sdfsfdsf 06.01.05, 20:21 co wy z ta miloscia non stop? slabo mi sie juz robi rozowe, rozowe i tona cukru ach i juz sie walentynek doczekac nie moge gdzie jest najblizszy schron przeciwatomowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: milosc 06.01.05, 20:25 sdfsfdsf napisał: > co wy z ta miloscia non stop? slabo mi sie juz robi > rozowe, rozowe i tona cukru > ach i juz sie walentynek doczekac nie moge > gdzie jest najblizszy schron przeciwatomowy a mowilismy juz, ze cie kochamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf jak rozowe, to co najwyzej milostka ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:32 jak dostaniesz kiedys 40 stopni goraczki, to pogadamy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: jak rozowe, to co najwyzej milostka ;) IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 06.01.05, 20:45 Gość portalu: gf napisał(a): > jak dostaniesz kiedys 40 stopni goraczki, to pogadamy ;)) a przy nizszych temperturach nie da sie pogadac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: jak rozowe, to co najwyzej milostka ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:47 Gość portalu: Luty napisał(a): > Gość portalu: gf napisał(a): > > > jak dostaniesz kiedys 40 stopni goraczki, to pogadamy ;)) > a przy nizszych temperturach nie da sie pogadac? a sa chetni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: jak rozowe, to co najwyzej milostka ;) IP: *.dialup.mindspring.com 06.01.05, 20:59 Czekasz na jakies audytorium...? chetni zawsze sie znajda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: jak rozowe, to co najwyzej milostka ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:20 sie nie oszczekne, pozwolisz, bo jestes czescia mojej duszy, a widze, ze halny wieje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: jak rozowe, to co najwyzej milostka ;) IP: *.dialup.mindspring.com 06.01.05, 21:44 Gość portalu: gf napisał(a): > sie nie odszczekne, pozwolisz, bo jestes czescia mojej duszy, a widze, ze halny > wieje ;) gorzej nawet... ale i tak sie odszczeknelas...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: jak rozowe, to co najwyzej milostka ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:47 Gość portalu: Luty napisał(a): > Gość portalu: gf napisał(a): > > > sie nie odszczekne, pozwolisz, bo jestes czescia mojej duszy, a widze, ze > > halny > > wieje ;) > > gorzej nawet... ale i tak sie odszczeknelas...:))) ze niby z ta czescia duszy? ;) a co wieje...? polarny wiatr...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: jak rozowe, to co najwyzej milostka ;) IP: *.dialup.mindspring.com 06.01.05, 21:55 Gość portalu: gf napisał(a): > Gość portalu: Luty napisał(a): > > > Gość portalu: gf napisał(a): > > > > > sie nie odszczekne, pozwolisz, bo jestes czescia mojej duszy, a wid > ze, ze > > > > halny > > > wieje ;) > > > > gorzej nawet... ale i tak sie odszczeknelas...:))) > > ze niby z ta czescia duszy? ;) ze niby absolutnie tak jakby...:) > > a co wieje...? polarny wiatr...? leca z nieba tony lodu..wgniataja samochody w asfalt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: jak rozowe, to co najwyzej milostka ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:58 > > ze niby z ta czescia duszy? ;) > ze niby absolutnie tak jakby...:) czemuz ach czemuz? ;) > > a co wieje...? polarny wiatr...? > > leca z nieba tony lodu..wgniataja samochody w asfalt... poezja czy literatura faktu...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: jak rozowe, to co najwyzej milostka ;) IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 06.01.05, 22:07 > > leca z nieba tony lodu..wgniataja samochody w asfalt... > poezja czy literatura faktu...? :) i jedno i drugie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: jak rozowe, to co najwyzej milostka ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:10 Gość portalu: Luty napisał(a): > > > leca z nieba tony lodu..wgniataja samochody w asfalt... > > poezja czy literatura faktu...? :) > > i jedno i drugie...:) sprawdzilam na cnn..niezle 8) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: milosc 06.01.05, 20:50 miłość nie jest różowa ani słodka jest słona i gorzka i pełna % i ja już jej nie chcę poproszę również o jeden mały, jednoosobowy schron przeciwatomowy, potrójnie wzmocniony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: milosc IP: *.range81-157.btcentralplus.com 06.01.05, 22:03 wszedlem pare minut na yahoo personals zeby znalezc kogos interesujacego do rozmowy, aaaaa, i want mr right, mr knight, mr rich, mr yeti, ratunkuuuu, koszmar na jawie, to taki motor, w koncu znalazlem pol brytyjke, pol wloszke ktora cos ciekawego napisala, jedyna!!, specjalnie zalozylem profil zeby do niej cos napisac a tu mi wyskakuje zaplac, "£!$$£"£%, wiecie co teraz mozecie mi zrobic, a podobno potepiaja prostytucje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf i jeszcze raz bo nie widze IP: *.range81-157.btcentralplus.com 06.01.05, 22:06 wszedlem pare minut na yahoo personals zeby znalezc kogos interesujacego do rozmowy, aaaaa, i want mr right, mr knight, mr rich, mr yeti, ratunkuuuu, koszmar na jawie, to taki motor, w koncu znalazlem pol brytyjke, pol wloszke ktora cos ciekawego napisala, jedyna!!, specjalnie zalozylem profil zeby do niej cos napisac a tu mi wyskakuje zaplac, "£!$$£"£%, wiecie co teraz mozecie mi zrobic, a podobno potepiaja prostytucje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja-ciekawska Re: i jeszcze raz bo nie widze IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.05, 22:11 a ja tez mam yahoo i nie place, jakie Ty tam urocze osoby chciales poznac???? ciekawska jestem Odpowiedz Link Zgłoś