zdegus_towana Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 04.02.15, 16:24 I do tego falszywi. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii nie de_gustuj sie az tak, bo i tak: 04.02.15, 16:50 - Zycie jest cienszkie, ale za to niesprawiedliwe :) (w oryginale: - Das Leben ist hart - dafür aber ungerecht) Odpowiedz Link Zgłoś
zdegus_towana Re: nie de_gustuj sie az tak, bo i tak: 04.02.15, 17:16 hansii napisał: > - Zycie jest cienszkie, ale za to niesprawiedliwe :) > > (w oryginale: - Das Leben ist hart - dafür aber ungerecht) Das ist nicht wichtig Hans. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Istotnie. 05.02.15, 12:32 zdegus_towana napisała: > Das ist nicht wichtig Hans. pewnie, ze tak. wichtig/wazne jest tylko zdrowie dobry seks i staly przyplyw gotowki. Odpowiedz Link Zgłoś
zdegus_towana Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 04.02.15, 16:24 I jeszcze bezczelnie probuja nawracac wszystkich na swoja jedyna sluszna ideologie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdegus_towana Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 04.02.15, 16:25 W tym momencie nie dziwie sie Bardotce, tylko niepotrzebnie agresje kierowala w moja strone. Odpowiedz Link Zgłoś
zdegus_towana Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 04.02.15, 16:28 forum.gazeta.pl/forum/w,210,116663942,116718763,Re_Do_muzy_lustra.html Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 04.02.15, 16:42 zdegus_towana napisała: > forum.gazeta.pl/forum/w,210,116663942,116718763,Re_Do_muzy_lustra.html uderz w stół, a nozyce sie odezwą? Odpowiedz Link Zgłoś
zdegus_towana Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 04.02.15, 17:01 mona.blue napisała: > zdegus_towana napisała: > > > forum.gazeta.pl/forum/w,210,116663942,116718763,Re_Do_muzy_lustra.html > > uderz w stół, a nozyce sie odezwą? A teraz Moniko wezcie sobie razem z Tomaszem krzyz, naostrzcie go i idzcie zasztyletowac myslacych inaczej, tak jak to robia wierzacy z isisu. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 04.02.15, 17:24 zdegus_towana napisała: > mona.blue napisała: > > > A teraz Moniko wezcie sobie razem z Tomaszem krzyz, naostrzcie go i idzcie zasz > tyletowac myslacych inaczej, tak jak to robia wierzacy z isisu. chyba pomyliłas osoby i religie Odpowiedz Link Zgłoś
zdegus_towana Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 04.02.15, 17:27 mona.blue napisała: > zdegus_towana napisała: > > > mona.blue napisała: > > > > > > A teraz Moniko wezcie sobie razem z Tomaszem krzyz, naostrzcie go i idzci > e zasz > > tyletowac myslacych inaczej, tak jak to robia wierzacy z isisu. > > chyba pomyliłas osoby i religie Juz Cie z tej religijnosci oblakalo, ale nie martw sie, nie jestes jedyna na tym swiecie z tym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 04.02.15, 17:30 > > Juz Cie z tej religijnosci oblakalo, ale nie martw sie, nie jestes jedyna na ty > m swiecie z tym problemem. widzę, że jestes odpowiednia osoba, żeby odpowiedziec na tytułowe pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
zdegus_towana Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 04.02.15, 17:33 mona.blue napisała: > > > > > Juz Cie z tej religijnosci oblakalo, ale nie martw sie, nie jestes jedyna > na ty > > m swiecie z tym problemem. > > widzę, że jestes odpowiednia osoba, żeby odpowiedziec na tytułowe pytanie Spojrz w lustro i zadaj je sobie sama. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 04.02.15, 17:39 zdegus_towana napisała: > mona.blue napisała: > > > > > > > > > Juz Cie z tej religijnosci oblakalo, ale nie martw sie, nie jestes > jedyna > > na ty > > > m swiecie z tym problemem. > > > > widzę, że jestes odpowiednia osoba, żeby odpowiedziec na tytułowe pytanie > > Spojrz w lustro i zadaj je sobie sama. wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
zdegus_towana Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 04.02.15, 17:46 mona.blue napisała: > > Spojrz w lustro i zadaj je sobie sama. > > wzajemnie Tak wlasnie zrobie, ma pani jeszcze jakies pytania o swieta administracyjnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 05.02.15, 01:38 O Swieta Mono nie wiedzialam, ze to TY. Czy jako administracja kazesz mi na kolana w imie wiary swojej slusznej? Tez wypije zdrowie Muzy Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 05.02.15, 10:04 brygada_ww napisała: > O Swieta Mono nie wiedzialam, ze to TY. > > Czy jako administracja kazesz mi na kolana w imie wiary swojej slusznej? > > Tez wypije zdrowie Muzy Ja wczoraj juz spałam jak ktos kasował kilka Twoich watków :) Nie wiedziałam, że w tym sporze staniesz po stronie Muzy, zawiodłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 06.02.15, 23:33 brygada_ww napisała: > O Swieta Mono nie wiedzialam, ze to TY. > > Czy jako administracja kazesz mi na kolana w imie wiary swojej slusznej? > O ludzka Brygado, Ty chyba jesteś bliżej administracji niż ja Odpowiedz Link Zgłoś
nvv Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 06.02.15, 16:16 My powodujemy. Nagradzając innych za dane zachowanie, wzmacniamy dane zachowanie. Niektóre zachowania z początku mogą być dość przypadkowe. Jeśli uzyskują pozytywny efekt, są wzmacniane i czasem kopiowane przez innych. A co jest tym pozytywnym efektem, to już zależy od niezaspokojonej potrzeby danej jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 06.02.15, 17:42 > My powodujemy. Nagradzając innych za dane zachowanie, wzmacniamy dane zachowani > e. ja to? ktoś robi się wredny dlatego, że akceptację dostanie? jest odwrotnie zupełnie, wredni są ci nieakceptowani Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 06.02.15, 19:02 malwi.4 napisała: > > My powodujemy. Nagradzając innych za dane zachowanie, wzmacniamy dane zac > howani > > e. > > ja to? ktoś robi się wredny dlatego, że akceptację dostanie? jest odwrotnie zup > ełnie, wredni są ci nieakceptowani a mi sie wydaje, że rację ma Nvv, każde zachowanie nagradzane jest umacniane Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 06.02.15, 19:10 bo Nvv nie potrafi wprost jeśli ktos wredny nagrodzony nie zostanie to nie znaczy, że nie przestanie być wredny, ewentualnie się powstrzyma, ale z tego co pamiętam, to Nvv lubił takie wredne walki na forum, bawiło go to, wzmacniał je akceptacją jeśli ktoś pisze coś, z czym się nie zgadzamy nie oznacza, ze oponent jest wredny Odpowiedz Link Zgłoś
wiolcia29_2 Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 06.02.15, 19:11 Tak, Mona, oboje macie rację.:) Choćby konflikt wet za wet jest tego przykładem, negatywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 06.02.15, 19:20 wredne jest podkopywanie czyjejś pozycji w społeczności poprzez degradowanie go do roli naśladowcy - to jest wyrafinowana manipulacja na samoocenie - każdy widzi, to co chce widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 06.02.15, 22:19 ja mysle ze wredny sie wrednym rodzi. Sa ludzie ktorym do glowy nie wpada podkopywac kogos czy wyrafinowanie manipulowac i sa tacy ktorzy robia tak notorycznie. To charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: co powoduje, że ludzie staja się wredni? 06.02.15, 23:27 clarissa3 napisała: > ja mysle ze wredny sie wrednym rodzi. Sa ludzie ktorym do glowy nie wpada podko > pywac kogos czy wyrafinowanie manipulowac i sa tacy ktorzy robia tak notoryczni > e. To charakter. nie wie, może to sposób wychowania w dzieciństwie, złe worce, nadmierne pobłażanie, brak wskazywania wartości i korygowania błędów i wad od dzieciństwa a później brak samowychowania, samorealizacji Odpowiedz Link Zgłoś