herakles-one 18.07.16, 14:17 Ciekawy jestem; czy ktoś odczuwa coś takiego? Jeśli tak, to jak sobie z tym radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe.7 Re: Uczucie pustki wewnętrznej 18.07.16, 18:46 Pomaga samotność, chwila dla siebie, porobienie czegoś co się lubi. W gorszych momentach przeczekanie - i myśl, że ten stan mija. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.kamil Re: Uczucie pustki wewnętrznej 18.07.16, 19:41 Pustka ? Ale co właściwie masz na myśli ? Wypalenie ? Zmęczenie ? Brak sił do dalszej pracy ? Samotność ? zrozumsiebie.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chloe.7 Re: Uczucie pustki wewnętrznej 18.07.16, 19:57 emocjonalny głód może tego nie odczuwasz Odpowiedz Link Zgłoś
herakles-one Re: Uczucie pustki wewnętrznej 18.07.16, 20:48 Co mam na myśli? Dokładnie to- co napisałem. Nie, nie zmęczenie, ani wypalenie,czy samotność, gdybym o tym myślał, to bym o to pytał, ale może się to łączyć jedno z drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
herakles-one Re: Uczucie pustki wewnętrznej 19.07.16, 19:50 Depresja narcystyczna;www.deon.pl/inteligentne-zycie/depresja/art,73,depresja-narcystyczna-i-wewnetrzna-pustka.html Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Uczucie pustki wewnętrznej 19.07.16, 20:48 Nie wiem co to jest pustka wewnętrzna. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Uczucie pustki wewnętrznej 21.07.16, 19:10 Hmm zawsze jest coś co kocham, co lubię, są nieliczni którzy mnie akceptują...nawet w czasach depresji nie czułam pustki, żywilam się swoją beznadzieja, dryfowałam w niej. Poza tym lubię swoją samotnosc, która nie jest totalna ale często długotrwała. Wówczas mam czas na swój świat. Ludzie mnie czasem męczą, gdy mam przesyt, świadomie od nich uciekam. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Uczucie pustki wewnętrznej 22.07.16, 23:00 Tylko nieliczni Cie akceptują? Nie chce mi się wierzyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Uczucie pustki wewnętrznej 23.07.16, 13:51 Mona nie musisz. Nie mam dużego grona znajomych, bo też nie potrzebuje. Trzymam sie z tymi z którymi nadaje na tych samych falach a nie ma ich zbyt wielu. kiedyś było trochę inaczej ale mnie to znuzylo, zmeczylo, było zbyt powierzchowne, i nie czułem się za bardzo rozumiana. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Uczucie pustki wewnętrznej 23.07.16, 15:14 Ale to, że nie masz dużego grona znajomych nie musi znaczyć, że inni cię nie akceptują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Uczucie pustki wewnętrznej 23.07.16, 17:25 Nie będę sie rozpisywac na swój temat i strzelać sobie w stopę, ani uzalac bo nie cierpię z tego powodu jakos wybitnie, powiem tylko tyle, że brak akceptacji wyczuwa się, a ja nie należę do osob narzucajacych się. Odpowiedz Link Zgłoś
apersona Re: Uczucie pustki wewnętrznej 21.07.16, 19:32 Przeciwnie, jak cierpię to raczej od nadmiaru bodźców czy dylematów wyboru Odpowiedz Link Zgłoś