Gość: trudny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:22 w wieku 19-24. ja mam 23.student. cel - rozmowy psychologiczne i wzajemna psychoanaliza. nie mam kasy i zaufania do psychologow/psychoterapeutow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychoguru Skomplikowane zastepstwo 16.10.04, 21:58 Gość portalu: trudny napisał(a): > w wieku 19-24. > ja mam 23.student. > cel - rozmowy psychologiczne i wzajemna psychoanaliza. nie mam kasy i zaufania > do psychologow/psychoterapeutow. Skomplikowane zastapia psychologa/psychoterapeute??? Moze lepiej poszukac studentek psychologii/psychoterapii bliskich konca studiow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Skomplikowane zastepstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:03 psychoguru napisała: > Gość portalu: trudny napisał(a): > > > w wieku 19-24. > > ja mam 23.student. > > cel - rozmowy psychologiczne i wzajemna psychoanaliza. nie mam kasy i zau > fania > > do psychologow/psychoterapeutow. > > Skomplikowane zastapia psychologa/psychoterapeute??? > > Moze lepiej poszukac studentek psychologii/psychoterapii bliskich > konca studiow? takie tez sa bardoz milo widziane... chodzi o to zeby ktos byl chetny do zglebiania sie w psychike i problemy drugiej osoby. a mysle ze najlepiej chyba wychodziloby to gdybybyla dwustronnosc. tzn cos za cos. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: szukam skomplikowanych kobiet z Poznania 16.10.04, 22:32 Nieźle to sobie wykombinowałeś:) Istnieje jednak ryzyko, że jedno nie będzie słuchać drugiego, tylko czekać niecierpliwie aż skończy się wynurzać, żeby zacząć psychoanalizować siebie... Tak to bywa ze skomplikowanymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:02 wydaje mi sie, ze pokolenie moich rodzicow w takich przypadkach mowilo "bedziemy razem sluchac plyt" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Albo... 17.10.04, 16:07 "Chodź pokażę ci moją kolekcję motyli":)))) albo znaczków Ale na motyle lepiej brały Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: szukam skomplikowanych kobiet z Poznania 17.10.04, 16:08 A jakie maja mieć oczy, wzrost, włosy, obwody itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witch-witch Re: szukam skomplikowanych kobiet z Poznania IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 17.10.04, 19:36 Po co ci coś takiego, zakochaj się. Miłość leczy osobowośc człowiek staje się dojrzalszy, lepszy i bardziej szczęśliwy. a jeżeli chcesz się wyleczyć ze swoich problemów to WYBACZAJ I tylko WYBACZAJ! To jest cała tajemnica terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: szukam skomplikowanych kobiet z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 19:56 OK, spełniam wszystkie warunki. Kiedy zaczynamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: szukam skomplikowanych kobiet z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 21:58 Gość portalu: Daria napisał(a): > OK, spełniam wszystkie warunki. > Kiedy zaczynamy? napisz cos o sobie, w sensie jakie masz problemy, i cos o sobie na adres most.y@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: szukam skomplikowanych kobiet z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 22:35 Napiszę, ale jutro. Dziś, muszę się jeszcze przygotować do zajęć. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekam Re: szukam skomplikowanych kobiet z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 14:27 nie zapomnij napisac Odpowiedz Link Zgłoś
gap_miejski Re: szukam skomplikowanych kobiet z Poznania 18.10.04, 14:30 Gość portalu: czekam napisał(a): > nie zapomnij napisac Ja bym poprosił o zdjęcie :)))))))))))))))))))) Nigdy nic nie wiadomo. Może to "Wojtek, co ma 12 lat"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: szukam skomplikowanych kobiet z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 15:35 > w wieku 19-24. te zwykle sa dość proste, hihi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: szukam skomplikowanych kobiet z Poznania 18.10.04, 16:02 Hmmm, ten wiek i ta plec, ale..ale...moze...? Trudna.. chlopcze;), moglbys napisac tutaj cos o sobie, rozebralibysmy Cie na czesci pierwsze. Kazdy cos dorzucilby, powstalby pelniejszy obraz. Na pierwszej randce pokazesz dziewczynie kto Ty jestes i poprosisz ja o przedstawienie sie na forum GW. Rozbierzemy ja do nagutka i odeslemy do Ciebie, Co Ty na to? Ty mialbys to co chcesz, my troszke bysmy sie zabawili, GW mialaby frekwencje. Wilk syty, owca cala, zlobek pelny :) kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: szukam skomplikowanych kobiet z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:52 Ależ, nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś