Dodaj do ulubionych

schemat dyskusji na Forum Psychologia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 12:07
x: bla, bla, bla.

K57: Wdziej futro z mysich psiutek.

x: Ty załosny debilu, przyszedłeś mnie wyzywać?

ą-ę: K57 to kretyn (opcjonalnie: trol, cham, niedorozwój itp.). Ignorujmy go
lub zabanujmy go.

ą-ę2: Nie da się. Ale kto z nim gada ten sam jest debil, trol, cham itp.

ą-ę3: Kto z nim gada jest zafascynowany jego siłą, a poza tym to baba.

ą-ę4: Rozważmy może głębiej dlaczego są tacy, ktorzy się z naszą jedynie
słuszną decyzją o ignorowaniu chamstwa nie zgadzają (no sorry K57, znudziłes
mi się) i przedyskutujmy jeszcze raz ostracyzm.

ktośtam: Ale jest administracja, ktora wycina to, co jej zdaniem narusza
regulamin.

ą-ę: Ktośtam jesteś chamem i nie chce mi się z Toba gadać, bo napewno
fascynuje cie siła.

ktośtam2: Ale K57 nikogo nie obraził nawet.

ą-ę1: A ja tu mam cytat, że cham zawsze będzie usprawiedliwiał się chęcią
zażartowania.

ą-ę2: Tu jest Forum Psychologia i nie ma tu miejsca dla niektorych!

ą-ę3: Kto tu pisze powinien się stosować do tego, co my chcemy, a kto tak nie
robi ten jest chamem, trolem albo innym idiotą.

ą-ę4: To podyskutujmy jeszcze i rozważmy tą kluczową kwestię.

ą-ę5: Jak to dobrze, że my jesteśmy tacy fajni, czyści i schludni. I takie
musi być to forum. Nie bedziemy się zadawac z chamami przecież oraz debilami.
Obserwuj wątek
    • melanie Re: schemat dyskusji na Forum Psychologia 17.04.04, 13:01
      :))))))))
      doktorat z psow sie nalezy.
      ktostam
      • randybvain Oleńka - rozdwojenie jaźni? 17.04.04, 13:58
        Dobrze ci wyszło.
    • niepokorna_ Re: schemat dyskusji na Forum Psychologia 17.04.04, 15:26
      Jesli mowisz o dyskusji to cytuj wszystkich - bedzie uczciwiej - nie sadzisz?

"Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu."

Kiedys cossa napisala :
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=10805338&a=10809133
      starajac sie jak Ty bronic pewnych "wartosci".

Nie rzucam kamienia jedynie uzupelniam to co zostalo nie/chcacy pominiete
      nie/stety .

Mysle , ze w tym miejscu sygnaturka cossy jest adekwatna do tematu . A swoja
      droga skad wiedziala , ze taki temat zaistnieje? Sadze , ze zna Forum Psy i
      jego uczestnikow jak nikt inny .
      • Gość: Oleńka Re: schemat dyskusji na Forum Psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 15:53
        > Jesli mowisz o dyskusji to cytuj wszystkich - bedzie uczciwiej - nie sadzisz?

Nie sądzę.
        Ponieważ nie zacytowałam nikogo.
        • Gość: pier...nick (nie)zacytowałaś Nikogo czy zacytowałaś? n/t IP: *.future-net.pl 17.04.04, 23:14
        • Gość: pier...nick (nie)zacytowałaś Nikogo,czy tak? IP: *.future-net.pl 17.04.04, 23:18
          wersja druga poprawiona i nieocenzurowana
          • Gość: Oleńka nickogo nickagda ;) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 23:21
            • Gość: pier...nick Re: nickogo nickagda ;) nt IP: *.future-net.pl 17.04.04, 23:37
              ach prawda
    • niepokorna_ Re: schemat dyskusji na Forum Psychologia 17.04.04, 15:28
      ... moze lepiej przestac sie obrzucac blotem i zaczac wspolistniec ?
      • Gość: Oleńka Re: schemat dyskusji na Forum Psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 15:51
        Tak sobie myślę (bez urazy), że kiedy ktoś przychodzi gdzieś po raz pierwszy,
        trudno żeby wiedział, o co dokładnie chodzi. Myślę, że wówczas dobrze jest po
        prostu nie zabierać głosu. Abstrahując od faktu, że w ogóle nie dobrze jest
        zaczynać od pouczania innych :)

Ale zgadzam się z Tobą - jestem przeciwna obrzucaniu się błotem. Zwłaszcza,
        kiedy jednocześnie twierdzi się, że występuje się po stronie porządku i
        grzeczności. Jestem tez przeciwna terrorowi, który objawia się tu pisaniem,
        iż "wdziej futro z mysich psiutek" jest agresywnym napadem i wyzwiskiem.

pozdrawiam :)
        • Gość: Richelieu* Re: schemat dyskusji na Forum Psychologia IP: 217.98.107.* 17.04.04, 16:05
          też tak sobie myślę, że trzeba będzie przeprowadzić tu eksperyment, hihhih
        • Gość: az Re: schemat dyskusji na Forum Psychologia IP: *.magtel.net.pl 17.04.04, 16:21
          Również jestem przeciwny nazywaniu wyrażenia "wdziej futro z mysich psiutek"
          agresywnym napadem i wyzwiskiem.
          Jednak w przeciwieństwie do Ciebie nie uważam takiej opinii za terror(???!!!).

Masz jeszcze jakieś podobne przykłady?
          Może przejdziemy do oceny rzeczywistych agresywnych napadów i wyzwisk?
          Oczywiście mam na myśli światłe i inteligentne myśli komandosa kierowane pod
          adresem kogo się dało.

PS. Żartuję z tą ofertą dyskusji. Codzienne czytam mnogie jego wypowiedzi. I
          mam inne niż Twoje o nich zdanie, a consensus między nami w tej sprawie wiem,
          że jest niemożliwy.

Witaj back
          Pozdrawiam
          • Gość: Oleńka Re: schemat dyskusji na Forum Psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 16:47
            To nie opinia stanowi o terrorze, tylko nagonka pod jej sztandarem :)

pzdr
            • Gość: az Re: schemat dyskusji na Forum Psychologia IP: *.magtel.net.pl 17.04.04, 18:10
              Ostro pogrywasz.
              Teraz wyjeżdżasz z nagonką...

Brzytwy się chwytasz czy co?
              • alfika Re: schemat dyskusji na Forum Psychologia 19.04.04, 09:14
                taka jedna kiedyś śpiewała:

"gryź, gryź
                lecz najpierw sprawdź
                czy twoje zęby zniosą toooooo"

a, tak mi się przypomniało teraz
                • Gość: az Re: schemat dyskusji na Forum Psychologia IP: *.magtel.net.pl 19.04.04, 15:40
                  O, bębenek. Bum bum.

Miło, że się przypomniałaś.
        • niepokorna_ Re: schemat dyskusji na Forum Psychologia 17.04.04, 22:03
          >Tak sobie myślę (bez urazy), że kiedy ktoś przychodzi gdzieś po raz pierwszy,
          >trudno żeby wiedział, o co dokładnie chodzi. Myślę, że wówczas dobrze jest po
          >prostu nie zabierać głosu. Abstrahując od faktu, że w ogóle nie dobrze jest
          >zaczynać od pouczania innych :)

...bez urazy , ja nie zmienilam nicka , ale Ty tak . Moja wypowiedz odczytalas
          jako pouczenie ? Jestem zaskoczona wybiorcza pamiecia jak i dowolnoscia
          interpretacji wypowiedzi innych .

>Ale zgadzam się z Tobą - jestem przeciwna obrzucaniu się błotem. Zwłaszcza,
          >kiedy jednocześnie twierdzi się, że występuje się po stronie porządku i
          >grzeczności. Jestem tez przeciwna terrorowi, który objawia się tu pisaniem,
          >iż "wdziej futro z mysich psiutek" jest agresywnym napadem i wyzwiskiem.

Wkleilam tylko wypowidz skasowana przez admina , a skierowana bezposrednio do
          mnie i zapewniam Cie , ze byla to inwektywa .

>pozdrawiam :)
          Ja rowniez z wiara , ze czasami umiesz wzniesc sie ponad wlasne sympatie i
          zdobyc sie na obiektywizm.
          • Gość: Oleńka odnoszę wrażenie, że szukasz zwady, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 22:50
            ja nie mam na nią ochoty :)

> ...bez urazy , ja nie zmienilam nicka , ale Ty tak .

niestety pozostaje to bez związku logicznego z moim zarzutem

> Moja wypowiedz odczytalas
            > jako pouczenie ?

"Jesli mowisz o dyskusji to cytuj wszystkich - bedzie uczciwiej - nie sadzisz?"

Trudno nie uznac tego za pouczenie.

Jestem zaskoczona wybiorcza pamiecia jak i dowolnoscia
            > interpretacji wypowiedzi innych .

Moja pamięć jest dobra i sięga dalej niż Twoja.
            Wrzuciłam Cię w wyszukiwarkę - wszak mogłam się pomylić - ale nie,
            niejakiej "niepokornej" nie wywaliła. Jak rozumiem nie jestes tu więc częstym
            gościem ;)

> Ja rowniez z wiara , ze czasami umiesz wzniesc sie ponad wlasne sympatie i
            > zdobyc sie na obiektywizm

Obawiam się, że to własnie mnie K57 swego czasu potraktowal tu najcięższym
            kalibrem, więc pudło.
            Owszem, zdarza mu się przesadzić - nie raz deklarowałam, że pieszczoty w
            rodzaju "ty ch**u" albo "ty q**o" są poza granica dopuszczalnosci i sama
            zgłaszałam je do wycięcia. Bywało, że zwróciłam mu też uwagę, kiedy uwazałam,
            że przesadził. Ale zdarzało się to mu niezmiernie rzadko.

Co zaś zdarza się nieustannie, to obsesja na jego punkcie (niektórzy wręcz zyją
            jego osobą), chamstwo w stosunku do niego w wykonaniu samozwańczych obrońców
            porządku i traktowanie każdego jego tekstu jak obelgi. Co jest dość żałosne.
            Choć dostarcza ciekawej wiedzy o bojownikach o czystość forum.

Nic więcej na ten temat nie mam do dodania.

Może poza tym, że kto zachęca do obiektywizmu i wznoszenia się ponad własne
            sympatie, sam powinien najpierw zdobyć się na obiektywizm, wzniesienie się
            ponad swoje antypatie, a przede wszystkim ponad swoją wyimaginowaną Wielką
            Krzywdę.

pozdrawiam
            • niepokorna_ Re: odnoszę wrażenie, że szukasz zwady, ale 17.04.04, 23:50
              ... nie szukam zwady Olenko jednak odnosze wrazenie , ze czytasz bardzo
              pobieznie . Natomiast moje odczucia pozostaw mnie - bez wlasnej interpretacji.
              Pozdrawiam Cie serdecznie :))
              • Gość: Oleńka Re: odnoszę wrażenie, że szukasz zwady, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 16:10
                to się cieszę :)

niemniej nie interpretowałam Twoich odczuć, nie interpretuję i nie mam takiego
                zamiaru :)

pzdr :))
    • randybvain Oleńka i komandos - hajtnijcie się ze sobą 18.04.04, 00:05
      To, co na początku było śmieszne, teraz staje się żałosne. Jesteście jednakowo
      porąbani. Pasujecie do tego forum całkowicie.
      • komandos57 Re: Oleńka i komandos - hajtnijcie się ze sobą 18.04.04, 00:11
        randybvain napisał:

> To, co na początku było śmieszne, teraz staje się żałosne. Jesteście
        jednakowo
        > porąbani. Pasujecie do tego forum całkowicie.
        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        A juz zem myslal ze to wlasnie ty bedziesz moja wybranka.Okazja dla ciebie.
      • Gość: frustro Re: Oleńka i komandos - hajtnijcie się ze sobą IP: *.future-net.pl 18.04.04, 00:11
        w tym sęk,że ludzie (nie)porąbani nie mają po co wpadać do sieci...świat bez
        wad jest taki piękny...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka