Gość: Madzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:12 jak przebywam na uczelni, w firmie, w kinie.. gdzies poza domem wszystko jest ok jak tylko przekraczam prog wlasnego domu trace wole co to moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Madzia Re: Trace wole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:43 ale tro taka utrata woli w negatywnym znaczeniu... takim ze wydaje mi sie ze nie warto nic robic bo i tak to nie ma sensu cos jakby depresja ale taka uwarunkowana warunkami demografoicznymi ze tylko w domu wystepuje... i to takie nieprzyjemne uczucie... nie jak zmeczenie jak rozluznienie czy spokoj tylko jakby cos ze mne wyssalo wszystkie soki cos jakby bol fizyczny nawet no normalnie depresyje objawy Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Trace wole 03.11.04, 23:38 Madzia: >jakby cos ze mne wyssalo wszystkie soki cos jakby bol fizyczny Czy to nie aby wampiry energetyczne? Rurkę egzoplazmatyczną wysunęłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hella Re: Trace wole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:27 .. po prostu.. zmęczenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Trace wole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:44 zyly wodne hmm.. ale kiedys tak nie maialm kiedys nawet ten dom byl pracownia artystyczna moja i natchnienie w nim mialam to chyba niemozliwe zeby te cieki sie przez ostatnie klata utworzyly? Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Re: Trace wole 02.11.04, 19:45 to może grzyb na scianach? u mnie pojawił się poprzedniej zimy i ziaje wkoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciek wodny Re: Trace wole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 20:46 a może w domu jest "za pusto" albo "za pełno"? tylko czego za pusto a czego za pełno może w nim być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Trace wole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 21:45 To na pewno przez TEN ciek wodny. Odpowiedz Link Zgłoś