kvinna 07.07.04, 14:36 to cierpi na kompleks MAŁEGO FIUTKA! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: A Komando 07.07.04, 14:39 kvinna napisała: > to cierpi na kompleks MAŁEGO FIUTKA! ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc ale nie bedziesz miala problemow.Nawdziej okulary na te twoje kobyle nozdrza i odnajdzij mojego kutasa i obciagnij mi.A wpierwej nakryje ci paszcze gazetami.Bo moge sie pozygac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlemock Re: A Komando IP: *.smstv.pl / *.net24.pl 07.07.04, 17:35 oczywiście - kompleks! najnowsze badania społeczności internetowej wskazują, że osobnicy wyrażający się bez uzasadnionego powodu agresywnie bądź wulgarnie mają po prostu krótkie fiutki:) Odkryto równiez, że podswiadomie używają nicków z jednej strony kompensujących (smbolicznie) ich hmm... mizerię (jak Bardzo Wielki Koń, Szalony Byk, albo komandos, dajmy na to) a z drugiej zwykle cierpiąc niezmiernie i próbując wyrzucić swój zal z siebie - demaskują się. Np wydaje się wielce prawdopodobne, że wspominany wyżej komandos ma fiutka o długosci równej 57 mm. No rzeczywiście mizernie. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: A Komando 07.07.04, 17:45 Gość portalu: turtlemock napisał(a): > ielce prawdopodobne, że wspominany wyżej komandos ma fiutka o długosci równej 5 > 7 mm. No rzeczywiście mizernie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kiciu zem go wychodowal takiego malutkiego by ci migdalow nie podrazniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlemock Re: A Komando IP: *.smstv.pl / *.net24.pl 07.07.04, 18:56 Każdy pilnuje swoich migdałków sam - złota zasada harcerstwa:) Za propozycję dziękuje - nie skorzystam. Wolę samice. Tak czy inaczej wyrazy współczucia. Turtlemock 356 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom ciekaw Re: A Komando IP: *.dialup.mindspring.com 07.07.04, 19:03 Dywizjon 356, czy mm...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlemock Re: A Komando IP: *.smstv.pl / *.net24.pl 07.07.04, 19:12 :) łoś, po prostu łoś... A był taki dywizjon - zawsze myślałem, że był tylko 303 (choć logicznie za rzecz się zabierając musiały byc jeszcze 302 inne dywizjony - rany, ale samolotów...) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: A Komando 10.07.04, 14:50 Gość portalu: turtlemock napisał(a): xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Kiciu,moge ci pomyrdac migdaly moim praciem.Piszesz sie na takie pieszczoty? Odpowiedz Link Zgłoś