Dodaj do ulubionych

powrót do eks

IP: *.pl / 10.1.2.* 05.05.02, 18:07
Niedawno spotkałam się ze swoim byłym facetem.
Nie widzieliśmy się rok czasu, on chciał się spotkać aby wymienić ksiązki i....
cóż po drugim spotkaniu znowu zaczęliśmy byc razem. Trwa to od 1 maja, jest
świeże, ale ja się zastanawim, czy jemu zależy na mnie naprawdę, zwłaszcza, że
pod koniec czerwca wyjedża na 3 m-ce za granicę.

Nie wiem co zrobić???
Obserwuj wątek
    • Gość: Kulka Re: powrót do eks IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 18:10
      Ciesz się życiem póki mozesz!
      • Gość: mada Re: powrót do eks IP: *.pl / 10.1.2.* 05.05.02, 19:06
        właśnie tak zaczynam robić....
        dzieki
        • lidka.t Re: powrót do eks, Mada 05.05.02, 20:43
          Mado, nie lubie dawac tzw. "dobrych" rad bo tak naprawde nikt nie lubi ich
          otrzymywac. Gdzies obok znajdziesz odpowiedzi na temat powrotow do eks. Jezeli
          zastanowisz sie nad tym, co tam zostalo napisane to, byc moze, znajdziesz
          rozwiazanie dla siebie.
          Jesli nie to prosze przeczytaj swoj wlasny wpis, ktory zamiescilas powyzej. Sama
          juz sobie odpowiadasz.

Jezeli jednak cokolwiek wolno poradzic to zastanow sie czy rzeczywiscie zalezy Ci
          na utrzymaniu znajomosci z eks .
          Jesli "tak" to bedziesz wiedziala co robic.
          Jesli "nie" to przerwanie kilkudniowego, odnowionego kontaktu nie powinno byc
          dla Ciebie zbyt trudne.
          Zycze rozwagi, rozsadku i wlasciwej oceny wartosci.
          Cieplo,
          Lidka
    • kropel Re: powrót do eks 06.05.02, 02:24
      Wszystko dobrze, jeśli powody dla których był on tym "eks", są już nieaktualne.
      • maa Re: powrót do eks 08.05.02, 16:56
        Prawde mowiac, jestem wobec powrotow sceptyczna. Przerabilam to sama - powrot
        nastapil w euforii i przez jakis czas bylo naprawde idealinie.

Ale potem okazalo sie, ze, na co slusznie zwrocil uwage Kropel, powody dla
        ktorych ex stal sie ex, sa nadal aktualne. Chyba jednak nie warto probowac
        wchodzic do tej samej wody. Wierze, ze masz do niego sentyment - jesli sie
        kogos kiedys kochalo, to jakas iskierka i sentyment chyba zawsze zostaja.
        Pytanie tylko, czy to wystarczy.

No ale oczywiscie musisz ocenic to sama, bo tylko Ty znasz powody waszego
        rozstania wczesniej.
        • Gość: mada Re: powrót do eks IP: *.pl / 10.1.2.* 08.05.02, 19:28
          Właśnie, powodem był brak czasu z jego strony, a z mojej...cóz małe poczucie
          bezpieczeństwa:)
          Jest młodszy i... niestety to jednak nadal razi:)
          • Gość: soso Re: powrót do eks IP: *.gda.ids.pl / 192.168.2.* 13.05.02, 16:07
            Wyglada na to, ze powodem Waszego rozstania byl wylacznie jego brak czasu.
            Jakos mnie to nie przekonuje. A czy on wie, ze wyjazdzasz? Jesli tak, to moze
            oboje traktujecie ten powrot, jako mila przygode? Wtedy chyba nie ma o czym
            mowic?
            A swoja droga zastanawiam sie, dlaczego ludzie do siebie wracaja, kiedy
            zdecydowali juz, ze nie chca ze soba juz byc? Przeciez nikt sie nie zmienia.
            Nie slyszalam o udanych powrotach. Zwykle poczatkowo jest bajkowo, a potem
            wracaja stare problemy. No i konczy sie rozstaniem.
            • Gość: mada Re: powrót do eks IP: *.pl / 10.1.2.* 13.05.02, 21:57
              Właśnie się rozstalismy, na dobre...brak iskry i zaufania. Zmądrzałam na wstęp
              [ie tej miłej przygody.
              • maa Re: powrót do eks 14.05.02, 13:40
                No i dobrze zrobilas... :-)

Powiem Ci szczerze, ze moj ex tez byl mlodszy... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka