hubkulik 23.02.05, 15:01 siteeric1705.free.fr/video/sandAnimation.wmv Najlepiej z dzwiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: Sztuka milosci 23.02.05, 16:55 hubkulik napisał: > Hej Ala. > Co slychac? U mnie wszystko okey. Mam nadzieje ze u Ciebie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Sztuka milosci 23.02.05, 16:57 Oczywiscie. Moja rzeka plynie sobie do Oceanu. Jak zawsze. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Sztuka milosci 23.02.05, 15:57 Wszystko w porzadku. Podobno tylko umarlaki nie maja problemow. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
forumromanum Re: Sztuka milosci 23.02.05, 16:22 ZANIEMÓWIŁEM..... przepiękne.... DZIĘKI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Sztuka milosci 23.02.05, 17:43 To siem cieszem:) Sorki,że nie na temat,ale tylko doskakuję do kompa,bo walczę z ogromem papierzysk.Wyrzucilam już cala furę,najchętniej pozbylabym się wszystkich :),i yoosh czuję się lżejsza. To chyba przedwiosenne porządki-popędzam trochę leniwą przyrodę,a tu marzec za pasem,czas wyjść z gawry. Qrczę,mialo być o milości !;) Odpowiedz Link Zgłoś
ona.nieproszona Re: Sztuka milosci 23.02.05, 20:08 niestety, nie mogę otworzyć..:( Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Sztuka milosci 23.02.05, 20:11 ja niestety też:((( widocznie już nie te lata (moje), żeby uczyć się sztuki miłości:) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Sztuka milosci 23.02.05, 20:27 qw5 napisała: > Lepiej późno niż wcale :) ale jak sie nauczyć, skoro Hubert "blokuje" dostęp do wiedzy:) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
forumromanum Re: Sztuka milosci 24.02.05, 10:38 wysłałbym wam ale waży 18mega!!!a ja nie umiem zipować. BA! ja nawet nie umiem LINKI WSTAWIĆ...trzeba prosić HUBERTA warto.... Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Sztuka milosci 24.02.05, 10:51 Nie blokuje dostepu do wiedzy. Nie wiem z jakiego powodu niektorym otwiera sie plik a innym nie. Moze kwestia oprogramowania? Moze po prostu gdy jedna osoba otworzyla i oglada, to druga w tym samym czasie nie moze? Na zasadzie zajetego telefonu? Ale to tylko domysly. Jak jest 18 mega, to nawet zzipowane byloby pare ladnych mega. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
forumromanum Re: Sztuka milosci 24.02.05, 12:11 skoro nie blokujesz dostępu do wiedzy to naucz nas/mnie umieszczać LINKI na Forum a co do BAJTÓW, Gazeta obiecuje 20MB...teoretycznie..przy prostej poczcie 4MB... a może nie chce się otworzyć, bo macie jakąś , przepraszam za określenie, BLOKADĘ, na Internecie? ale główkujcie dalej....pikne jest! ciekaw jestem skąd wziąłeś adres tej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Sztuka milosci 24.02.05, 14:05 Link umiescic w poscie na forum jest bardzo latwo. Wystarczy wpisac adres strony i wcisnac enter. Ja zazwyczaj ulatwiam sobie w ten sposob, ze nie przepisuje adresu tylko go przekopiowuje (zaznaczam - "kopiuj" - "wklej"). > ciekaw jestem skąd wziąłeś adres tej strony? Kolezanka przeslala e-mailem. Jesli chcesz spakowac plik, to musisz miec program do pakowania, czyli np. Win Zip, Rar itp. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
forumromanum Re: Sztuka milosci 24.02.05, 14:13 www.photocroatia.com/GALLERY/list.php no i co????????????? zrobiłem jak kazałeś.... Odpowiedz Link Zgłoś
forumromanum Re: Sztuka milosci 24.02.05, 14:15 ale numer...JEST !!! wcześniej robiłem tylko CTRL C - CTRL V bez Entera DZIĘKI WODZU!!!! ten link jest na moją ulubioną stronkę na zimowo-wiosenną pluchę.... Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Sztuka milosci 24.02.05, 14:17 Sam tez kiedys robilem bez entera i nie wychodzilo. Ale jakos doszedlem. Chyba ktos mi tez powiedzial. Juz nie pamietam dokladnie. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
forumromanum Re: Sztuka milosci 24.02.05, 14:18 no to zrobił nam się łańcuszek św.antoniego...też komuś przekaże tę wiedzę tajemną.... pozdrawiam i lecę do roboty.. na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Sztuka milosci 26.02.05, 12:21 > niestety, nie mogę otworzyć..:( Udalo sie w koncu? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
ona.nieproszona Re: Sztuka milosci 26.02.05, 14:35 hubkulik napisał: > > niestety, nie mogę otworzyć..:( > > Udalo sie w koncu? > > Pozdrawiam Hubert Nie i już nie będę próbować. Tam jest chyba jakiś wirus. Ostatnia próba otwarcia linku wyłączyła mój komputer z używalności na parę godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Sztuka milosci 26.02.05, 14:41 > Nie i już nie będę próbować. > Tam jest chyba jakiś wirus. > Ostatnia próba otwarcia linku wyłączyła mój komputer z używalności > na parę godzin. Ooops. U mnie wszystko ok. Mysle jednak, ze to moglo byc jakies przeciazenie systemu, a nie wirus. To jest duzy plik (podobno 18MB). Czyli komputer musi wykonac pewna prace zanim go otworzy. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś