Gość: Gabi Re: Sztuka kochania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 13:06 a może wybaczania i kompromisu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro podstawą jest naGabiwanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 17:52 a potem gibanie Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Sztuka kochania 15.07.04, 13:41 sztuka zycia wiec i kochania tak aby nic nie miec do wybaczania. I bezkompromisowosc oczywiscie wiec byc niekonfliktowym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Sztuka kochania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 14:50 tak żyć to jest wielka sztuka ! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Sztuka kochania 15.07.04, 17:43 malvvina napisała: > sztuka zycia wiec i kochania tak aby nic nie miec do wybaczania. I > bezkompromisowosc oczywiscie wiec byc niekonfliktowym :-) A jak to się robi? Wiesz Malwino, którą Cię serdecznie pozdrawiam? MM Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Sztuka kochania 15.07.04, 18:25 jak sie robi co , drogi MM ? ze nic do wybaczania ? no nie robi sie glupot w pewnym wieku przychodzi to latwiej, sam wiesz przeciez :-) no i co to sa za "zbrodnie" ktore wybaczac trzeba ? ze chleba zapomnialam kupic, ze naczynia nie pozmywane ? ze seks na necie oglada ? ze co ze co ? ah wiem ! ze z kolezanka relacje utrzymuje !!! trzymajcie mnie bo pekne ze smiechu ! a co do zdrad klamstw i podkladania swin to - wystarczy zabanowac i po sprawie :-) no a na bezkonfliktowosc recepty nie ma - trzeba byc Malwina ;-)) hihi mi sie tam wszystko podoba, i nawszystko sie pisze : czy to restauracja czy piknik czy leniuchowanie czy zwiedzanie - ja tam lubie w dobrym towarzystwie byle co robic Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Sztuka kochania 15.07.04, 18:34 Eeee... żartowałem tylko:D takich pytań się nie stawia. No a Malwina musi być Malwiną tak jak MM MMem:)) Odpowiedz Link Zgłoś