Gość: Gabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 18:42 wdowa pewna może być swojego męża. Od wątków dotyczących zdrad aż kipi na forum - niech powyżze stwierdzenie będzie "pocieszeniem" dla zdradzonych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oleńka Re: Tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 18:49 Uwazaj Gabi, bo jeszcze ktora sobie to do serca weźmie i przedzierzgnie w czyn ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 18:54 Już mnie gryzie sumienie, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 19:05 Sądząc z lektury niektórych delikwentek, zwłaszcza tych potencjalnie jedynie zdradzonych ;) możesz mieć tych facetow na sumieniu, żebyś wiedziała ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 19:12 Nie sądzę, żeby było tak źle. Kobiety nie są aż takimi desperatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 19:54 To nie desperacja, to hormony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 19:57 dotyczy to chyba tych... z podwyższonym testosteronem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 20:24 te z podwyzszonym poziomem testosteronu wola się z nimi kochac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Najpierw wykastrują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 15:40 niźli zamordują Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Tylko... 20.04.04, 19:02 Gość portalu: Gabi napisał(a): > wdowa pewna może być swojego męża. > Od wątków dotyczących zdrad aż kipi na forum - niech powyżze stwierdzenie > będzie "pocieszeniem" dla zdradzonych. Czy takie stwierdzenie powinno być pocieszeniem dla zdradzanych? Tylko śmierć człowieka którego kocham przyniesie mi spokój i ulgę w moim związku z mężczyzną? Sądzę że to żart a Ty chcesz poważnie pocieszyć zdradzane kobiety, opisujące swój ból w wątkach "kipiących" zdradą? A tak z innej strony, czy może pocieszać myśl że nie tylko ja jestem oszukana? Moim zdaniem osoba skrzywdzona czuje sie gorzej jeśli dociera do niej informacja ze, jej podobnych, jest wiele osób, a wg Twojego powiedzenia, wszystkie kobiety powinny czuć się zagrożone zdradą swojego partnera.Czy owa świadomość ma wprawiać mnie w dobry nastrój?.Prześledź, dla mnie, tok rozumowania zdradzonej kobiety mającej znależć ulgę w Twoim stwierdzeniu, niechże Cię zrozumiem bowiem na razie nie potrafię. Myślę ze dla tych kobiet jest to smutne a nie pocieszające. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 19:07 Nie wiem , czy zauważyłaś , że wyraz - pocieszeniem - napisany został w cudzysłowiu. To mówi samo za siebie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Tylko... 20.04.04, 20:06 Gość portalu: Gabi napisał(a): > Nie wiem , czy zauważyłaś , że wyraz - pocieszeniem - napisany został w > cudzysłowiu. To mówi samo za siebie. Pozdr. Tak, Gabi :-)), to że >>pocieszeniem<< napisałaś w cudzysłowie świadczy o żartobliwym tonie. Cieszę się że to tylko żart. A tak poważnie.. wcale nie jestem przekonana że wszystkie musimy czuwać i dbać abyśmy nie zostały zdradzone.Oni często kochają a wówczas są zdolni do wielkich poświęceń, nawet wyrzeczeń i wbrew swojemu charakterowi, stają się monogamiczni. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Tylko... IP: *.magtel.net.pl 20.04.04, 20:12 > wszystkie musimy czuwać > i dbać abyśmy nie zostały zdradzone. Zagadka rozwiązana. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Tylko... 20.04.04, 20:36 Gość portalu: az napisał(a): > > wszystkie musimy czuwać > > i dbać abyśmy nie zostały zdradzone. > > Zagadka rozwiązana. Azecie, z premedytacją wypaczasz moją wypowiedź (bo nie sądzę że błędnie interpretujesz). ;-) Powiedz że potrafisz być monogamiczny, mam rację twierdząc że gdy kochacie nie 'zrywacie innych lasek' żeby je 'bzyknąć' na boku, czyniąc nieszczęśliwymi obie swoje kobiety, i tę z legalnego związku i tę 'chwilówkę'? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Tylko... 20.04.04, 20:40 moc_ca napisała: mam rację twierdząc że gdy kochacie > nie 'zrywacie innych lasek' żeby je 'bzyknąć' na boku, czyniąc nieszczęśliwymi > obie swoje kobiety, i tę z legalnego związku i tę 'chwilówkę'? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sadzisz ze wszyscy chca zbzykac TA? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Tylko... 20.04.04, 20:40 moc_ca napisała: mam rację twierdząc że gdy kochacie > nie 'zrywacie innych lasek' żeby je 'bzyknąć' na boku, czyniąc nieszczęśliwymi > obie swoje kobiety, i tę z legalnego związku i tę 'chwilówkę'? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sadzisz ze wszyscy chca zbzykac TA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Tylko... IP: *.magtel.net.pl 20.04.04, 20:42 > Azecie, z premedytacją wypaczasz moją wypowiedź (bo nie sądzę że błędnie > interpretujesz). ;-) ?!?!?! > Powiedz że potrafisz być monogamiczny, mam rację twierdząc że gdy kochacie > nie 'zrywacie innych lasek' żeby je 'bzyknąć' na boku, czyniąc nieszczęśliwymi > obie swoje kobiety, i tę z legalnego związku i tę 'chwilówkę'? Brak mi doświadczeń w tym zakresie. Myślę, że monogamiczny związek może dostarczyć wszystkiego co potrzeba. Jeśli tak nie jest, zaczynają się poszukiwania, skoki w bok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Moc_ca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 15:47 Ty chyba jesteś jednak zbytnią optymistką. Wiele takich ufnych i nieczuwających obudziło się z ręcami w nocniku. Stare porzekadła mówią:" dmuchać na ...", a "strzeżonego to"....cd. zapewne znasz.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Tak moc_ca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 19:14 To jest smutne, ale jakie prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Tylko... 20.04.04, 20:19 komandos57 napisał: > moc_ca napisała: > charakterowi, stają się > > monogamiczni. ;-) > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > A ty zes jaka?Mocca,czuje zes wzdeta i przyszlas sie tu wybzdziec.Unies > posladka i daj z grubej rury. Ty wiesz, Komandosie, że na mnie nie działają Twoje idiotyzmy. Od zawsze. I tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Tylko... 20.04.04, 20:24 moc_ca napisała: > Ty wiesz, Komandosie, że na mnie nie działają Twoje idiotyzmy. Od zawsze. > I tak pozostanie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ale jak sie wybzdzisz,bedziesz lzejsza.Bzdnij cus,co uwazasz za arcy ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor niekoniecznie Gabi niekoniecznie ;P 20.04.04, 21:15 Gość portalu: Gabi napisał(a): > wdowa pewna może być swojego męża. Weź pod uwagę że neiktóre wdowy dopiero po śmierci męża moga sie dowiedzieć o jego romansach.. albo i dzieciacg z nieformalnych związków! Życie bywa bardziej kiczowate niz film. A prospos film - Niebieski sie kłania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komandos57 Re: niekoniecznie Gabi niekoniecznie ;P IP: 69.158.98.* 20.04.04, 21:19 Kicz! Super slowo.Adekwatne do foruma! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: niekoniecznie Gabi niekoniecznie ;P 20.04.04, 21:22 Tez mowie ze to kicz,ale jeszcze to ze sie loguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: niekoniecznie Gabi niekoniecznie ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 15:55 życie nie jest kiczowate , jest nieprzywidywalne i bogatsze w sytuacje od najlepszego scenariusza filmowego Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: niekoniecznie Gabi niekoniecznie ;P 21.04.04, 21:38 Gość portalu: Gabi napisał(a): > życie nie jest kiczowate , jest nieprzywidywalne i bogatsze w sytuacje od > najlepszego scenariusza filmowego Telenowele a życie. Wiesz to jak z zachodem słońca - oglądasz go "na żywo" i chłoniesz to piekno. A na zdjęciu lub obrazku zwykle z tego kicz wychodzi. Tyle że ludzie czasem próbuja w zyciu odwzorować scenariusz serialu - i wychodzi przeraźliwy kicz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Tylko kawaler... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 20.04.04, 21:22 Moze byc pewny, ze nie zostal wrobiony w pieklo malzenskie dla swojego majatku...przez diablice imieniem Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Tylko... 21.04.04, 16:02 Gość portalu: Gabi napisał(a): > wdowa pewna może być swojego męża. Co Ty, nigdy nie wiesz, co on tam w niebie wyrabia. Tym bardziej, że nie sprawdzisz, a to przecież ponoć raj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 17:33 jak dołączę to sprawdzę i rozliczę Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Tylko... 22.04.04, 21:29 Coś Ty Gabi, daj spokój, jak tam już będziesz, i zobaczysz tych wszystkich facetów z aureolkami, niektórzy jako anioły, to umrzesz powtórnie z wrażenia i z niedowierzenia. Odpowiedz Link Zgłoś