowadzi calkiem, calkiem i PR tez ma nienajgorszy -dla ludu i czerni. A jak jest naprawde to trzeba zajrzec od kuchni, ot niech chlopaki z SdPL powiedza prawde jak bylo na wyborach wewnetrznych w tej partii a dzialo sie tam, oj dzialo.Teraz pani Posel realizuje po prostu normalny scenariusz wyborczy partii schylkowej bazujacej w okolicach progu wyborczego (tu nazwisko jak zarembie juz nie wystarczy czy tez bycie innym niz inni Poslowie o ktorych bylo glosno jak Saukowi, tu trzeba czegos wiecej)- "wszystkie sily zeby zyskac 5% i zeby partia dostala refundacji 7,5 mln a ta kasa na wybory samorzadowe i tu przeczekac cztery lata".Ale moze buuyc ciezko gdyz SdPl nie okazalo sie Platforma SLD. Coz trzeba ponosic konsekwencje swoich wyborow. Zobaczymy 25 wrzesnia. Pozdrawiam Roy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Wiec kandydatki SdPl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:18 "Platforma SLD" - czym? Sirakowska ładnie powiedziała: "Nie wyobrazam sobie Sejmu bez Elżbiety Romero". A Jacuś Piechota prawie w pysk dostał jak próbował się sfilmować z Panią Izą w TVN24. Odpowiedz Link Zgłoś