Dodaj do ulubionych

Gaja ! Odkaszlnij

IP: *.unl.edu 24.06.04, 15:30
ta flegme glupoty ze swej powierzchni. Poprzesuwaj troszke kontynenty, to w
lewo, to w prawo, popadaj deszczykiem przez dni 40-sci ... Oczysc sie Gaja,
wydlub te wagierki, popaprykuj je na czerwono marsowym pylem ... ratuj sie !!!
Powodzenia Matko,
Twoj Imagine.
Obserwuj wątek
    • ulcus_duodeni Re: Gaja ! Odkaszlnij 24.06.04, 15:49
      Proponuję lekko ponad dziewiątkę w skali Richtera, 12-stkę w skali Beaforta
      oraz stosunek płciowy z Azem na Etnie bez tańców frykcyjnych. Cisza....
      frykcyjny spokój....

• Gość: Imagine Re: Gaja ! Odkaszlnij IP: *.unl.edu 24.06.04, 15:59
        dzieki za przylaczenie sie do zyczen dla Naszej Matki. Gaja, nie daj sie !!!
        Imagine.
    • vlad_palovnik Re: Gaja ! Odkaszlnij 24.06.04, 23:38
      Gość portalu: Imagine napisał(a):

> ta flegme glupoty ze swej powierzchni. Poprzesuwaj troszke kontynenty, to w
      > lewo, to w prawo, popadaj deszczykiem przez dni 40-sci ...

:D

Aha.
      Teraz chcesz /dla odmiany pewnie :)/ potopić te biedne murzyniątka,
      nad którymi jeszcze tak niedawno rzewnymi łzami płakałeś,
      że nikt im pomników nie stawia ?

Jak widać, twoja głupota się nasila.
      Jesteś głupek progresywny.
      Zmień psychiatrę,alboco...

:D

Oczysc sie Gaja,
      > wydlub te wagierki, popaprykuj je na czerwono marsowym pylem ... ratuj sie !!!
      > Powodzenia Matko,
      > Twoj Imagine.

• Gość: Imagine Re: Gaja ! Odkaszlnij IP: *.adsl.navix.net 25.06.04, 02:21
        pozamiataj sie
        • vlad_palovnik Re: Gaja ! Odkaszlnij 25.06.04, 07:11
          Idż do burdelu.
          Zapłacisz, podymasz i może ci trochę przejdą te ciężkie schizy.

radził

- zatroskany o bliżniego
          vlad
          • Gość: Imagine do vladzimierza IP: *.adsl.navix.net 25.06.04, 15:11
            o 7:11 rano nic innego nie masz do roboty francowata idioto ? odwal sie ode mnie
            psycholu rozmiekly.
    • ziemiomorze Zastanawiam sie 25.06.04, 09:41
      ile trzeba w zyciu zla i cierpienia doswiadczyc, zeby miec obrzydzenie do
      wlasnej plci lub rasy?
      Ile nie widziec, zeby nie moc uwierzyc, ze jest tak, jak byc powinno?

Empatycznie,
      zet
      • Gość: Imagine Re: Zastanawiam sie IP: *.adsl.navix.net 25.06.04, 15:18
        oj kochanie, nie trzeba wcale cierpiec. wystarczy zdjac rozowe okularki,
        rozejrzec sie dookola, zaczac myslec, porownywac, pozagladac do swietych ksiag,
        zrozumiec w koncu o czym mowi 10 przykazan, skonfrontowac to z rzeczywistoscia
        .... i juz mozna miec dosyc swej wlasnej rasy. jest lekarstwo na Twe uspienie,
        wystarczy tylko nastawic uszu. wszystko szepcze, skomle, blaga o litosc, a
        jesli ty wolisz w tym czasie delektowac sie szampanem i wyginac sie w takcie
        czaczy, no ..... musze konczyc ?
        Imagine
        • ziemiomorze Re: Zastanawiam sie 25.06.04, 16:00

> oj kochanie, nie trzeba wcale cierpiec. wystarczy zdjac rozowe okularki,
          > rozejrzec sie dookola, zaczac myslec, porownywac, pozagladac do swietych
          ksiag,
          > zrozumiec w koncu o czym mowi 10 przykazan, skonfrontowac to z rzeczywistoscia

Sugerujesz, ze tego nei robie?
          Myslisz, ze jedyne wnioski, ktore moga sie nasunac - jedyne prawidlowe - to
          Twoje?
          I - skad to protekcjonalne 'kochanie'? Albo raczej - po co?

> .... i juz mozna miec dosyc swej wlasnej rasy. jest lekarstwo na Twe uspienie,
          > wystarczy tylko nastawic uszu. wszystko szepcze, skomle, blaga o litosc, a
          > jesli ty wolisz w tym czasie delektowac sie szampanem i wyginac sie w takcie
          > czaczy, no ..... musze konczyc ?

Bol nie wyklucza radosci, zadawanie cierpienia - wspolczucia, milosc -
          nienawisci - musze konczyc?

Wiecej - aby istnialo jedno, musi istniec drugie - tak to juz jest urzadzone.
          Mnie boli to i owo, i to nawet czasem bardziej niz moge zniesc - ale tez i duzo
          cieszy ('With all its sham, drudgery, and broken dreams, it is still a
          beautiful world. Be cheerful. Strive to be happy.' -
          hobbes.ncsa.uiuc.edu/desiderata.html)
          I nie obrazam sie na rzeczywitosc, wlasna rase albo plec.

Ciagle mam wrazenie, ze Ciebie bardzo krzywdzono,
          zet.
          • Gość: Imagine Re: Zastanawiam sie IP: *.adsl.navix.net 25.06.04, 16:07
            to jest tylko Twoje wrazenie. mam do Ciebie prosbe. nie mow tego glosno, bo
            witki, vlady i komki tylko czekaja na tego typu opinie. ja sie nie obrazam na
            wspolhomo, ja chce by zaczeli uzywac sej imaginacji, by stali sie bardzie
            wrazliwi na bol. widzisz, boli Cie slowo "kochanie". moze to Ciebie skrzywdzono
            i nie rozumiesz cieplejszych slow ? pewnie gdybym chcial Cie przytulic,
            zadzwonilabys na policje, oskarzyla mnie o molestowanie ... i ty mowisz o
            milosci do bliznich ? czy to nie frazesy tylko ?
            Imagine.
            • ziemiomorze Re: Zastanawiam sie 25.06.04, 16:13

> to jest tylko Twoje wrazenie.

Nigdy nie wypowiadam sie w niczyim innym imieniu, nigdy tez nie twierdze, ze
              posiadam prawde. Wrazenia i opinie (swoje) to jedyne, czym dysponuje.

> ja sie nie obrazam na
              > wspolhomo,

Acha - nazywasz ludzi flegma i dramatycznie inwokujesz do Ziemi, aby 'starla
              ich ze swojej powierzchni' - rany, ilez w tym nienawisci

> widzisz, boli Cie slowo "kochanie". moze to Ciebie skrzywdzono
              > i nie rozumiesz cieplejszych slow ?

Doskonale rozumiem - Twoje intencje tutaj odebralam jako protekcjonalne, bo nie
              zwyklismy sie tak spoufalac.
              Chciales byc mily? Naprawde? A to przepraszam.

pewnie gdybym chcial Cie przytulic,
              > zadzwonilabys na policje, oskarzyla mnie o molestowanie ... i ty mowisz o
              > milosci do bliznich ? czy to nie frazesy tylko ?

uzywasz swoich domyslow jako argumentu przeciw mnie? Dajze spokoj,
              zet
              • Gość: Imagine Re: Zastanawiam sie IP: *.adsl.navix.net 25.06.04, 16:16
                ok, wiec przytulam Cie. niech sie dzieje co chce.
                zapomnij mi to scieranie z powierzchni ziemi. szkoda, ze tak to odebralas.
                Imagine.
                • vlad_palovnik Świr jak talala ... :D 25.06.04, 21:43

> zapomnij mi to scieranie z powierzchni ziemi. szkoda, ze tak to odebralas.
                  > Imagine.

:O

Żelazkiem przypiekany, końmi rozrywany,
                  jak wolności będę bronił swego zdania :

Jest świr, jakich mało!

• Gość: MałpaWPorsche Re: Gaja ! Odkaszlnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 23:07
      Ziemia jest po to aby na nią srać ,a nie żeby ją głaskać . Nic nie zmienisz tym
      swoim bełkotem a jeżeli zmienisz w swoim kraju to gdzieś w innym będzie
      ewoluowało to co ty zakończyłaś . Wojny były i będą . Syf był i będzie . "Życie
      to śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową" . Żeby skończyć to co nie
      uniknione trzeba zabić żródło - człowieka . Człowiek i jego natura powoduje to
      wszystko co cię denerwuje ,ale ty też nie jesteś bez winy . Twoi rodzice też
      nie są bez winy . Proces niszczenia może się zacząć bardzo niewinnie np. od
      wyrzucenia małego papierka i nie zwrócenia uwagi tej osobie ze strachu . Albo
      od spontanicznego smiania się z koleżanki w podstawówce . Jest to proces
      złożony ale zaczyna się banalnie . Tak więc jak napisałem wcześniej nic nie
      zmienisz słowami bo słowa nie docierają do pustaków .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka