Dodaj do ulubionych

kolezanka w pracy

07.11.14, 08:27
Siedzimy kolo siebie. Kobieta ta od czasu do czasu mowi glosno, ze najszybciej pracuje, ze musi pracowac za innych (co nie jest prawda). Ostatnio powiedziala: "Nadal to robisz -to tak dlugo Tobie zajmuje zrobic te prace?! Bardzo mnie to stresuje. Nie chce konfliktu, ale chcialbym powiedziec cos pol zartem, zeby do niej doszlo. Dodam, ze pracuje sumiennie I mam dobra opinie. Prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • wiolcia29_2 Re: kolezanka w pracy 07.11.14, 13:32
      Powiedz jej, że nie lubisz pośpiechu, pracy z językiem na brodzie. Pracujesz może wolniej, ale swoją pracę wykonujesz dokładnie, skoro przełożeni nie mają zastrzeżeń. :-)
    • seth.destructor Re: kolezanka w pracy 07.11.14, 16:06
      Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
    • clarissa3 Re: kolezanka w pracy 07.11.14, 16:29
      a zapytaj sie, tez glosno: 'czy chcesz mnie usunac z pracy ze tak sie mnie juz ktorychs raz pytasz?' i usmiechnij slodko.
    • jan_stereo Re: kolezanka w pracy 07.11.14, 20:06
      Ja bym jej powiedzial, ze nic nie robie tak naprawde, bo ona tak szybko pracuje i to jeszcze za innych, wiec nie ma sie co wysilac...
      • garssonka Re: kolezanka w pracy 08.11.14, 04:34
        Dziekuje, ja wlasnie szukam takiej odpowiedzi, zeby bylo pol zartem (ale zeby zrozumiala o co chodzi), bo wkoncu siedze kolo niej i nie chce miec nieprzyjemnej sytuacji w pracy. Ona ma tez dobre strony ale takie jej zachowanie jest nie do przyjecia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka