kvinna 15.10.04, 14:15 Chcesz o tym porozmawiać? :) ciekawska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.malone Re: M.Malone spalił komp!!!!!! 15.10.04, 14:25 Nie ma o czym:) Komp. powiedział pfff i wypuścil z siebie śmierdzący dym. No i czym tu rozmawiać. Wyrzuciłem i teraz jest nowy. O! Chyba to wszystko:))))) MM Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: M.Malone spalił komp!!!!!! 15.10.04, 14:27 m.malone napisał: > Nie ma o czym:) Komp. powiedział pfff i wypuścil z siebie śmierdzący dym. > No i czym tu rozmawiać. Wyrzuciłem i teraz jest nowy. O! > Chyba to wszystko:))))) > > MM a tak marginesie: nick jest od Mosesa Malone, tego kolezki z NBA? Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Re: M.Malone spalił komp!!!!!! 15.10.04, 14:30 Jak to z człowieka wychodzą butami zainteresowania :) Ja stawiałam na sztukę Becketta, ale zainteresowany na razie milczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: M.Malone spalił komp!!!!!! 15.10.04, 14:33 kvinna napisała: > Jak to z człowieka wychodzą butami zainteresowania :) > Ja stawiałam na sztukę Becketta, ale zainteresowany na razie milczy :) Ja kiedys zapytalem na innym forum A. Smitha czy jest Adamem Smithem od "niewidzialnej reki rynku"... a on mi na to, ze jest Agent Smith z Matrixa :D. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: M.Malone spalił komp!!!!!! 15.10.04, 14:33 > > > > MM > > a tak marginesie: nick jest od Mosesa Malone, tego kolezki z NBA? a skąd! www.marymalone.com/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: M.Malone spalił komp!!!!!! 15.10.04, 14:40 zalozylam_nowe napisała: > > > > > > > MM > > > > a tak marginesie: nick jest od Mosesa Malone, tego kolezki z NBA? > > a skąd! > > www.marymalone.com/ > ;) Ooooo! Jaka fajna! A jaką musi mieć moc w ręku! I z pewnością dobry charakter. :)))))))) MM ps. Gf - prawda jest inna, ale ciepło.:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: M.Malone spalił komp!!!!!! 15.10.04, 14:35 Nie od Molly Malone, takiej irlandzkiej dziewczyny. Sprzedawała ostryggi i tam jakieś owoce morza. Podobnmo własne wdzięki też. Ma teraz w Dublinie pomnik. Piosenke o niej znajdziesz tu: www.ireland-information.com/irishmusic/irishsongs-music-lyrics-midis.htm ("Cockles and Mussels") Pozdrawiam MM Odpowiedz Link Zgłoś
ivek tez na marginesie 15.10.04, 15:11 z3r0 napisał: > a tak marginesie: nick jest od Mosesa Malone, tego kolezki z NBA? hi hi a myslalem, ze tylko ja sie dalem nabrac. Ajwek Iverson. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Re: M.Malone spalił komp!!!!!! 15.10.04, 14:29 M.Malone jest krezusem :) Ot tak, po prostu, wypieprza komp. Nie paszoł z nim na giełdę, co by sprzedać :) M.Malone ma wrażliwe kubki w nosie :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: M.Malone spalił komp!!!!!! 15.10.04, 14:44 A co miałem sprzedawać - 12-letnie pudło, sfajczony w środku monitor, czy może płytę gł. z procesorem z czasów kiedy Gates na kupke mówił papu? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone A teraz mam własny wątek od Kvinny, hop! hop!:)))) 15.10.04, 14:47 Szczęśliwy z ciebie człek Malone Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: obudowe ;DDDDD nt 15.10.04, 14:55 m.malone napisał: > Właśnie mówię - pudło... Trzeba go bylo wystawic na Allegro w kategorii "dziwactwa" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: obudowe ;DDDDD nt 15.10.04, 14:58 myslisz, ze kvinna by kupila? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.malone No nie wiem, nie wiem.Chiba nie:) nt IP: *.aster.pl 15.10.04, 15:10 Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: M.Malone spalił komp!!!!!! 15.10.04, 15:09 "to jest urzadzenie, ktore robi ping" Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: M.Malone spalił komp!!!!!! 15.10.04, 15:11 Ping robi kiedy pinguje, a kiedy puszcza bąka to pfffff Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: M.Malone spalił komp!!!!!! 16.10.04, 00:57 kvinna napisała: > > > Chcesz o tym porozmawiać? > > :) > > > ciekawska Ciekawska, a zadaje takie pytanie, jakbym był pacjentem na leżance, który ma problem psychologiczny. To tylko przecież tylko kupa złomu (teraz mówie o komputerze, nie o sobie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś