kvinna 08.06.04, 16:02 Betty? Czy ktoś, kto loguje się jako iwan jest także ydoriusem/yukką? Nie umrę bez tej wiedzy, ale-ciekawska jestem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alka_xx Re: Śledztwo :) 08.06.04, 16:06 jezeli nie umrzesz, to może lepiej nie dopytuj się, bo jeszcze tyle masz do wyśledzenia:) kvinna napisała: > Nie umrę bez tej wiedzy, ale-ciekawska jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
recco i slusznie! 08.06.04, 16:12 alka_xx napisała: > sorry, ale śledztwa nie bedzie... bo kto by do tego wszystkiego doszedl... ale Martini chetnie bym sie z Toba napil :) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna szkoda 08.06.04, 16:12 bo facet fajnie pisze i myślę, że raz na jakiś czas zmienia ubranko (nicka). Pewnie inaczej się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
recco Re: szkoda 08.06.04, 16:15 kvinna napisała: > bo facet fajnie pisze i myślę, że raz na jakiś czas zmienia ubranko (nicka). > Pewnie inaczej się nie da. chociazby z jednego wzgledu - zapomnialem chaslo moze wiec niech tak zostanie...? Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Dlaczego rzucacie się na mnie za 08.06.04, 16:19 zwyczajne pytanie? Jeśli adminka nie odpowie, uznam, że oznacza to potwierdzenie mojego zapytania. Co złego w moim pytaniu? Pytam o osobę, do której czuję cień sympatii. Nie interesuje mnie np. Komandos. p.s. H A S Ł O. Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx zwyczajnie odpowiadam 08.06.04, 16:25 nie rzucam sie, wprost przeciwnie, staram się raczej Ciebie wyluzować, chocby ze względu na " ujawniony" cień:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna to jawna sympatia 08.06.04, 16:26 ale skoro pytany nie chce podać imienia, to coś... Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: szkoda 08.06.04, 16:17 skoro fajnie pisze, a do tego taki " elegant" / przebiera w nickach:)/ to co komu szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: Śledztwo :) 08.06.04, 20:50 Nie moge udzielac takich informacji. Nigdy i nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx e tam 09.06.04, 02:08 Nawet jeśli IP jest to samo nie ma pewności, że to ta sama osoba albo, że jak inne to na pewno ktoś inny. Można mieć tego samego providera, można się łączyć przez proxy. Ip tak naprawdę o niczym nie świadczy, chociaż może sugerować ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Śledztwo :) 09.06.04, 10:25 poniewz nie mozesz miec pewnosci hehehehe... co najwyzej po stylu pisma:) Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Śledztwo :) 09.06.04, 10:40 He he , z mojego kompa pisze wielu ludzi, m.inn. tłumik przyjaciół mojej córki :) A bo ja tam wiem kto i co ? Pozdr śledczych :))) Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
zagorz Re: Śledztwo :) 09.06.04, 02:15 a czy wogole gdy osoba jest zalogowana, to mozna jej IP odkryc? Wiem ze jest wiwle tutaj informatykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Śledztwo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 11:25 napisz do yukki maila i jego o to spytaj będzie prościej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Śledztwo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 11:26 poza tym on się nigdy tak aktywnie nie udzielał i nie w ten sposób Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna ne-ne 09.06.04, 11:28 Ciekawość już zaspokojona :) Rzucisz nowy temat? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: ne-ne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 11:34 no to teraz powiedz Wszystkim pytałaś na forum odpowiedzi żądałaś na forum Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna wet za wet :) 09.06.04, 11:47 Admini brak odpowiedzi, nie będę się wychylać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: wet za wet :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 11:53 myślę, że to nie Yukka słonka zyczę Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Proces zakończony? 09.06.04, 13:54 Bo jestem zainteresowany treścią wyroku? iwan_k, wielonikowiec Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w o_ile_się_zorientowałem 09.06.04, 14:02 _______________________ uważasz______że_____tak to zawsze miło_________ kiedy__inni______wierzą w naszą___prawdomówność _______________________ Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w pop_rawka 09.06.04, 14:03 _______________________ uważasz______że_____tak to_zawsze_miło_________ kiedy__inni______wierzą w naszą___prawdomówność _______________________ Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna zaufanie, jak na drodze 09.06.04, 14:04 na forum o g r a n i c z o n e. W życiu chyba też. Bez zastrzeżenie ufam własnej matce, wyznam. Wyjątek. Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w tak, ogólnie masz rację 09.06.04, 15:04 Tyle, że to nie kwestia zaufania. Zbyt duże słowo. Dlatego będę ciąć maila, którego już przygotowałem. Albo go nie wyślę, zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Maila do mnie? 09.06.04, 15:11 Nie tnij. Spróbuj zaufać. Znasz zasadę bumerangu? Wydaje mi się, że sama ją wymyśliłam. Zaufanie za zaufanie. A już na pewno lojalność. :) Spadam, bywaj, może wybiorę się na procesję. Na spacer. Amelia-hipokrytka. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
ulcus_duodeni Re: Śledztwo :) 09.06.04, 14:03 kvinna napisała: > Betty? > > Czy ktoś, kto loguje się jako iwan jest także ydoriusem/yukką? yukka miał inny kolor żołędzi.... ulcus śliczny ale smutny:(:(:( z opuszczonym chojem... Odpowiedz Link Zgłoś