to_ona 18.03.05, 23:32 co się wam śni? jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiolda Re: SNY 20.03.05, 21:24 jedzenie nie,snie o lepszym zyciu,o tym ze mi sie wszystko udaje,ze mam mnostwo przyjaciol,dobrze sie bawie,ze jestem lubiana i kochana,szkoda ze tylko w snach jest fajnie i wszystko jest tak jak chce,wszystko idzie po mojej mysli,czasem uciekam,zapadam sen i snie,jest mi dobrze,nie chce sie obudzic Odpowiedz Link Zgłoś
horlaa Re: SNY 24.03.05, 12:20 mam tak samo jak Ty, kasiolda. lepsza wersja mojego życia. tzn mam jeszcze dużo innych snów, duzo odmian, ale ta jest najbardziej wyrazista. np śnią mi się zdrowe relacje z facetami, dużo uśmiechania się, dużo dobrego dotyku, smiech, zarty, ogólna radość, pogodny nastrój. śni mi się że z kimś jestem parą i trzymamy się za ręce, żartujemy, całujemy, rozmawiamy. to jest takie lekkie, tak niesamowite... i nie chce się z tego budzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mostena Re: SNY 24.03.05, 14:30 O, tez tak mam. Seks sni mi sie rzadko, czesciej wlasnie rozmowy, spotkania, radosne. To jest takie dobre, ze jestem potem zakrecona pozytywnie przez caly dzien. Szkoda, ze w rzeczywistosci to sie zdarza:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mostena Re: SNY 24.03.05, 14:30 Mialo byc nie zdarza:) Moze zacznie - podswiadomosc?:D Odpowiedz Link Zgłoś
rasta.baby Re: SNY 29.03.05, 10:51 A mnie się śni jedzenie, tylko kiedy nie jestem "w ciągu" najczęśniej od 3-4 dnia bycia na diecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mostena Re: SNY 29.03.05, 13:13 Kiedy bylam na dietach glodowkowych jedzenie snilo mi sie co noc. Budzilam sie z takimi wyrzutami sumienia... Odpowiedz Link Zgłoś