spiral_architect 18.03.05, 00:28 ...tobie przyznam sie kim jestem (1 osoba, bez powazniejszych zaburzen psychicznych :P, mezczyzna); ale nie zrobie tego tutaj, ok :) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wichrowe_wzgorza Re: wichrowe wzgorza... 18.03.05, 00:30 znasz adres e-mail.....:)( wichrowe it..), ale rób, co chcesz, ok?:) PS. Tez zazwyczaj robie, co chcę... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: wichrowe wzgorza... 18.03.05, 00:32 wichrowe_wzgorza napisała: > znasz adres e-mail.....:)( wichrowe it..), ale rób, co chcesz, ok?:) > PS. Tez zazwyczaj robie, co chcę... OK , jak wytrzymasz z tym, to zachowasz to dla siebie, a jak nie to przeciez oskarzal cie nie bede ;). Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: wichrowe wzgorza... 18.03.05, 00:34 Hmmmm, co tu rzec? Chyba nic nie można. :) Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: wichrowe wzgorza... 18.03.05, 00:34 spiral_architect napisał: > OK , jak wytrzymasz z tym, to zachowasz to dla siebie, a jak nie to przeciez > oskarzal cie nie bede ;). o ewentualne wyjawienie tej "tajemnicy" oczywiscie :). Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: wichrowe wzgorza... 18.03.05, 00:34 hahahahah, a ja za "obdarzenie zaufaniem" dziekowac chcialam:P :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś