Dodaj do ulubionych

Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dlaczego

05.01.05, 21:24
Kochanko - sama wiedziałaś w co się pakujesz.
Żono - nigdy nie ma winy po jednej stronie.

Kobiety, do jasnej anielki! Same sobie robicie "dobrze"!
Ulewa mi się czytając teksty:
- - Porzucił mnie, ma inną, dlaczego!?
- - Dlaczego on wraca do żony, przecież tak go kocham?!
A na zakończenie - co mam robić - pomóżcie!
Nic nie robić - co ma być to będzie:)

Obserwuj wątek
    • ouk Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla 05.01.05, 21:30
      > Kochanko - sama wiedziałaś w co się pakujesz.
      w końcu to on ci pokuje

> Żono - nigdy nie ma winy po jednej stronie.

raczej wina leży pośrodku (pomiędzy udami)

> Kobiety, do jasnej anielki! Same sobie robicie "dobrze"!

posezonowa wyprzedaż wibratorów - kup dwa a gratis dostaniesz elektryczną
      szczoteczkę do zębów ( można używać do stymulacji łechtaczki)

> Ulewa mi się czytając teksty:
      > - - Porzucił mnie, ma inną, dlaczego!?
      > - - Dlaczego on wraca do żony, przecież tak go kocham?!
      > A na zakończenie - co mam robić - pomóżcie!
      > Nic nie robić - co ma być to będzie:)

patrz punkt trzeci
      • charmaine Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla 05.01.05, 21:33
        No tak, głodnemu chleb na myśli?
        • ouk Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla 05.01.05, 21:35
          charmaine napisała:

> No tak, głodnemu chleb na myśli?

buuu... chyba się rozpłaczę ... a tak liczyłem na magiczne: "jesteś wstrętny"
          albo chociaż "obrzydliwy"
          • charmaine Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla 05.01.05, 21:37
            Prosisz - masz.
            Co za wstręciuch!
            Lepiej? :D
        • Gość: xy2 Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.01.05, 21:36
          glodny głodnemu wypomni
          • charmaine Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla 05.01.05, 21:38
            A może tak jaśniej proszę, bo cos dzisiaj myślę niezakoniecznie.
            Tak jak krowie na rowie - co poeta chciał przez to powiedzieć?
    • buena.vista.sc Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla 05.01.05, 22:12
      Ja też już po malu zaczynam świrować od tego kochankowego oblędu podczytując to
      forum.
      Ale gdy wróci niejaka Marta z karaibskich wojaży,oj to sie będzie dzialo!
      • eeeeee Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla 06.01.05, 13:33
        A co się ma dziać jak wróci Marta? Tu inni nakręcają ten watek, a nie ona.
        Zobacz, nie było jej przez dobrych kilka dni, a jaka była dyskusja, mało się
        znowu nie pozabijały baby. Potwierdziło się jednak, to o czym Marta pisała
        wczesniej, widać tak jest i należy dać temu spokój.
        Zresztą Marta zabierała głos w wielu innych ważnych wątkach, wcale nie skupiała
        się na kochankach. Dla mnie może już wrócić, bo lubiłem z nią pogadać na gadu
        gadu wieczorkiem. Nudzę się bez rozmów z nią szczerze mówiąc.
        • Gość: nn Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 13:41
          eeeee - Tyś się chyba zakochał;)))
          • eeeeee Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla 06.01.05, 13:45
            Mam żonę i ją kocham. Marta jest świetną dziewczyną z dużym poczuciem humoru
            podobnym do mojego. Moja żona sama z nią gada. Nie ma obaw. Lubię ją i tyle.
            • alfika Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla 06.01.05, 13:55
              fajnie :)
        • Gość: gf Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 13:54
          > gadu wieczorkiem. Nudzę się bez rozmów z nią szczerze mówiąc.

powiedz to zonie, pacanie...
          • eeeeee Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla 06.01.05, 14:00
            Czemu nazywasz mnie pacanem?
            Można miec żonę i koleżankę, ot co. Zresztą nie mam zamiaru tłumaczyć się z
            tego przed Tobą. Skąd wiesz czy nie siedzę sam wieczorem? Najpierw wypada się
            zapytać, o potem oceniać. A Ty mnie atakujesz. Nie życzę sobie tego.
            • Gość: gf Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 14:02
              a co mnie to obchodzi, czego sobie zyczysz?

nic a nic

ciekawam natomiast, czy Twoja zona wie, ze Cie nudzi...
              a zreszta nie jestem ciekawa nic a nic

eot
              • eeeeee Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla 06.01.05, 14:06
                A kto powiedział,że mnie żona nudzi? Ja tego nie powiedziałem.
                Z Tobą gf nie da się rozmawiać, ciągle czytam, jak się czepiasz ludzi, nikt nie
                jest dla Ciebie doskonały, a szczególnie Ci co lubią Martę. Mam tego dosyć,
                więc skończ do mnie takie teksty walić, bo to jest już nudne.
                Obrażasz mnie, nie życzę sobie tego.
                • Gość: gf Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 14:21
                  eeeeee napisał:

> A kto powiedział,że mnie żona nudzi? Ja tego nie powiedziałem.

Owszem, powiedziales.
                  "Nudzę się bez rozmów z nią szczerze mówiąc."

> Z Tobą gf nie da się rozmawiać, ciągle czytam, jak się czepiasz ludzi, nikt
                  nie
                  >
                  > jest dla Ciebie doskonały,

Dzieki Bogu. Doskonalosc jest pozbawiona wdzieku. Mam natomiast taki maly
                  defekt mozgu - slabo znosze idiotow.

> a szczególnie Ci co lubią Martę. Mam tego dosyć,
                  > więc skończ do mnie takie teksty walić, bo to jest już nudne.
                  > Obrażasz mnie, nie życzę sobie tego.

Ile razy ja mam napisac, ze mnie to nie interesuje, czego sobie zyczysz?
                  Tak, oceniam ludzi przez pryzmat ich sympatii i antypatii. Nic o nich nie mowi
                  tyle, jak to, kogo i za co cenia. Mam o Marcie jak najgorsze zdanie i w zwiazku
                  z tym zapala mi sie w glowie zolte swiatlo, kiedy widze fana martowego. Kiedy
                  ten fan wypisuje, ze mu sie nudzi bez marty, choc jego zona jest ok, to juz
                  wiem z kim mam nieprzyjemnosc :)
                  • eeeeee Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla 06.01.05, 14:54
                    Gość portalu: gf napisał(a):

> eeeeee napisał:
                    >
                    > > A kto powiedział,że mnie żona nudzi? Ja tego nie powiedziałem.
                    >
                    > Owszem, powiedziales.
                    > "Nudzę się bez rozmów z nią szczerze mówiąc."

TO OZNACZA ZUPEŁNIE COŚ INNEGO

> Ile razy ja mam napisac, ze mnie to nie interesuje, czego sobie zyczysz?
                    > Tak, oceniam ludzi przez pryzmat ich sympatii i antypatii. Nic o nich nie
                    mowi
                    > tyle, jak to, kogo i za co cenia. Mam o Marcie jak najgorsze zdanie i w
                    zwiazku
                    >
                    > z tym zapala mi sie w glowie zolte swiatlo, kiedy widze fana martowego. Kiedy
                    > ten fan wypisuje, ze mu sie nudzi bez marty, choc jego zona jest ok, to juz
                    > wiem z kim mam nieprzyjemnosc :)

STWIERDZAM, ŻE JESTEŚ BEZNADZIEJNY, SZKODA CZASU NA GADANIE Z TOBĄ.

• Gość: gf nie krzycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:07
                      mama nie uczyla, ze nie krzyczy sie na kobiety?

poza tym spadaj ;)
                      • eeeeee Re: nie krzycz 06.01.05, 20:59
                        Gość portalu: gf napisał(a):

> mama nie uczyla, ze nie krzyczy sie na kobiety?
                        >
                        > poza tym spadaj ;)

Owszem uczyła, ale żeby nie krzyczeć na mądre kobiety, a Ciebie do takich nie
                        zaliczam. Nikogo nie szanujesz, ubliżasz, jesteś żałosna w swojej głupocie i
                        ciemnocie.
                        • Gość: gf Re: nie krzycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:02
                          > Owszem uczyła, ale żeby nie krzyczeć na mądre kobiety,

uuu...takie z tipsami z akrylu?

> Nikogo nie szanujesz

mylisz sie - wylacznie idiotow

usmiechy :)
                          • eeeeee Re: nie krzycz 06.01.05, 21:10
                            NIE CHCE MI SIĘ Z TAKIM DEBILEM JAK TY GADAĆ
                            MAMA MNIE UCZYŁA, ŻEBY DEBILI I DEBILKI OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM.
                            WIEC SPADAJ NA BAMBUS WYNATURZONA ISTOTO.
                            • Gość: gf uau, jestem pod wrazeniem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:14
                              dawaj dalej z domowego repertuaru ...

teraz wiadomo, co Cie w marcie kreci :)
                              • eeeeee Re: uau, jestem pod wrazeniem... 06.01.05, 21:31
                                W Marcie jej urok osobisty mnie kręci, za to takiej debilki jak Ty nic i nikt
                                nie kręci i zdziwiłbym się gdybys Ty kogoś kręciła kretynko
                              • eeeeee I spier...aj gf, bo smierdzi już tobą 06.01.05, 21:33
                                • Gość: gf sprawdz, czy Cie nie ma na cosmopolitanie nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:39
              • alfika Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla 06.01.05, 14:07
                a zaraz się dowiemy, dlaczego żona też gada z Martą...
      • Gość: elunia Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 13:42
        ja tam bardzo polubiłam Martę i szczerze mowiac smutno bez niej
        Pewnie jej zazdroscicie!:))
        • Gość: nn Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 13:49
          Czego jej mam zazdrościć skoro nie umiem i nie zamierzam nurkować, a zimą wolę
          góry???

ps. też lubię Martę i czekam na jej powrót na forum.
          • eeeeee Re: Jakież to nudne! Jak kochanki, jak żony i dla 06.01.05, 13:53
            Ona miała być w Berlinie w środę lub w czwartek, to może jutro się pojawi.
            Chyba,że wpadnie gdzieś na zakupy w Berlinie lub w wir pracy.
            Ja na jej miejscu przedłużyłbym pobyt i pojechał jeszcze na Dominikanę. Bilety
            zawsze można przebukować, a hotele na miejscu są tańsze niż przez biura. Może
            tak zrobiła.
    • Gość: Reni6 Oj, gloptoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:25
      Jej, a nie pomysleliscie,ze ona tu gdzies jest?
      Ludzie tu sa i ich nie ma, a jednak sa, nie musze chyba wytykac kto...
      Pozdr, Reni
      • Gość: nn Re: Oj, gloptoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:09
        Oj, pomyśleliśmy, pomyśleliśmy, droga Pani Bystra;)))
        • Gość: NN Re: do MARTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 09:01
          Tu też się o Ciebie pożarli:DDDDDD
          • marta9991 Re: do MARTY 07.01.05, 09:28
            dziekuję za informację. Czytałam i dlatego tylko utwierdziłam sie w opinii o gf
            (dno kompletne jak zauważył to eeeeee, które goraco pozdrawiam).

LUDZIE CZY WAM ODBIJA. NIE MACIE O CZYM GADAĆ? TO KSIAŻKI POCZYTAJCIE, A NIE
            GADAJCIE O MNIE, SĄ CIEKAWSZE TEMATY, A NIE WATKI O MARCIE.
    • twoja_cholera wniosek 07.01.05, 09:31
      faceci to świnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka