Dodaj do ulubionych

XOXO -ODEZWIJ SIE

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 11:19
jesli dobrze pamietam to pisalas do mnie w watku o urodzie-jesli masz jeszcze
ochote pogadac to napisz tu i ustalimy jakas forme kontaktu[moze e-maile]zeby
tu nie rozmawiac tylko swobodnie sobie wymieniac doswiadczenia.pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: XOXO Re: XOXO -ODEZWIJ SIE IP: *.socccd.cc.ca.us 23.04.02, 01:43
      Gość portalu: alissa19 napisał(a):

> jesli dobrze pamietam to pisalas do mnie w watku o urodzie-jesli masz jeszcze
      > ochote pogadac to napisz tu i ustalimy jakas forme kontaktu[moze e-maile]zeby
      > tu nie rozmawiac tylko swobodnie sobie wymieniac doswiadczenia.pozdr.

DZIEKUJE ZE MI ODPISALAS !! BARDZO CHCE O TYM POGADAC !!! NAPISZE DO CIEBIE !!
      PODAM CI MOJ ADRES NIESTETY TERAZ JESTEM W TAKIM MIJESCU ZE IE MOGE ALE NAPISZE
      WIEC CZEKAJ PROSZE !!!!
    • Gość: XO XO Re: XOXO -ODEZWIJ SIE IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 24.04.02, 04:36
      Gość portalu: alissa19 napisał(a):

> jesli dobrze pamietam to pisalas do mnie w watku o urodzie-jesli masz jeszcze
      > ochote pogadac to napisz tu i ustalimy jakas forme kontaktu[moze e-maile]zeby
      > tu nie rozmawiac tylko swobodnie sobie wymieniac doswiadczenia.pozdr.

PODAJ MI MOZE SWOJ ADRES INTERNETOWY ??? JESLI NIE MASZ ADRESU GAZETY TO ZALOZ
      KONTO I NAPISZ DO MNIE !!!!1
      • Gość: alissa19 Re: XOXO -ODEZWIJ SIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.02, 19:41
        Gość portalu: XO XO napisał(a):

> Gość portalu: alissa19 napisał(a):
        >
        > > jesli dobrze pamietam to pisalas do mnie w watku o urodzie-jesli masz jesz
        > cze
        > > ochote pogadac to napisz tu i ustalimy jakas forme kontaktu[moze e-maile]z
        > eby
        > > tu nie rozmawiac tylko swobodnie sobie wymieniac doswiadczenia.pozdr.
        >
        > PODAJ MI MOZE SWOJ ADRES INTERNETOWY ??? JESLI NIE MASZ ADRESU GAZETY TO ZALOZ
        > KONTO I NAPISZ DO MNIE !!!!1
        hello jestem-sorry ze tak pozno.mam cos spieprzone z komputerem[do mnie moga
        przychodzic e-maile ale mi sie nie udaje wysylac].skoryguje to niebawem.adres
        moge ci podac i na wszelki wypadek podaj swoj to jakos to dogramy.mam nadzieje ze
        sie w koncu spikniemy.3maj sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka