paco_lopez
10.08.12, 16:31
popadam w stosześdziesiątą siódmą depresję. były wczoraj urodziny kryśki a zarówno rocznica pierwsza śmierci mojego ziomka przyjaciela z dzieciństwa, dzięki któremu mature zdałem bo mi jeden skrypt pożyczył o granicy zofii nałkowskiej , no i jakbym nie przeczytał, to bym gó... zdał. byłem w moim zamczysku, a potem pojechałem na cmentarz. obleciałem wszystkich ojca , dziadka , drugiego dziadka, babki, ciotke, włącznie z iwaszkiewiczem jarosławem i kowalskim wacławem , co za pawlaka występował oraz dozorcę popiołka w perłach kinematografii polskiej, i nawet do tego janka ondyczego poszedłem co w dwudziestej wiośnie odjechał dwadzieścia lat temu, a do dziś czuje jak mnie za rękę chwycił i tak staliśmy dziurawiąc się wzrokiem, a poszło o to, że on się czepił wielkości mojego nosa, a ja jego całej gęby wysypanej równo piegami. coś mnie mostek gniecie. w czarnych ciuchach chodzę i black sabbath na głośno słucham. nie wiem może to dlatego , że urlop zaczął mi się. nie co ja chrzanie , to po prostu chodzi o to, że sceptycy mieli więcej racji ode mnie i się do nich przepisuję chyba. jest jeszcze parę wku...ączek, ale strasznie długo by pisać. ten ma raka, tamten tętniaka, inny rozrusznik serca, jeszcze inny proszki łyka, a jak nie to łba nie uniesie, mówię do jednego: wiesz słuchaj choć pojedziemy do puszczy, nad jezioro pójdziemy, a on mi jakiś wykręt przedstawia i siedzi na krześle na balkonie i gapi się w chmury. ubrałbym się jakoś filistyńsko na dzisiejszą imprezę z okazji urodzin kryśki, alebojawiem. już nie raz tak było, ze mnie za wygląd w podobne miejsca nie wpuszczali. coja poradze, że nie mam dzisiejszej przepisowej okrągłości twarzy .
to mnie dziś pasuje najbardziej ze wszystkiego:
www.youtube.com/watch?v=1n-ELw-1lrk&feature=related