kvinna 17.12.04, 09:19 choć do Świąt Bożego Narodzenia (chociaż o tym rzadko się mówi) dużo ciepła dla Was. Do sieci dłuższy czas nie będę zaglądać, zatem...dużo radości. p.s. vattukvinna to nie ja :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baba zona Re: Zatem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 09:32 Nawzajem :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Odlatujesz 17.12.04, 09:48 do ciepłych krajów? Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego MM Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Nie :) 17.12.04, 10:10 Robię sobie ferie, jak dziecko. A w Wigilię będę gotować barszcz. I zrobię kluski z makiem... I ubiorę choinkę. Na czerwono - zielono. p.s. hm, jaki by tu prezent dla moich papużek... :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Nie :) 17.12.04, 10:40 Niestety na drobiu sie nie znam. A nuż taka papużka zagadałaby do mnie w trakcie konsumpcji. ps. olega mi opowiadał, że kiedy pierwszy raz był w Italii, ktoś zamówił dla niego ośmiornicę. Powiedział,że nie mógł zjeść czegoś takiego, co patrzy na niego z talerza. No więc z gadaniem jest tak samo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
metroseksualny Och, mili.... 17.12.04, 11:39 kvinna napisała: > Robię sobie ferie, jak dziecko. A w Wigilię będę gotować barszcz. I zrobię > kluski z makiem... > I ubiorę choinkę. Na czerwono - zielono. > > p.s. hm, jaki by tu prezent dla moich papużek... :) > .... na jaki by tu kolor pomalować paznokcia na moim członuniu, podpowiedzcie prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Och, mili.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 13:22 metroseksualny napisał: > kvinna napisała: > > > Robię sobie ferie, jak dziecko. A w Wigilię będę gotować barszcz. I zrob > ię > > kluski z makiem... > > I ubiorę choinkę. Na czerwono - zielono. > > > > p.s. hm, jaki by tu prezent dla moich papużek... :) > > > .... na jaki by tu kolor pomalować paznokcia na moim członuniu, > podpowiedzcie prosze... Na zielono. Bedzie w zgodzie z natura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
metroseksualny Czy któraś z was... 17.12.04, 10:01 ...potrafiłaby mnie pokochać, jeszcze przed świętami? A może ty Malonku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Zatem... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 11:58 Tez duzo radosci i ciepla... Odpowiedz Link Zgłoś
metroseksualny Lutek, och Lutek... 17.12.04, 12:12 Gość portalu: Luty napisał(a): > Tez duzo radosci i ciepla... Mam dwa prącia, jak chimera, hormonów od ch... i ciut ciut, a na Wigilię będę gotować kapuśniak. Kot zdrowy. Metro radosny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baabett Re: Zatem... 17.12.04, 12:40 Kvinno, nie udało nam się porozmawiać w tym roku, ale może w przyszłym się uda. Nie opuszczaj forum. A z okazji zbliżających się Swiąt Bożego Narodzenia Zyczę Ci: Spełnienia marzeń, miłych niespodzianek od losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, drogi usłanej różami, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości, szczęścia, rześkich poranków, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielu uśmiechów, romantycznych wieczorów, dużo słodyczy, szampańskiej zabawy, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca, olimpijskiej kondycji, pomyślności, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, manny z nieba, wielu ciekawych znajomości, radosnych świąt, serca jak dzwon, wielu wzruszeń, sprzyjającej pogody, kolorowych chwil, mnóstwa prezentów, serdecznych przyjaciół, , miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu, poczucia humoru, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, wiecznej młodości, nie wieszającego się komputera, ,korzystnego układu gwiazd, wystrzałowej zabawy sylwestrowej, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, suto zastawionego stołu, złotej rybki, dużo wolnego czasu, spokoju ducha, wszelkiej pomyślności, przychylności bogów, strumieni szampana, zabawy do białego rana, ptasiego mleczka, dużo rodzynek w cieście, gwiazdki z nieba, różowych okularów, , własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, czterolistnej koniczyny... Wiecej życzeń nie pamiętam, pozostawiam Twojej inwencji twórczej i fantazji. Pozdrawiam, Baabett:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: Zatem... 17.12.04, 13:12 Tam do diaska, więc jednak spóźniłem się... To ja miałem być PIERWSZY życzeniowy... Wszystkiego dobrego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Zatem... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 13:17 iwan_w napisał: > > Tam do diaska, więc jednak spóźniłem się... To ja miałem być PIERWSZY > życzeniowy... > > > Wszystkiego dobrego:) Ty nie udawaj spoznionego, ty sie lepiej przyznaj..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Zatem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 13:19 Wszystkiego dobrego, kvinna. Pomyslnych wiatrow i bezpiecznych portow, ze sie tak ubogacajaco wyraze ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Zatem... 17.12.04, 15:22 Tobie rowniez: spokoju, radosci, spelnienia marzen :))) (kilku, reszta na przyszly rok i inne okazje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Zatem... IP: 195.117.90.* 17.12.04, 19:14 zatem, co to za radość iść na wagary przed Babą Pedantką Konieczną, hihi. Tobie akurat ciepła życzyć nie trzeba, więc czego. hm, chyba to straszne jak już się wszystko ma Odpowiedz Link Zgłoś