Dodaj do ulubionych

Uczucie pustki wewnętrznej

18.07.16, 14:17
Ciekawy jestem; czy ktoś odczuwa coś takiego?
Jeśli tak, to jak sobie z tym radzicie?
Obserwuj wątek
    • chloe.7 Re: Uczucie pustki wewnętrznej 18.07.16, 18:46
      Pomaga samotność, chwila dla siebie, porobienie czegoś co się lubi. W gorszych momentach przeczekanie - i myśl, że ten stan mija.
    • tomek.kamil Re: Uczucie pustki wewnętrznej 18.07.16, 19:41
      Pustka ? Ale co właściwie masz na myśli ? Wypalenie ? Zmęczenie ? Brak sił do dalszej pracy ? Samotność ?

zrozumsiebie.blox.pl
      • chloe.7 Re: Uczucie pustki wewnętrznej 18.07.16, 19:57
        emocjonalny głód
        może tego nie odczuwasz
      • herakles-one Re: Uczucie pustki wewnętrznej 18.07.16, 20:48
        Co mam na myśli? Dokładnie to- co napisałem. Nie, nie zmęczenie, ani wypalenie,czy samotność, gdybym o tym myślał, to bym o to pytał, ale może się to łączyć jedno z drugim.
        • herakles-one Re: Uczucie pustki wewnętrznej 19.07.16, 19:50
          Depresja narcystyczna;www.deon.pl/inteligentne-zycie/depresja/art,73,depresja-narcystyczna-i-wewnetrzna-pustka.html
    • lilith45 Re: Uczucie pustki wewnętrznej 19.07.16, 20:48
      Nie wiem co to jest pustka wewnętrzna.
      • 1klementyna Re: Uczucie pustki wewnętrznej 19.07.16, 22:23
        Szczęściara.;)
        • lilith45 Re: Uczucie pustki wewnętrznej 21.07.16, 19:10
          Hmm zawsze jest coś co kocham, co lubię, są nieliczni którzy mnie akceptują...nawet w czasach depresji nie czułam pustki, żywilam się swoją beznadzieja, dryfowałam w niej. Poza tym lubię swoją samotnosc, która nie jest totalna ale często długotrwała. Wówczas mam czas na swój świat. Ludzie mnie czasem męczą, gdy mam przesyt, świadomie od nich uciekam.
          • mona.blue Re: Uczucie pustki wewnętrznej 22.07.16, 23:00
            Tylko nieliczni Cie akceptują? Nie chce mi się wierzyć ;)
            • lilith45 Re: Uczucie pustki wewnętrznej 23.07.16, 13:51
              Mona nie musisz. Nie mam dużego grona znajomych, bo też nie potrzebuje. Trzymam sie z tymi z którymi nadaje na tych samych falach a nie ma ich zbyt wielu.
              kiedyś było trochę inaczej ale mnie to znuzylo, zmeczylo, było zbyt powierzchowne, i nie czułem się za bardzo rozumiana.
              • mona.blue Re: Uczucie pustki wewnętrznej 23.07.16, 15:14
                Ale to, że nie masz dużego grona znajomych nie musi znaczyć, że inni cię nie akceptują ;)
                • lilith45 Re: Uczucie pustki wewnętrznej 23.07.16, 17:25
                  Nie będę sie rozpisywac na swój temat i strzelać sobie w stopę, ani uzalac bo nie cierpię z tego powodu jakos wybitnie, powiem tylko tyle, że brak akceptacji wyczuwa się, a ja nie należę do osob narzucajacych się.
    • apersona Re: Uczucie pustki wewnętrznej 21.07.16, 19:32
      Przeciwnie, jak cierpię to raczej od nadmiaru bodźców czy dylematów wyboru

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka