mona.blue 06.12.15, 22:17 Że czlowiek, który dopuszcza się złych czynów wobec innych, niesprawiedliwych, zostanie ukarany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1klementyna Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 06.12.15, 22:27 Kiedyś myślałam o tym. Może nawet zależało mi na tym. Teraz przestaje mieć to dla mnie znaczenie, jeśli chodzi o osoby, które mnie skrzywdziły w jakiś sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 06.12.15, 22:29 A mnie to to wkurza, że takie osoby żyją sobie dobrze, gdy inni cierpią. Ale chyba do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 01:14 zapłacą i nie będą :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 02:11 np. w ramach testu -> bucha cha cha cha moje dzieci już do końca życia będą się bały takich jak mój sąsiad - długo się bały wyjść ma korytarz. Rząd polski chciał mi pokazać co to znaczy sprawiedliwość - ignorując moją obdukcję itp.itd. a c h u j im wszystkim na kapelusz :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 02:24 nie będzie,bo np. śmieć,który wyjepał moją priw ma za DUŻE PLECY - układy,a ja jestem nikim :D ale przynajmniej mam satysfakcję,że przebijam inteligencją :)) a jak pisałam,ze do mnie to zero to nie wierzył bucha cha cha cha. Nie mam problemów aby sie poruszać w świecie metafor,doktryny chrześcijańskiej itp.itd. ale debil takich rzeczy nie rozumie tylko zarzuca gooownem aby zabłysnąć i się dowartościować jako psycholog,psychiatra i c h u j wie co jeszcze. Jestem unikalna i zawsze kogoś to drażniło. Nie mam ochoty z takimi śmieciami istnieć na jednej planecie. Głupiemu sie ustępuje :D a na 69 :D mam wyjepane - nigdy żadne instynkty mną rządzić nie będą :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 02:43 a śmiać mi się chce,bo towarzystwo wzajemnej adoracji i asekuracji próbuje mi pogrywać na moich słabościach np. jakość słuchanej muzyki - sprzęt bucha cha cha.Mogę mieć,a nie muszę. Zresztą ja już nic nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 03:13 zniszczyli mnie - wyśmiewając,bo jestem inteligentniejsza od przeciętnego Kowalskiego.Zdolność kojarzenia faktów. Jaki psycholog,psychiatra,policjant powiązał by fakt iż czterech facetów zgwałciło,pobiło laskę akurat wtedy gdy na topie była muzyka DM. VIOLATOR? CZTERECH KOLESI,KTÓRZY SŁUCHALI TEGO CO I JA. Że w tym samym roku przejdę operacje i trafie do pogotowia opiekuńczego - a działo sie to wszystko w roku 1992 suma 21 :D Moja najstarsza córka tez 21 dnia miesiąca wkręciła sobie nogę w łańcuch - ogółem te liczby cały czas przewijały sie przez moje życie - s k u r w y s y n y zarzucili mi schizofrenię a to są FAKTY |!!! ZNISZCZYLI MNIE. Nawet nie jest mi szkoda - niech sami żałują,że zjepali taki umysł :D teraz piję sobie palę i tęsknię za moim ojcem,który był dla mnie dobry - był moim oparciem,kochał mnie i jedyne czego pragnę to świętego spokoju i połączyć się z nim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 03:21 najzabawniejsze,ze długo nie byłam świadomi swoich predyspozycji psychicznych - a moje życie i DATY mogą mieć TAKI wydźwięk dla innych :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 04:13 nie - nigdy nie czułam sie ofiarą - ale jaki miałam wplyw na to,że urodziłam sie w takiej rodzinie,a nie innej? Jaki miałam wpływ na to,że miałam "kolegów" takich,a nie innych - jaki miałam wpływ że DM tworzy muzykę taką a nie inna? Jaki miałam wpływ na to,ze Pani Ewa z PO nie chciała mnie puszczać do taty i chłopaka? k u r w a żadnego - PRZEZNACZENIE !!! Historia lubi zataczać koło - a ludzie he he to półgłówki i nie potrafią wyciągać wniosków - żadnych!!! Sami pod siebie sraja jak mi jest ich bardzo żal,a potem płaczą i klękają bucha cha cha do figurek prosząc o pomoc i cuda - a gdy nawet cud się zdarzy to olewają niszczą - zamknięte koło :((( Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 06:58 Nie. Niestety nie ma sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
nanie2 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 08:58 Typowo chrześcijańskie :). Zostać aniołem a "grzesznika" oddać szatanowi i napawać się czystymi rękoma i czyimś bólem. A Ty, Mona, nigdy nikogo nie skrzywdziłaś? Zostaniesz "ukarana", jak sądzisz? Bo prawda jest taka, że każdy "dopuszcza się złych czynów wobec innych" a sprawiedliwości nie ma. Problem w tym, ze niektórzy wypierają, że krzywdzą i są tacy jak inni skłonni do agresji i podłości. Ale jak wypierają tę oczywistość to jakoś dziwnie ciągle się skarżą, że inni im robią krzywdę. Nie wiem ile masz lat, ale czas dorosnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 11:58 Czym kogo skrzywdziłam aż tak bardzo,że dostałam co dostałam mądralo ? Tak, czas zastanowić się nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 12:26 A najzabawniejsze,że od strony matki rodziny mam w rodzinie nazwisko -> Apostoł bucha cha cha.Wariuję już. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 12:07 Typowo ludzkie. Przebaczac wrogom potrafią osoby, które sa już blisko świętości. Ja też krzywdzilam w życiu, nie wypierając się tego i sadze, że byłam, a może jeszcze jestem karana za to. Ty za to zdaje się uważasz się za moralistke na tym forum? Madzejsza niż te głupie katole? Odpowiedz Link Zgłoś
nanie2 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 12:44 Moim zdaniem, nie ma powiązania między tym co ty robisz a tym co robi ci ktoś inny. Życie Ci nie "odpłaca". Można krzywdzić i dostawać za to ciągle głaski. Można być dobrym i być kopanym. To jest los. Nie ma tak- w moim przekonaniu- że za bycie dobrą dostajesz dobro. Nie ma ani sprawiedliwości ani- tym bardziej- kary - bo chyba pytasz w chrześcijańskim sensie? Fantazjowanie o byciu ukaraną to czysty masochizm, o karaniu kogoś - to sadyzm. Czysta perwersja, i bezbronność- do tego w sumie sprowadza się chrześcijański koncept. Do nadstawiania drugiego policzka wbrew własnej duszy bo Inny patrzy, ocenia i ukarze. Nie, nie uważam się za mądrą, po prostu pytasz a ja głośno myślę. Pytania uważam za infantylne, ale nawet zastanowić się nad takimi lubię. I też fakt, że chciałabym żyć na świecie gdzie głupich katoli byłoby mniej. Ale, helas. Odpowiedz Link Zgłoś
1klementyna Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 13:10 Hmm, czy widzisz sadyzm w swoim fantazjowaniu o karaniu terapeuty, pisząc o nim na blogu w sposób, w jaki to robisz? Pytam przez ciekawość. Do reszty odniosę się później, ewentualnie, ponieważ wychodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nanie2 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 13:34 Oczywiście. Ale planuję usunąć te posty, żebyś ty nie musiała fantazjować o moim fantazjowaniu. Jesli o mnie chodzi, nie musisz też się odnosić do reszty bo mnie to nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
1klementyna Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 14:56 Jeśli widzisz to ok, bo odnosiłam wrażenie, że jest inaczej. A może to efekt terapii-eksperymentu? Ale już nie dociekam. Odpowiedz Link Zgłoś
nanie2 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 15:47 Myślę że jesteś tak daleko od problemu, że go nawet nie zauważasz. Kompletnie nic nie rozumiesz. Ale dociekać sobie możesz, mnie to rybka. Odpowiedz Link Zgłoś
1klementyna Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 16:03 Ach ta potrzeba zaprezentowania wyższości.;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanie2 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 16:12 Nawet jeśli, to co w tym złego? Normalne przecież, każdy tak ma. Po prostu się mylisz w swoich osądach i tyle. Przecież się nie znamy a pojęcia o mnie nie masz żadnego. Nie piszę złośliwie, stwierdzam fakt. Więc czego się znów czepiasz mojej osoby, zakochana jesteś we mnie czy co? Chcesz mnie poprawiać, zbawiać? Wątek jest o krzywdzie i niesprawiedliwości a nie o zbawianiu Nanie. Odpowiedz Link Zgłoś
1klementyna Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 16:57 Myślę, że nie każdy tak ma. Nawet tutaj możesz to zauważyć, jeśli wnikliwie poobserwujesz. Owszem, mają tak osoby o konkretnym typie osobowości. Jednak to nie są wszyscy.;) Piszesz, że nie znamy się, ale Ty jesteś pewna, iż ja niczego nie rozumiem. Czyż to nie jest ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś
1klementyna Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 16:59 Przepraszam: "nic". Odpowiedz Link Zgłoś
nanie2 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 17:32 nic z moich doświadczeń. Co zresztą zrozumiałe, bo jeśli nie miałaś podobnych to trudno zrozumieć, pretensji nie mam. Zastanawiam się tylko czemu- co jakiś czas, skręcasz rozmowę w stronę mojej osoby zamiast meritum. Ale to Twój problem. Przecież każdy przedstawia tu swoją opinię czy oceny. A o "typach osobowości" widocznych w tekście nawet nie chce mi się gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 17:52 nanie2 napisała: > Przecież każdy przedstawia tu swoją opinię czy oceny. A o "typach osobowości" w > idocznych w tekście wieloraka z przeświadczeniem o wyższości w dziedzinie psychologi,psychiatrii ? Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 16:09 oczywiście to nasz własny wybór jacy chcemy być,a oczekiwania to se można mieć nikt nie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
leda16 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 08.12.15, 22:00 nanie2 napisała: > Czysta perwersja, i bezbronność- do tego w sumie sprowadza się chrześcijański > koncept. Do nadstawiania drugiego policzka wbrew własnej duszy bo Inny patrzy, > ocenia i ukarze. Jednak chrześcijaństwo to religia o wiele bardziej złożona. Pisze się tam również na temat dopuszczalności postawy "oko za oko, ząb za ząb". A to całe "miłosierdzie" Wszechmocnego wieszającego na krzyżu własnego syna? Toż to contradicto per adiecto w najczystszej postaci , moralność Kalego - my mamy Bogu wybaczyć, Bóg nam? Ooo, co to to nie ;) I też fakt, że chci > ałabym żyć na świecie gdzie głupich katoli byłoby mniej. Ale, helas. A widziałaś Nanie mądrych katoli? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 08.12.15, 23:09 zła interpretacja leda przyjmując założenie,że istnieje w 3 osobach ( jak i w sumie każdy człek ) ujepał sam siebie. Biorąc pod uwagę fakt,że podświadomość jest naszym zaprogramowanym komputerem/ojcem.Generalnie myślę,że w pewnym sensie jepną samobója,bo mógł przecież uciec.Z jakiś powodów jednak nie zrobił tego ( kochał ludzi ? ). Wziął na siebie wszystkie ich grzechy i myślę,że tak naprawdę to te grzechy chciał ukrzyżować i dał przykazania abyśmy sobie i innym przy okazji be nie robili. Tak ja to interpretuję. Myślę,że boicie się o mnie. Ja też - ale mam nadzieję,że będzie wszystko dobrze,a jeżeli faktycznie każdy z nas rodzi się w jakimś celu z jakaś misją ? Generalnie dopiero niedawno zaczęła do mnie docierać symbolika,która towarzyszyła mojemu życiu. Zaczęłam się zastanawiać dlaczego taki "gwar" się w okół mnie zrobił. Mam nadzieję tylko,że moje cierpienia,które zaznałam od innych i o których pisałam nie pójdą na marne. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 08.12.15, 23:20 Chyba od zawsze chciałam tchnąć w ten świat coś pozytywnego - paradoksalnie ściągałam cały syf na siebie ale myślę sobie,że tak właśnie miało być z jakiś bliżej nam,mi nieznanych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
1klementyna Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 08.12.15, 23:32 Z własnych doświadczeń można uczynić swój atut. Któż więcej wie o życiu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
leda16 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 09.12.15, 21:43 duchswiety6 napisał(a): > zła interpretacja leda przyjmując założenie,że istnieje w 3 osobach ( jak i w s > umie każdy człek ) ujepał sam siebie. > Biorąc pod uwagę fakt,że podświadomość jest naszym zaprogramowanym komputerem/o > jcem.Generalnie myślę,że w pewnym sensie jepną samobója,bo mógł przecież uciec. Dla mnie dobra. I postrzegam Go raczej jako ofiarę celowego zabójstwa. Zabijać syna w sytuacji gdy jestem wszechmocna i mogę jednym pierdnięciem zbawić świat :( > Z jakiś powodów jednak nie zrobił tego ( kochał ludzi ? ). Bo wiedział, że przed Wszechmocnym nie ma ucieczki. > Wziął na siebie wszystkie ich grzechy i myślę,że tak naprawdę to te grzechy chc > iał ukrzyżować i dał przykazania abyśmy sobie i innym przy okazji be nie robili A cóż to zmieniło? Nadal wedle chrześcijańskiego przekazu wszyscy rodzimy się obciążeni grzechem pierworodnych rodziców, czyli odpowiedzialność zbiorowa jak za najgorszych lat stalinizmu, a za ten "grzech" jest kara śmierci. > Myślę,że boicie się o mnie. Ja nie ;) ,a jeżeli faktycznie każdy z > nas rodzi się w jakimś celu z jakaś misją ? Rodzimy się z wyrokiem śmierci ale też po to, by pomnożyć dane nam w tym celu talenty. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 12:58 leda16 napisała: > > > Myślę,że boicie się o mnie. > > > Ja nie ;) > > I dobrze - wiesz nie muszę tłumaczyć,że podświadomość,świadomość i nad-świadomość to nic innego jak bóg ojciec syn bozy i duch święty czy jeszcze inaczej instynkt,intelekt intuicja. Podświadomość kodują nikt inni jak sami ludzie - nie u siebie u innych poprzez sytuacje zdarzenia na które się nie ma pływu ( przeznaczenie - nie ma czegoś takiego jak pech - jako odpowiednik czegoś przypadkowego ale myślę,że ludzie racjonalizują sobie pewne rzeczy by czuć sie bezpiecznie by mieć jakąś namiastkę iluzji,że mają nad czymś kontrolę ) NIE MAJĄ :D U mnie nie zafunkcjonował do końca instynkt,został zniszczony? A może wpływ mojego ojca był większy i silniejszy? Nie istotne zresztą - faktem jest,że ludzie mnie zamęczyli na śmierć - dosłownie - ja może nie to,że nie umiem oddawać czy się bronić. Mnie się po prostu nie chce. Ponadto nie widzę w tym większego sensu - płakać mi się chce i tylko się męczę,bo wychodzi na to,że jestem inna jak wszyscy. Krótko po śmierci ojca prosiłam go by mi pokazał jak jest TAM - pokazał. Śniło mi się,że jestem koło jego grobu a on sam był w formie materii jakiegoś bytu - zobaczyłam go jako hologram jego twarzy podeszłam od tyłu jego twarzy i przyłożyłam swoją by poprzez niego, jego oczami zobaczyć jak tam jest. Generalnie nie ma nic prócz samej świadomości bycia ...... ale bez żadnych wspomnień,doświadczeń bez żadnych emocji,przemocy,głodu,chłodu,strachu itp. Sama świadomość istnienia. I teraz zastanówmy się - gdy ktoś taki jak ja staje przed wyborem - bycia tu czy tam? Logicznie patrząc co wybiera? Nawet gdyby okazało się,że wygrywam w lotto i mogę stworzyć swój własny świat - domek,ogródek itp. to i tak nie jestem wolna od przemocy,chorób ogólnie rzecz ujmując rzeczy przykrych. Chęć odwetu - myślę,że wielu ludzi straci gdy mnie już nie będzie ale to nie jest chęć odwetu to jest zmęczenie materiału. I jeszcze mi jakiś debil przyjdzie i straszy mnie bo straciłam ochotę aby z kimkolwiek gadać nawiązywać relacje - nie widzę powodu aby komukolwiek sie podporządkowywać - skoro ludzie nie potrafili uszanować moich granic. I gooowno mnie to interesuje,że krzywdę wyrządził pan x i y czy pani k - wszyscy są winni. Codziennie powtarzają schemat ludzi,którzy np. przyglądali sie jak jestem krzywdzona ludzi,którzy poprzez swoje fasadowe,mało przenikliwe myślenie winą za wszystko obarczyli jeszcze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 13:13 Zmęczona jestem stadem durnych,zidiociałych,agresywnych chorych - nawet nie wiem jak nazwać? Zmęczona jestem projekcja czyimiś frustracjami ograniczeniami umysłowymi zmęczona jestem tym,że ciągle ktoś odbiera mi wolność wyboru zmęczona jestem strachem przed głupotą,chciwością,zazdrością, zawiścią i agresją. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 13:23 Ludzie sami siebie każą - podam przykład z życia wzięty. Mój kochany szwagier gdy zaszłam w ciąże z najstarszą jepną bąka czy aby na-pewno eks jest ojcem. No k u r w a pomyślałam sobie.Nie wiedziałam,że on nie jest synem tego samego ojca co mój eks? Co było z pewnością poruszane nim sie poznaliśmy, swoja frustrację gnojek przelał na mnie. No ale ok - była sytuacja,że teściowa była bardzo zainteresowana mną moja moralnością itp. - napisałam jej wtenczas stosowny list by zastanowiła się nad sobą i poruszyłam temat szwagra,a w mieścinie gdzie się urodzili to była pierwsza info gdy zamieszkałam z teściem. List był adresowany do niej,a nie do szwagra ale mu go pokazała- wróciło? wróciło! ( nie lubi mnie po dziś dzień :D ) Idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
nick.od.wczoraj Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 18:23 > Zmęczona jestem stadem durnych,zidiociałych,agresywnych chorych > strachem przed głupotą,chciwością,zazdrością, zawiścią i agresją. najbardziej nas w innych ludziach denerwują te wady, które mamy sami :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 18:45 nick.od.wczoraj napisał(a): > > > Zmęczona jestem stadem durnych,zidiociałych,agresywnych chorych > > strachem przed głupotą,chciwością,zazdrością, zawiścią i agresją. > > najbardziej nas w innych ludziach denerwują te wady, które mamy sami :D Nie przeinaczaj - napisałam ZMĘCZONA a nie ROZDRAŻNIONA :D Zdaje się,że ktoś spróbował mnie testować - inscenizując jakieś tam sytuacje i co sie okazało,że nie mam skrzywionego swojego wizerunku ani nie wypieram swojej ciem,nej strony. O jak mi bardzo przykro - ale uraz został. Zeszmacili mnie na wszystkie strony i próbują bazować na mojej seksualności,ośmieszać,straszyć. Alez proszę bardzo - powodzenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
nick.od.wczoraj Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 18:50 "nie wypieram swojej ciem,nej strony" ty jej po prostu nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
nick.od.wczoraj Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 18:53 skoro widzisz w nas jedynie głupotę, chciwość, zazdrość, zawiść, agresję to zwyczajnie projektujesz proste :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 19:02 nick.od.wczoraj napisał(a): > skoro widzisz w nas jedynie głupotę, chciwość, zazdrość, zawiść, agresję to zwy > czajnie projektujesz > proste :D Chciałabyś - to nie ja sprzedałam kogoś z rodziny do burdelu to nie ja jako matka byłam zazdrosna itp. itd. I to nie ja w swojej durnocie testuję innych lub obrzucam gooownem.To nie ja manipuluję czyjąś rodziną,znajomymi - nie ja węszę w czyimś życiu osobistym. Ja jeszcze posiadam zdrowe zmysły :D Więc bujnij się koleżanko ze swoją papką psychologiczną i pozdrów towarzystwo wzajemnej adoracji i asekuracji :D Może kto wie obudzą się? Nie rób drugiemu,co Tobie niemiłe :D Odpowiedz Link Zgłoś
nick.od.wczoraj Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 19:12 o, tak nie wyzywasz od kur..ew, szmat, śmieci dbasz o dzieci nie szantażujesz co wieczór samobójstwem, mając nadzieję, ze ONI drżą uczciwe pracujesz na chleb zrób ty sobie kobieto rachunek sumienia, bo juz nie jedna osoba ci pisała, żeś podła i agresywna Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 19:18 nick.od.wczoraj napisał(a): > zrób ty sobie kobieto rachunek sumienia, bo juz nie jedna osoba ci pisała, żeś > podła i agresywna Dokładnie tak jak piszesz tylko,że ja sie z tym nie kryje. Nie ruszam czyiś znajomych rodziny i nie robię z czyjeś życia show ( piekła ) tylko dlatego,ze cos mi sie wydało :))) Ja nie szantażuję :)) Ale jeżeli ktoś ciekawy końca eksperymentu to proszę bardzo - DO KOŃCA :D Jeszcze coś czy już skończyłaś sie wypróżniać ? :)) poczytam :)) he he zamkną mnie w szpitalu w więzieniu i co to zmieni? :D Zmuszą tym żebym żyła? bucha cha cha. Czas dorosnąć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 19:32 Ale nie jestem tchórzem - nie mam potrzeby śmigania pod kilkoma nickami by komuś dojepać - sama zrób sobie rachunek sumienia,a juz z pewnością nie mam potrzeby przebierać sie na necie za płeć przeciwną bucha cha cha. Jakież to przykre i żenujące. Choroby psychiczne sie leczy,a nie projektuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 19:35 Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukarana? Wierzymy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
1klementyna Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 21:50 Ale kto tutaj ma kilka nicków? Że Ty i ja to jedna osoba, to już słyszałam. ;) Ale kto jeszcze? Ciekawe to dla mnie, skąd bierzecie takie przypuszczenia,. Ba, nawet pewność. Odpowiedz Link Zgłoś
nick.od.wczoraj Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 19:33 Czas dorosnąć :)) masz rację, na co czekasz (?) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 19:36 nick.od.wczoraj napisał(a): > Czas dorosnąć :)) > > masz rację, na co czekasz (?) a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 19:52 duchswiety6 napisał(a): > nick.od.wczoraj napisał(a): > > > Czas dorosnąć :)) > > > > masz rację, na co czekasz (?) > > a Ty? A może Ci sie wydaje,ze możesz wszystko? :lol: bucha cha cha. To dopiero dziecinada :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 21:13 nick.od.wczoraj napisał(a): > > zrób ty sobie kobieto rachunek sumienia, bo juz nie jedna osoba ci pisała, żeś > podła i agresywna do tego jeszcze wulgarna,wysuszona z tłustymi włosami brudną p i z d ą ( zapamiętałam liluchna :D ) obrzydliwa i bez zębów. Jaką mnie Bóg stworzył taką mnie ma :D powodzenia a samobójstwo jest wynikiem depresji,która w moim przypadku nie wzięła się znikąd - ale to już ustaliłyśmy - nie ponoszę odpowiedzialności za czyjeś czyny. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 11.12.15, 07:10 duchswiety6 napisał(a): > nick.od.wczoraj napisał(a): > > > > > > zrób ty sobie kobieto rachunek sumienia, bo juz nie jedna osoba ci pisała > , żeś > > podła i agresywna > nie mam się ochoty wdawać w relacje ze śmieciami,które mają przerośnięte ego a takich to większość baj zakompleksiony śmieciu :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 13.12.15, 22:26 duchswiety6 napisał(a): > Nie istotne zresztą - faktem jest,że ludzie mnie zamęczyli na śmierć - dosłowni > Krótko po śmierci ojca prosiłam go by mi pokazał jak jest TAM - pokazał. > Śniło mi się,że jestem koło jego grobu a on sam był w formie materii jakiegoś b > ytu - zobaczyłam go jako hologram jego twarzy podeszłam od tyłu jego twarzy i > przyłożyłam swoją by poprzez niego, jego oczami zobaczyć jak tam jest. > Generalnie nie ma nic prócz samej świadomości bycia ...... ale bez żadnych wspo > mnień,doświadczeń bez żadnych emocji,przemocy,głodu,chłodu,strachu itp. :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 13.12.15, 22:51 duchswiety6 napisał(a): świadomości bycia ...... ale bez żadnyc > h wspo > > mnień,doświadczeń bez żadnych emocji,przemocy,głodu,chłodu,strachu itp. > > :D :D :D i tego właśnie nic ani nikt nie przebije - poczucia błogiego spokoju :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 22.12.15, 12:38 duchswiety6 napisał(a): > zobaczyłam go jako hologram jego twarzy podeszłam od tyłu jego twa > rzy i > > przyłożyłam swoją by poprzez niego, jego oczami zobaczyć jak tam jest. > > Generalnie nie ma nic prócz samej świadomości bycia ...... ale bez żadnyc > h wspo > > mnień,doświadczeń bez żadnych emocji,przemocy,głodu,chłodu,strachu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 22.12.15, 13:11 raz jeden jedyny raz wyszłam do ludzi i poprosiłam o pomoc - nawet nie dla siebie - RAZ. Teraz możecie ze mną zrobić wszystko -> szpital,więzienie a to i tak niczego nie zmieni.Odwlecze się tylko w czasie,bo ja nie zapominam :))) Pamięć emocjonalna :)) dziękuję za uwagę i możliwość bucha cha cha zaistnienia :D Odpowiedz Link Zgłoś
leda16 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 08.12.15, 21:35 nanie2 napisała: > Bo prawda jest taka, że każdy "dopuszcza > się złych czynów wobec innych" a sprawiedliwości nie ma. Może odwet na krzywdzicielu stanowi pewną formą sprawiedliwości? Wszak już starożytni mawiali, że zemsta jest rozkoszą Bogów. Zastanawiając się ilu ludzi ja w życiu skrzywdziłam dochodzę do pokornego wniosku, że na takie pytanie mogą odpowiedzieć tylko ludzie, którzy moje zachowanie postrzegają jako krzywdę. Bo czasem krzywdzimy bezwiednie, nieświadomie, mimowolnie. Problem w tym, ze nie > którzy wypierają, że krzywdzą Jakoś tak trudno mi podciągnąć to pod mechanizm wyparcia, raczej pod kategorię atrofii moralnej, bo krzywdząc łamiemy raczej normy moralne i może też pokazujemy brak umiejętności odróżniania dobra od zła i są tacy jak inni skłonni do agresji i podłości. Ależ agresja nie jest żadną krzywdą, jest przestępstwem zaskarżalnym i karanym przez sąd. Normy prawne wyraźnie określają czym jest agresja. Natomiast nikczemność nie podlega karze, ponieważ jest czynem niemoralnym i ewidentną krzywdą zarazem, którą może ukarać tylko sama osoba wobec której krzywdziciel zachował się nikczemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nanie2 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 09.12.15, 13:23 Jakoś tak trudno mi podciągnąć to pod mechanizm wyparcia, Fakt, ja się pomyliłam, myślałam raczej o projekcji. Atrofia moralna znów kojarzy mi się z psycho i socjo-patią. Może odwet na krzywdzicielu stanowi pewną formą sprawiedliwości? Można to tak widzieć. Ale odwracając to "nie wiemy czy krzywdzimy" (bo tak jest zapewne, to subiektywne) to krzywdziciel może się do krzywdy nie przyznać i bronić przed zemstą/zadośćuczynieniem jak przed nieusprawiedliwioną napaścią. No i nie każdy skrzywdzony jest w stanie wziąć odwet. Więc ta niesprawiedliwość ukarana jest a jakby jej nie było :). Pewnie przez subiektywizm właśnie. Mamy tylko uzgodnioną rzeczywistość - prawo które określa co jest krzywdą, bo wszyscy się zgadzają że może być krzywdą. Odpowiedz Link Zgłoś
leda16 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 09.12.15, 22:31 nanie2 napisała: Atrofia moralna znów kojar > zy mi się z psycho i socjo-patią. W wymiarze psychologicznym tym właśnie jest krzywdziciel może się do krzywdy nie przyznać i br > onić przed zemstą/zadośćuczynieniem jak przed nieusprawiedliwioną napaścią. Owszem, i byłoby nawet dziwne gdyby tego nie czynił. Natomiast na żadnym krzywdzicielu zadośćuczynienia wymusić nie można - ono z definicji jest dobrowolne lub nie ma go wcale. Z kolei sprawca powinien zapytać pokrzywdzonego, jakie zadośćuczynienie uważa za godziwe. Niedawno czytałam książkę, gdzie przewinęła się niniejsza problematyka: kobieta-alkoholiczka jadąc pijana samochodem zabiła innej kobiecie męża a jej dziecku ojca. Siedzi w więzieniu i śle natrętne listy do wdowy z prośbą o przebaczenie. Ta nie odpisuje tylko wyrzuca do śmieci. W końcu alkoholiczka opuszcza więzienie, leczy się z alkoholizmu i informuje pokrzywdzoną, że aby zrobić 8 krok z 12 -tu musi uzyskać przebaczenie. Ta wku...ona do ostateczności biegnie na spotkanie z alkoholiczką i pyta czy już jest wyleczona. Nie, odpowiada uczciwie tamta, do końca życia będę alkoholiczką. Z tego co wiem - mówi wdowa, podczas poprzedniego 8-mego kroku zabiłaś mojego męża, unieszczęśliwiłaś mnie, odebrałaś dziecku ojca. Teraz mam ci wybaczyć, żebyś TY poczuła się lepiej?! A co JA będę z tego miała? A moje dziecko? Odmawia wybaczenia i proponuje zadośćuczynienie - rzuć się pod samochód, żebyś już nigdy żadnej żonie i żadnemu dziecku męża i ojca nie odebrała! Wtedy ci wybaczę. Oczywiście, krzywdzicielka z propozycji nie korzysta ;) Ale przynajmniej przestaje nękać wdowę epistolarną frazeologią. No > i nie każdy skrzywdzony jest w stanie wziąć odwet. W pewnym sensie w imieniu pokrzywdzonego czasami odwet bierze Państwo. Wówczas, gdy krzywda jest przestępstwem. Ale dla pokrzywdzonego to żadne zadośćuczynienie. A już katolicka doktryna nakazująca wybaczyć krzywdzicielowi, woła o pomstę do Nieba ;). Najgorzej, gdy na idei wybaczenia zaczyna tłuc kasę psychobiznes, jak kiedyś o tym pisałam w aspekcie pacjentów onkologicznych (rak jest karą za nienawiść i chęć zemsty, żeby się go pozbyć należy wybaczyć wrogom - czyli psychoruchy wobec kieszeni chorych terminalnie) Naturalnie zemsta często leży poza możliwościami pokrzywdzonego, a na świecie sprawiedliwości nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 09.12.15, 23:46 No właśnie nie zawsze umiem - zemsta.Zresztą już dawno doszłam do tego,że nawet gdybym ich wszystkich pozabijała i tak by to nic nie zmieniło,bo to co zrobiła mi matka,ojczym STAŁO SIĘ JUŻ FAKTEM.I nikt ani nic mi tego nie odbierze. Raczej skupiałam się na psychologicznym podejściu co takimi ludźmi kieruje,co może powodować zachowania takie,a nie inne. Raz tylko oddałam z pełną świadomością - eks wyłapał ale ostrzegałam,że jak jeszcze raz uderzy to to co będę miała pod ręka. Raz rozwaliłam mu łeb,drugi raz jak upadłam sięgnęłam po kufel z biurka i ma bliznę na czole. Błąd,bo doszłam do wniosku,że gdybym zabiła - to poszłabym siedzieć i do końca życia bym się z tym męczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 00:04 no i drugi raz za dzieci - wtedy miałam prawdziwą chęć zemsty odwetu na moich sąsiadach nie wiem czy gdybym nie dysponowała tężyzną fizyczną nie nakopała bym mu tym bardziej,że prawo miało w nosie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 00:32 Zresztą bicie - od ojca dostałam trzy razy w życiu raz gdy jako dziecko powiedziałam c h u j nie zdawałam sobie sprawy wtedy co ten wyraz znaczy i dostałam po tyłu jakaż urażona się he he czułam ale nigdy już nie przeklęłam. Drugi raz miałam iść do szkoły i nie poszłam któryś raz z rzędu i wyłapałam plaskacza i trzeci raz jak byłam dorosła wkoorwił się poszarpał za włosy i wyrzucił za drzwi. Przeprosił oczywiście - chociaż z perspektywy czasu mając takiego aniołka jak ja byłam :D to mu sie poniekąd nie dziwię. Zresztą gdyby chciał mi naprawdę zrobić krzywdę a rękę miał wypracowaną i siłę to nawet nie myślę gdyby był taki jak moja matka. Odpowiedz Link Zgłoś
nanie2 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 09:32 Natomiast na żadnym krzywd > zicielu zadośćuczynienia wymusić nie można - ono z definicji jest dobrowolne Celne Tak, zgadzam się, to wybaczanie na siłę, pod formularz (jak u Tippinga), pod groźbą raka i potępienia wiecznego strasznie wnerwiające, budzące poczucie winy czyli pogarszające sytuację. Co do zemsty-sama w sobie nie zadziała. Zadziała- idąc dalej- jeśli pokrzywdzony będzie w stanie odczuć cierpienie swojego krzywdziciela. W stanach skrzywdzenia, zranienia, pojawia się fantazja o tym, by krzywdziciel czuł to samo, żeby ból stał się jakoś wspólny, żeby krzywdziciel wziął w tym bólu udział. Jeśli oceni się - subiektywnie- że ten ból jest dzielony, (jesteśmy kwita) temat przestaje sprawiać ból. Takie jest moje doświadczenie. A Państwo- daje karę symboliczną i obiektywną. Czasem pewnie pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 12:17 nanie2 napisała: A Państwo- daje karę symbolicz > ną i obiektywną. Czasem pewnie pomaga... > No właśnie była u mnie policja. Odpowiedz Link Zgłoś
leda16 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 18:15 nanie2 napisała: > Co do zemsty-sama w sobie nie zadziała. Zadziała- idąc dalej- jeśli pokrzywdzon > y będzie w stanie odczuć cierpienie swojego krzywdziciela. Z pozycji mściciela uważam, że satysfakcję daje sam widok cierpień krzywdziciela, cierpień psychicznych rzecz jasna. Mszcząc się wychodzę równocześnie z założenia, iż cierpienie jest uczuciem destrukcyjnym nie - jak głoszą niektóre filozofie - uszlachetniającym krzywdziciela, gdyż wówczas zemsta byłaby dla niego dobrodziejstwem. Ale w religii chrześcijańskiej cierpienia zsyłane przez Boga mają (jeszcze jeden paradoks!) intencje uszlachetniać ludzi - Jego poronione twory. Jak to jest w rzeczywistości - nikomu mówić nie trzeba. W stanach skrzywdzen > ia, zranienia, pojawia się fantazja o tym, by krzywdziciel czuł to samo, żeby > ból stał się jakoś wspólny, żeby krzywdziciel wziął w tym bólu udział. Jeśli oc > eni się - subiektywnie- że ten ból jest dzielony, (jesteśmy kwita) temat przest > aje sprawiać ból. Takie jest moje doświadczenie. Rozumiem to inaczej, też z subiektywnych pozycji. Skrzywdzony czułby się zbrukany dzieląc ból krzywdziciela, a fantazje lub zemsta zakładają daleko większe cierpienie sprawcy. Na pewnym etapie w skrzywdzonym budzi się upiór zadania krzywdy dozgonnej, totalnej i nieodwracalnej. Może to ma na myśli religia nakładając skrzywdzonemu swoisty moralny kaftan bezpieczeństwa podnosząc wartość wybaczenia? Kilkanaście lat temu głośna była sprawa sądowa porzuconej przez żonatego mężczyznę nauczycielki szkoły podstawowej, która z zemsty za porzucenie zabiła nożem w klasie jego 10-cio letniego syna, swojego ucznia.To był chyba ten upiór, który zerwał się z uwięzi. No cóż, wymierzyła cios nader celnie. Jego żona wzięła rozwód, nauczycielka siedzi pewnie do dzisiaj. Chętnie porozmawiałabym z nimi wszystkimi, co teraz czują, co myślą...Generalnie w zemście chodzi o to, żeby zabrać krzywdzicielowi to, co dla niego najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 21:29 Ten ktoś, kto pisał te książkę nie znał programu 12 kroków, tylko chciał go zohydzic. Po pierwsze w kroku 8 robimy listę osób, które skrzywdzilismy i zastananwiamy się w jaki sposób je przeprosić i zadośćuczynić im. Dopiero w kroku 9 przystepujemy do przeprosin i prob zadośćuczynienia. Żeby wykonać ten krok nie jest wymagane, aby uzyskać przebaczenie od osoby skrzywdzonej, wymagane jest przeproszenie jej i zadośćuczynienie. Przypuszczam, że ten przykład jest wyssany z palca, żeby drwic z programu 12 kroków. A co do katolickiej zasady, aby wybaczac to jest ona jak najbardziej ludzka, czasem bardzo trudna, ale jest to ideał. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 21:39 mona.blue napisała: > A co do katolickiej zasady, aby wybaczac to jest ona jak najbardziej ludzka, cz > asem bardzo trudna, ale jest to ideał. > Ale tylko 77 razy :D Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 21:45 duchswiety6 napisał(a): > mona.blue napisała: > > > > > A co do katolickiej zasady, aby wybaczac to jest ona jak najbardziej ludz > ka, cz > > asem bardzo trudna, ale jest to ideał. > > > Ale tylko 77 razy :D 77 razy to w języku biblijnym znaczy zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 22:34 mona.blue napisała: > > 77 razy to w języku biblijnym znaczy zawsze. he he - nie ma to jak zinterpretować na potrzeby. Niech zostanie dla potomnych ->7, 77,777 :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 23:06 Wiesz nad czym się zastanawiałam mona? ->co Nazarejczyk robił w wcześniejszych latach swojego życia. Myślę,ze po prostu zbierał doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 23:32 W Biblii jest napisane, że wzrastał w łasce u Boga i ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
leda16 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 11.12.15, 22:56 Być może, i co z tego, miał obowiązek znać? Ja też nie znam. Czyżbyś uważała, że sama niewiedza już zohydza tę wątpliwą świętość? To była powieść, a nie wierny z doktryną opis sposobu leczenia alkoholików. Zresztą ani przebaczenia od skrzywdzonych nie dostała, ani im zadośćuczynienia nie dała. A jedyne, co jest tam zohydzone to postawa egocentrycznej, molestującej psychicznie swoje ofiary pijaczki i dbającej o swoje czujstwo ich kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 11.12.15, 23:26 Skoro pisze wyraźnie o 12 krokach, to wypadaloby pisać prawdziwie. Napisalam, że w 9 kroku nie ma napisane, że trzeba uzyskać przebaczenie, tylko, że trzeba przeprosic i zadośćuczynić. W tym przypadku faktycznie trudno o zadośćuczynienie, może częściowym być to, że wylądowała w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 16:16 a dobro-zło ( nie wiedziałam,że psychologowie definiują w ten sposób świat ) jest pojęciem bardzo względnym. To co nam się wydaje dobre nie musi innym - sprawiedliwość-niesprawiedliwość też pojęcie w systemie 0,1 Cóż okazuje się że i dosięgła sprawiedliwość tych co to pluli,że postrzeganie świata w takim systemie biało-czarnym jest chorobą. Sami na nią zapadli. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 16:37 ale zdaje się,że istnieją tacy co to się bardzo tej sprawiedliwości boją.Uświadomił mi to gliniarz gdy mnie zabrali na komendę,że na zemstę będzie czas,a właściwie jakaś klientka.Cóż gdybym skakała ( dochodziła sprawiedliwości ) zawsze można świnie podłożyć :D Tyle,że rozjepali mnie emocjonalne wjepali w doła i tak naprawdę to mi już nic się nie chce. A prosić o pomoc z NFZ jak mi to sugerują też nie będę. Zresztą wkrótce stracę ubezpieczenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
leda16 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 08.12.15, 21:38 duchswiety6 napisał(a): > a dobro-zło ( nie wiedziałam,że psychologowie definiują w ten sposób świat ) Nie, psychologowie na pewno w ten sposób ani ludzi ani świata nie definiują. Tak go definiują moraliści. Psychologowie natomiast starają się definiować świat w kategoriach prawdy i błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 16:38 mam nadzieję,że pomysłodawcy zadowoleni z eksperymentu :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 16:56 Sprawiedliwość :D Całe życie słuchałam eks,że ma długi przeze mnie.Nigdy żadnego kredytu nie brałam dwa razy wykupywał złoto za śmieszne pieniądze. Ciągle,że sponsor itp.Oddałam sprawiedliwość - jeżeli będzie chciał zatrzymać mieszkanie będzie musiał spłacić długi i to nie małe. Ja nie mam dochodów - zresztą kiedyś zrobił mi krzywdę.Mieszkaliśmy już razem.Stracił pracę - załatwiłam mu ją.Woził mnie i inne dziewczyny do klientów byłam już z nim w ciąży.Kasował mnie jeszcze za czynsz wtedy - przegiął. I tak byłam wspaniałomyślna - poprosiłam by swoją część przepisał na mnie lub dzieci to pozbędzie się długu.Nie chciał.Sprzedać i zatrzymać kasę w kieszeni jeszcze nie może,bo nie upłynęło 5 lat od zakupu mieszkania. A mi jest obojętne.Niech se robi co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 17:09 zawsze spadałam na cztery łapy zawsze - mogłabym sobie iść na mieszkanie taty - zapewne istnieją gdzieś jeszcze papiery,że w wieku 12 lat miałam próbę samobójczą,renta socjalna na główkę. Dorabiać pilnując dzieci plus jakiś facet co pracuje. I wypiąć sie,bo według niego byłam c h u j o w ą matką - zresztą dzieci tez mi tym rzygają.Mają siebie nawzajem i git. To tak w ramach sprawiedliwości ale ale ktoś jeszcze poddał mnie eksperymentowi i też mam zamiar oddać sprawiedliwość.Nie można bezkarnie kogoś szmacić,pomawiać,wciskać choroby a na końcu jeszcze winę zwalić w sobie nie widząc nic. Zresztą sami sobie oddadzą sprawiedliwość,bo spowodowali stan w którym mam na wszystko wyjepane.Proste :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 17:25 nawet jeżeli wsadza mnie do psycholkowa i nafaszerują prozakiem to też tylko na chwilę - oddalą to co mi zrobili. Wcześniej czy później wyjdę i zacznę się zastanawiać czy to sprawiedliwe abym brała jakieś prochy odrzucę i poczucie krzywdy wyjdzie na wierzch - chyba,że juz do końca życia będę miała bucha cha ochronę lub mnie zabiją :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 17:36 Nie wiem czy nawet bezstresowy świat za pomocą kasy mógłby złagodzić moje poczucie krzywdy czy facet żywcem wzięty z filmu jako amant doskonały. Odpowiedz Link Zgłoś
1klementyna Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 20:24 Nie neguję tego, co Cię spotkało, jednak wiele osób dotknęło coś podobnego. Jednak oni za wszelką cenę dążą do przywrócenia własnej równowagi psychicznej, a nie wychodzą z karabinem na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 20:41 1klementyna napisał(a): > Nie neguję tego, co Cię spotkało, jednak wiele osób dotknęło coś podobnego. Jed > nak oni za wszelką cenę dążą do przywrócenia własnej równowagi psychicznej, a n > ie wychodzą z karabinem na ulicę. spróbuj :D - forma obrony to rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
1klementyna Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 20:47 Pisałam o innych ludziach, nie o sobie. ;) Skoro uważasz, że za Twoje emocje odpowiadają inni ludzie, to dlaczego nie chcesz dać swoim dzieciom prawa do tego żeby uważały Cię za złą matkę, o czym pisałaś dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 21:01 1klementyna napisał(a): > Skoro uważasz, że za Twoje emocje odpowiadają inni ludzie, a Ty jesteś robotem? to dlaczego nie chce > sz dać swoim dzieciom prawa do tego żeby uważały Cię za złą matkę, o czym pisał > aś dzisiaj? mają - skoro uważają,że jestem ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
1klementyna Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 21:07 Za moje emocje odpowiadam ja sama. Są moim własnym wytworem, opierającym się na dawnym i obecnym doświadczeniu. I jeśli rozpłaczę się, oglądając jakąś scenę w TV, nie obarczę odpowiedzialnością za to scenarzysty/reżysera, bo jest to reakcja spowodowana moją wrażliwością, doświadczeniami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 21:10 1klementyna napisał(a): > Za moje emocje odpowiadam ja sama. Są moim własnym wytworem, i Twoim zdaniem wszyscy tak maja czuć i reagować,bo Ty tak robisz? No proszę Cię nie bądź śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 21:13 a jak Ci napiszę ześ s z m a t a to to,ze zignorujesz to oczywiste ale co poczujesz? Nic? bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 21:22 zresztą w takiej sytuacji ignor będzie już tym znacznikiem,że jednak coś poczułaś. Nawet jeżeli uznasz mnie za głupią to i tak zawsze towarzyszą emocje - pewnie zrobi Ci się mnie żal itp. itd. Reaguje tak większość ludzi na tej planecie. A tak na marginesie gdybyś poszła do szpitala z poważną chorobą a tam dostała kosza to też byś nic nie czuła? bucha cha cha żartujesz - tylko akurat to Twoje poczucie humoru jest jakieś takie dziwne - bardzo. Oczywiście w jakimś tam stopniu mam wpływ na swoje emocje ale nie zawsze i nie w każdej sytuacji. Zależne jest to własnie od doświadczeń,stopniu wrażliwości - zresztą nie bez powodu reguluje to prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 23:45 1klementyna napisał(a): dlaczego nie chce > sz dać swoim dzieciom prawa do tego żeby uważały Cię za złą matkę, moje dzieci gdyby mnie kochały nie dały by się zmanipulować i nie odwróciły sie ode mnie :D Ja żeby dowiedzieć się co z bratem i matką uciekłam z domu dziecka - pojechałam do niej do więzienia. Chodziłam głodna i nie miałam gdzie spać z tego tytułu,a powrót do domu dziecka skutkował by umieszczeniem mnie w placówce szkolno wychowawczej,a na to sobie wtedy nie zasłużyłam. A teraz możesz sobie wrócić do kwestii emocji moich dzieci i ich stosunku do mnie. Jeżeli bym sie podniosła i je chowała to tylko dlatego,ze ja je kocham.Bez eksa - nawet KK dopuszcza rozwód gdy jedno z małżonków chore psychicznie,a on jest chorym psychopatą i prędzej czy później na powrót wyszła by jego natura,bo na psychopatię nie ma leków a mi się użerać z kimś takim po prostu by nie chciało i nie chciałabym ze względu na dzieci. Proste Odpowiedz Link Zgłoś
1klementyna Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 08.12.15, 11:25 Myślę, że Twoje dzieci sygnalizują, iż nie czują się przy Tobie bezpiecznie. Fundujesz im bardzo trudne sytuacje, z którymi mogą nie radzić sobie emocjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 08.12.15, 14:32 a ja myślę,że to nie Twoja sprawa :D i dopóki nie trafią na kogoś takiego jak Ty mogę być spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
1klementyna Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 08.12.15, 14:39 Napisałaś o tym, dlatego odniosłam się do sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 08.12.15, 14:43 Problem to ja mam,bo jakiś debil biega po nece wyzywa i wrażeń szuka .Straszy,naciska na moja podświadomość i szuka uj wie czego aby się dojepać o "ustawieniu" już nie wspomnę.Przykro mi pewnych emocji nie są w stanie przeskoczyć i zjepanego przez to życia. Tak ktoś mnie wjepał w depresje i tym samym rozjepał moja rodzinę mnie i kilka lat życia.Koniec.I jeżeli jakiemuś agencikowi wydaje się,ze jest w stanie ten fakt przeskoczyć to jest chyba głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 07.12.15, 20:54 zresztą wychodziłam 1000000 razy z sercem na dłoni,nie odpowiadam co ktoś z tym zrobi.Proste,a przypinanie się,że ktoś jest słaby,bo tak robi jest po prostu śmieszne.Słaby jest ten co jeszcze słabszego atakuje,a boi się stanąć równemu sobie lub silniejszemu. Tłumaczenia wykorzystałem bo mogłem sa śmieszne.Zresztą napiszę po raz któryś żyjemy w cywilizowanym świecie :D i prawo chyba po coś istnieje. Wiem do czego zmierzasz zmuszenia obrony samej siebie. Tylko widzisz albo jest sie myśliwym albo ofiarą jak mnie towarzystwo próbowało uświadomić ( i znowu chore 0,1 myślenie ) a co z tymi,którzy nie czują sie ani tym ani tym? Zresztą w/w wtopili po całej lini ze swoimi prawdami objawionymi he he. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 08.12.15, 14:45 Ponadto droga klemencio osobowość wieloraką się leczy jak i problemy seksualne,a nie wyżywa na innych.bucha cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 08.12.15, 14:57 Ktoś sie jednak pofatygował aby mnie sprawdzić,nastraszyć realnie no to teraz niech myśli co dalej.To,ze jestem szczera i odkrywam swoje "ja" nie znaczy że jestem podatna na sugestie - no przynajmniej nie w takim stopniu jakby sobie ktoś życzył he he. Przykro mi żaden śmieć nie będzie mnie obrażał i zarzucał gooownem psychologiczno-psychiatrycznym. Łącznie z fazą ha ha analną.Ani manipulował moimi dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
1klementyna Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 08.12.15, 15:07 Nie wiem, komu zdiagnozowałaś tę osobowość wieloraką, ale widzę, że jest w internecie wielu diagnostów-amatorów i sypią tymi diagnozami z rękawów.;) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 08.12.15, 15:13 Nie badź infantylną gó...arą :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 08.12.15, 15:45 Próba kontroli i "zaprzyjaźnienia" niestety nie powiodła sie Uraz psychiczny został - niestety.Niechęć do ludzi ogółem życia również :D a jeszcze mając świadomość,co zafundował mi rząd polski to ogółem mam dość. Nie ma mnie dla nikogo :D Odpowiedz Link Zgłoś
perfum doprawdy ? 12.12.15, 00:32 duchswiety6 napisał(a): Nie ma mnie dla nikogo :D doprawdy ? - to dla KOGO ten komunikat ? Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: doprawdy ? 12.12.15, 03:47 perfum napisał: > duchswiety6 napisał(a): > Nie ma mnie dla nikogo :D > > doprawdy ? > - to dla KOGO ten komunikat ? Dla tych,którzy mnie skopali w życiu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: doprawdy ? 12.12.15, 07:56 Sama się skopałas w życiu dorosłym, więc przestań szukać winnych wokół, bo męczysz doopę i użalasz się nad sobą niezauwazając, że krzywdzisz innych, choćby swoje dzieci. Zejdz na ziemie kobieto i przestan pitolić. Czego szukasz? Litosci? Współczucia? Czy uzalasz sie żeby użalać? Weź w koncu życie w swoje rece, nie licz ze ktos Cie w tym wyręczy. Forum to nie miejsce terapii. Albo rzeczywiście skończ z nim, zamiast pieprzyc o tym i próbując szantażować innych swoim samobojstwem. Zrobisz dzieciom przysługę, bo nie bedą musiały patrzeć na to, jak się staczasz. Tyle Ci powiem. Jestem okrutna? Tak, jestem, bo nie widzę powodu głaskania po główce i wspierania patologii, która krzywdzi dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: doprawdy ? 12.12.15, 08:20 Nikogo nie szantażuję :)) Ale za wszystko się płaci i Twoje na siłę zaklinanie nic nie da - więc wypiertalaj płatny wielonikowcu :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: doprawdy ? 12.12.15, 08:31 Moje dzieci nie zajepały by mi ignora,bo psuję humor,moje dzieci nie rzygały by mi że jem za ich pieniądze. Nie mam dzieci :D do Twojej info płatny wielonikowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: doprawdy ? 12.12.15, 11:37 Twoje urojenia mnie nie interesują, już Ci mówiłam. Urojenia sie leczy a nie meczy nimi innych a w zasadzie przede wszystkim siebie. A swoim dzieciom to ty już zafundowalas jazdę psychiczną jak kiedyś zafundowali tobie. W dodatku nie widzisz w tym nic złego. Takie jak ty, panstwo powinno przymusowo sterylizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: doprawdy ? 12.12.15, 12:13 Nie Tobie to oceniać :D Tak masz rację debili z osobowością wieloraką nie brak - ale i zdaje sie tacy mają swoje miejsce w świecie bucha cha cha i nawet płacone za swoje "predyspozycje" psychiczne :D bujaj sie też. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: doprawdy ? 12.12.15, 12:32 Gdybym wcześniej wiedziała,że urodziłam kreaturę,której humor psuję chorowaniem czy kreaturę,która ma problem bo jem "za jej kasę" to bym sobie odpuściła wszystko - łącznie z nieprzespanymi nocami jak były chore smutne :D zdaje się,że eksperyment wymknął sie spod kontroli - ktoś chciał mnie obudzić w jakim świecie żyje no i udało się :D Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: doprawdy ? 12.12.15, 14:12 No rzeczywiście strasznie się dla tych dzieci poświęciłaś :D Szczyt macierzyństwa osiagnęłaś! :D Wzniosłaś się ponad poziomy. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: doprawdy ? 12.12.15, 15:32 żałuję,że aż tyle :D Mogłam sobie czytać,kopulować itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: doprawdy ? 12.12.15, 21:25 No pewnie. Mogłaś ich też nie płodzić, a teraz nie krzywdzić prymitywie Odpowiedz Link Zgłoś
nick.od.wczoraj Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 10.12.15, 18:40 jest wg mnie odwrotnie - krzywdzą ci już skrzywdzeni Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 12.12.15, 07:41 To zalezy. Krzywdzić może każdy. Chyba że krzywda nazywasz wychowanie w poczuciu swojej zajebistosci, w wyniku czego wyrastają egoisci, ludzie pozbawieni empatii, niekiedy o zapędach narcystycznych. Z kolei ludzie skrzywdzeni w dzieciństwie czy życiu dorosłym jeżeli się uporaja ze swoją krzywda, czyli zaakceptują ten fakt, wybaczą oprawcom, pogórza się z tym co ich spotkało, potrafią wyciągnąć wnioski i mają świadomość że zdarzenia te ukształtowały ich osobowość i mają świadomość również ich negatywnego wpływu - wcale nie muszą krzywdzić. Wbrew pozorom nie jest to takie trudne, choc czasem wymaga wielu lat i konsekwencji w pracy nad sobą i kontrolowania swoich zachowań pod wplywem negatywnych emocji. Trzeba je umiec rozpoznac, znac ich źrodło - prawdziwe źrodło, a nie to powierzchowne i korygowac własne zachowania. Jednak faktem jest, ze do niektórych ta wiedza nie dociera, co widać po Duchu. I zawsze będzie szukała winy w innych, nawet swoich dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 12.12.15, 08:42 Państwo zafundowało eksperyment to i państwo będzie je chować i łożyć bucha cha cha no chyba,że eks tak jak mi kazał iść do pracy samej zajmować się dziećmi,domem znajdzie na tyle siły i energii. Nikt ani nic mnie nie zmusi żebym musiała trwać wśród debili,którym się wydaje,że są mądrzy bucha cha cha. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 12.12.15, 11:31 Naprawdę nikt Cię nie zmusza żeby trwać wśród debili Odpowiedz Link Zgłoś
nick.od.wczoraj Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 13.12.15, 09:26 A czego ty się spodziewałas? Uklad, że jedno pracuje a drugie zajmuje się domem sprawdza się gdy to drugie faktycznie zajmuje się domem. A co się działo z twoimi dziećmi gdy tu wszystkich przez dwa lata od śmieci i szmat wyzywałaś to nie wiem? Pewnie w realu do nich nie innego języka uzywałaś niż tu do nas. Córka nie wytrzymała i się na życie targnęła. I tak za późno ktos losem twych dzieci się zainteresował. One swoje pieklo już maja zakodowane w emocjach. A na państwo czyli nas nie licz. Masz dwie nogi dwie ręce zapracuj na chleb sama. Ja wolę by państwo z moich podatków pomogło twoim dzieciom wyjść na prostą. Ty jesteś dorosla zadbaj o siebie sama. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 13.12.15, 20:29 mam wyjepane na twoje myślenie życzeniowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
wladca_pierscienii Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 13.12.15, 17:23 NIE Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 14.12.15, 07:40 Skrzywdzony czlowiek - to takie bolesne, ze az przechodzi mnie dreszcz. Mysle, ze wiara czyni cuda i kazda krzywda zostanie naprawiona, jedne przez ludzki sad , a inne przez Opatrznosc. Wtedy sami nie bedziemy mogli wytlumaczyc jak to sie moglo stac. A to sie stanie. Nigdy nie mialam co do tego zadnych watpliwosci. Po prostu wierze. Trzeba tylko uwaznie obserwowac bieg wydarzen. I nie tracic nadziei, a co mozliwe, to zrobic, aby ten proces naprawy mogl sie w ogole zaczac. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 27.12.15, 15:50 wystarczy mieć świadomość, że my sami też krzywdzimy, nawet gdy jesteśmy ofiarami. Bardzo często jest tak że z ofiar przechodzimy w rolę kata. Lepiej uświadomić to sobie, przyznać się przed samym sobą i pogodzić się z tym, ze człowiek nie jest idealny. To taka nauka pokory i obiektywizmu. Wówczas mniejsza będzie w nas chęć odpłacenia za własne krzywdy i umiejętność wybaczenia a nie oczekiwania na sąd ostateczny i karę boską, wszak bóg jest podobno miłosierny ale i sprawiedliwy i oby też nie osądził Was za brak tej miłosierności i wybaczania. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 27.12.15, 21:25 he he he to Ty teraz śmieciu wielonickowy za Boga robisz? bucha cha cha cha cha. Dobre :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 27.12.15, 21:39 duchswiety6 napisał(a): > Dobre :D > To dopiero trzeba mieć tupet i być aroganckim bucha cha cha ale spokojnie nie odstajesz od większości. Towarzystwo wzajemnej adoracji i asekuracji skopało mnie we wszystkie strony,a teraz pisze o tym jakie życie jest wspaniałe :))) powodzenia bucha cha cha cha cha. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 27.12.15, 22:19 Odwal się i lecz urojenia kobieto. Sama jesteś śmieciem wielonickowym i dlatego innych tak postrzegasz. Każdy sądzi po sobie. A moje wypowiedź tez Ciebie się tyczy. Ofiara która przerodziła się w kata i udaje baranka. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 27.12.15, 22:43 I nie musisz dziękować za to,że dzięki mnie mogłaś się wykazać ( wątpliwą jak dla mnie ) wiedzą psychologiczną :D Wszystko tu zostało potwierdzone o czym wiedziałam i jak myślałam. Co nie zmienia faktu,że dzięki takim sprzedajnym pisdą,psychopatycznym zjepanym facetom mającym drugiego człeka za nic nie chce mi sie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 27.12.15, 22:45 lilith45 napisała: Ofiara która przerodziła się w kata i ud > aje baranka. > Nie licz,że uda Ci się zaklinać rzeczywistość he he. Może w innym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 27.12.15, 22:55 Kobieto ja nic nie zaklinam, po prostu odwal się grzecznie Ci mówię, dla mnie jesteś powietrzem, smierdzącym powietrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 27.12.15, 23:07 i gra gitara baj wielonikowcu - mi też by urągało pisać z urojeniowym,schizofrenicznym z zaburzoną tożsamością itp.itd. Ja taka wspaniała bucha cha cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 27.12.15, 04:04 Nic z tego!To dzieło przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 27.12.15, 06:20 voxave napisała: > Nic z tego!To dzieło przypadku. Natura wszystko wyrównuje :D i jest to pocieszające. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 27.12.15, 21:55 i nigdy nikomu tak nie dojepałam aby mu się żyć odechciało - aby stracił sens życia. O jeden raz za dużo liluchna bucha cha cha cha cha. Możecie sobie pomyje wylewać - nie dotknie,bo mnie już nie ma :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 27.12.15, 21:56 i testować :lol: bucha cha cha cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 27.12.15, 23:34 z pozdrowieniami od tej co ma nie tylko p i z d ę wyjepaną przez raka ale i mózg :)) Ale ostatni raz mi jakiś śmieć napisał w ten sposób - śmieć bucha cha cha cha,który uważa sie za "KOGOŚ" bucha cha cha cha cha - ale odlot :D do końca życia będziesz o tym myśleć gdy mnie już nie będzie - za wszystko sie w życiu płaci.I utwory DM lecą w najmniej oczekiwanym momencie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 27.12.15, 23:51 Jednego się w życiu nauczyłam - za wszystko się płaci czy to mentalnie,karnie,finansowo czy emocjonalnie - również i za winy innych.bucha cha cha cha cha. Zabawne jednak dla mnie to,że kat wybiera sobie formę zadośćuczynienia - nic z tego :D bucha cha cha - nikt ani nic mi nie zwróci taty ani czasu ani zdrowia - przykro mi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 27.12.15, 23:57 ani poczucia spokoju czy bezpieczeństwa :D Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 28.12.15, 00:29 duchswiety6 napisał(a): > zobaczyłam go jako hologram jego twarzy podeszłam od tyłu jego twa > rzy i > > przyłożyłam swoją by poprzez niego, jego oczami zobaczyć jak tam jest. > > Generalnie nie ma nic prócz samej świadomości bycia ...... ale bez żadnyc > h wspo > > mnień,doświadczeń bez żadnych emocji,przemocy,głodu,chłodu,strachu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 11.01.16, 14:19 Nie ma przypadków - kiedyś moja matka otworzyła kurki od gazu i poszła spać - obudziłam się bez powodu i o dziwo chciało mi się wstać i zajrzeć do kuchni bez powodu. Co do moich kolegów? Moja krzywda była tak duża ( a ja taka mała ) ze świat zrewanżował mi to z nawiązką.Pomijając tych co to poszli siedzieć - pozostała dwójka? Jeden z nich dostał nożem w Anglii po bebechach ale pomijając to - jest alkoholikiem,a drugi dostał taki wpiertol,że po dziś dzień ma problemy ze zdrowiem.Ojczyma matka zajepała,a ciotka ..... itp. itd. :D Jak to ktoś mądry napisał na MP? Nie ma nic za darmo bucha cha cha. Nie ma przypadków :))) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Wierzycie, że niesprawiedliwość będzie ukaran 11.01.16, 14:28 Ktoś miał pretensję,że urodziłam się bez filtra i że nie umiem się bronić? Ale mam za to inne zalety. Natury się nie poprawia - moja córka od urodzenia była aktywna ruchowo - dostałam nawet skierowanie do specjalisty z podejrzeniem o uszkodzenie odśrodkowego układu nerwowego - całe szczęście,że nie zaczęłam jej leczyć.( no prócz ćwiczeń metodą Wojty Jest normalną osobą z niesamowitą energią - nawet nie myślę co by to mogło być gdybym zaczęła poprawiać naturę poddając ją leczeniu.Wyrządziła bym jej krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś