imagiro 10.02.05, 16:55 w klubie wolnomyslicieli. rozgosc sie. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imagiro Re: Imagine wita imaginee 10.02.05, 17:11 imaginee napisała: > miło. dziekuje ******* cala przyjemnosc po mojej stronie. jak wpadlas na pomysl tego nicka ? ja przez lata uzywalem Imagine na tym forum i tak mnie wiekszosc tutaj zna. Odpowiedz Link Zgłoś
imaginee Re: Imagine wita imaginee 10.02.05, 22:07 imagiro napisał: > imaginee napisała: > > > miło. dziekuje > > ******* > cala przyjemnosc po mojej stronie. jak wpadlas na pomysl tego nicka ? > ja przez lata uzywalem Imagine na tym forum i tak mnie wiekszosc tutaj zna. _________________________ lubie to slowo, jest pełne i ciepłe przez lata? Odpowiedz Link Zgłoś
hansii PKP wita nas, wita Was 10.02.05, 18:13 lubie te Zelazne Smoki. mkna wolne w niewiadomym kierunku i o niewiadomym czasie. zawsze sie tam rozgaszczam. a Ty co tam masz? AMTRAK - zdaje mi sie? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: PKP wita nas, wita Was 10.02.05, 18:21 hansii napisał: > lubie te Zelazne Smoki. > mkna wolne w niewiadomym kierunku i o niewiadomym czasie. > zawsze sie tam rozgaszczam. > > a Ty co tam masz? > AMTRAK - zdaje mi sie? ******* tak amtrak Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Imagine wita imaginee 10.02.05, 18:35 imagiro napisał: > w klubie wolnomyslicieli. rozgosc sie. > Imagine. A wy co zawstydziliscie sie obydwoje? myslalam ze tu zastane goraca dyspute ! a tu co? Odpowiedz Link Zgłoś