Gość: Medi IP: *.crowley.pl 20.03.04, 11:36 Mam pytanko: warto dzis kupowac GW? Ma ktos pod reka? Fajne sa Wysokie Obcasy? Bo kiosk mam daleko, kase oszczedzam (przechlapalam prawie wszystko) i nie wiem, czy jest cos fajnego do czytania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inka_s Re: Wysokie obcasy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.03.04, 11:38 www2.gazeta.pl/obcasy/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Wysokie obcasy 20.03.04, 12:43 na okładce jest upalona hippiska koło sześdziesiątki, ale dobrze zakonserwowana (ziele krzepi) w swym salonie urządzonym tak, by przypominał jej młodość - a może to nawet nie salon, lecz ekskluzywny lokal, w którym spotykają się eks- hippisi, obecnie senatorowie i członkowie zarzącu oraz profesorowie ona mi wygląda na właścicielkę biura podróży (dupnego) czyli - warto (w środku jest więcej fajowych obrazków, na przykład takiej pani ze strzałkami na buzi i takiej innej pani o smolistych włosach) Odpowiedz Link Zgłoś
midgeure Re: Wysokie obcasy 20.03.04, 15:01 Nie warto... Bywały ciekawsze numery. Odpowiedz Link Zgłoś