jan_stereo 13.04.13, 02:32 A komu uplyw wody w rzece, bo ja jestem w rozterce.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Komu sie podoba uplyw czasu ? 13.04.13, 09:44 Mnie się podoba upływ czasu. Z wiekiem zdecydowanie poprawia mi się jakość życia, tyle że są skutki uboczne, np. więcej farby do włosów się zużywa... Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Komu sie podoba uplyw czasu ? 13.04.13, 11:27 mnie się podoba granatowe niebo. już taki jestem zboczony na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Komu sie podoba uplyw czasu ? 13.04.13, 18:20 paco_lopez napisał: > mnie się podoba granatowe niebo. Ja wolę czerwono - fioletowo - pomarańczowo - złote. Często się zdarza przy zachodzącym słońcu. Zachody w ogóle mogę oglądać bez końca. I w górach i nad morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
larusse mnie :) 13.04.13, 21:15 ja tam lubię się starzeć. :) coraz mniej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio do czasu: 18.04.13, 15:47 larusse napisała: > ja tam lubię się starzeć. :) > coraz mniej roboty. do czasu. przesiadywanie w poczekalniach u lekarzy bywa jednak nuzace. - chyba, ze ktos lubi durne pogaduszki z nieznajomymi o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: do czasu: 19.04.13, 12:07 maly.jasio napisał: > przesiadywanie w poczekalniach u lekarzy bywa jednak nuzace. Dlatego dobrze zadbać o zdrowie zawczasu. I utrzymywać kondycję mimo upływającego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio slogany. 19.04.13, 15:28 takie kwestie jak prostata, czy nadcisnienie ze stanem kondycji nic nie maja wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: slogany. 19.04.13, 16:39 maly.jasio napisał: > takie kwestie jak prostata, czy nadcisnienie ze stanem kondycji nic nie maja ws > polnego. Prostaty nie posiadam, a co więcej jakoś mi na niej specjalnie nie zależy, ale na nadciśnienie bardzo często pracuje się samemu latami złego odżywiania, nieruchawego, a stresującego trybu życia, paleniem papierosów, nadwagą itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: slogany. 19.04.13, 17:13 no ale chyba ci prądu nie odłącza jak będziesz kankana fikać. zdajesz sobie sprawę, ze to suma zepsucia organów wewnętrznych . Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Panie, zlituj sie. 20.04.13, 06:13 aqua48 napisała: ale > na nadciśnienie bardzo często pracuje się samemu latami złego odżywiania, nieru > chawego, a stresującego trybu życia, paleniem papierosów, nadwagą itp.. Panie, zlituj sie. Z kontekstu wynika jasno, ze nie o ten przypadek chodzi. Tylko o zwykly - genetyczny proces starzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
apersona Re: Komu sie podoba uplyw czasu ? 15.04.13, 12:40 Mi, z wiekiem mniej się przejmuję Odpowiedz Link Zgłoś
ese1 Re: Komu sie podoba uplyw czasu ? 19.04.13, 11:47 podoba mi sie w kazdy piatek, doluje w niedziele wieczorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
l_witch_l Po małej korekcie językowej... 19.04.13, 17:31 Powinno to być napisane mniej więcej tak: Komu sie podoba uplyw czasu ? 1.Komu podoba się przemijanie czasu? A komu uplyw wody w rzece, bo ja jestem w rozterce.... 2.A komu wody upływ w rzece, bo ja w rozterce jestem... Tak trochę uważaj na ten j. polski, wszak ty Polak nie dla banałów chowany... Odpowiedz Link Zgłoś
anmes Re: Po małej korekcie językowej... 19.04.13, 21:32 z wiekiem i upływem dużo rzeczy robi się rozklapciuchowatych Odpowiedz Link Zgłoś
1lapaz Re: Po małej korekcie językowej... 24.04.13, 12:19 moje wieloletnie doświadczenie życiowe wskazuje na to, że błędy wytykają ludzie z kompleksami, żeby podnieść swoją samoocenę, jeśli masz inną motywację to poprzyj to ksero dyplomu ukończenia studiów Odpowiedz Link Zgłoś
wladzia40 Re: Komu sie podoba uplyw czasu ? 20.04.13, 16:29 40 lat minelo i jeden dzien. Kac i natlok wspomnien, ktore wrocily w jednej chwili jak bumerang. Czas uplywa czy nam sie to podoba, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
51jolka Re: Komu sie podoba uplyw czasu ? 24.04.13, 09:47 Mi się podoba. Z upływem czasu jestem coraz bardziej pewna siebie,mam większy komfort życia,lepiej sobie radze z problemami dnia codziennego-jednego mi tylko żal że ciało już nie to. No cóż muszę kupować droższe biustonosze i kremy mocniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kimonabike Re: Komu sie podoba uplyw czasu ? 24.04.13, 10:39 jan_stereo napisał: > A komu uplyw wody w rzece, bo ja jestem w rozterce.... No, ja właściwie też, bo kiedy mam takie subiektywne poczucie, że go dobrze wykorzystuję to niech sobie mija, ale... zdarza się i tak, że mi przecieka między palcami całkiem bez sensu jakby... no i to już napawa lękiem. Odpowiedz Link Zgłoś
1lapaz Re: Komu sie podoba uplyw czasu ? 24.04.13, 12:21 i tak istnieje tylko chwila obecna Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.2 Re: Komu sie podoba uplyw czasu ? 26.04.13, 14:38 mnie się nie podoba, przygnębia mnie wręcz, ale staram się znajdować plusy, jak np. to, że coraz lepiej siebie znam, coraz więcej wiem, mam więcej doświadczenia z roku na rok staję się inna osobą, osobą, która lepiej radzi sobie z życiem, z przeciwnościami, z innymi ludźmi i z samą sobą... gdybym ja tę wiedzę miała, gdy miałam kilkanaście lat :) mam wrażenie, że w pewnym wieku ludzie godzą się z upływem czasu i potrafią się cieszyć chwilą, nawet taką zwyczajną, jak np. wypicie w spokoju sobotniej kawy mnie brakuje tego spokoju, delektowania się chwilą Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jestem Re: Komu sie podoba uplyw czasu ? 26.04.13, 18:54 Mnie się podoba. Szkoda tylko, że nie płynie jeszcze szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś