spiral_architect Re: załamanyy to spirala 19.03.05, 12:48 Powtarzam ci namiastko czlowieka,z e nie jastem zadna spirala :). tak ciezko wtlpoczyc to do tej tepej mozgownicy ? By oszczedzic ci cierpien, dodam, ze nie mam pojecia kto to zalamany. Nie w ten sposob zdobedziesz milosc, przyjazn i zaufanie, ktorych tak naprawde w zyciu pragniesz. A im bardziej ich pragniesz tym sa one dlaej. Dlaczego piszesz o sobie ze jestes paskudna > Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: załamanyy to spirala 19.03.05, 12:51 takich ludzi jak ty to ja nie potrzebuje a ty sie nadajesz na psychologa najbardziej prymitywie Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: załamanyy to spirala 19.03.05, 12:52 xy2 napisała: > takich ludzi jak ty to ja nie potrzebuje > > a ty sie nadajesz na psychologa najbardziej prymitywie Przeciez to ty i nikt inny udowadnia tu jak dotad swoj wyjatkowy prymitywizm, chamstwo i tepote. czy nadaje sie na psychologa ? tak skarbie. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: nie wytrzeźwiałaś jeszcze skarbie :) n/t 19.03.05, 12:50 nieprawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: nie wytrzeźwiałaś jeszcze skarbie :) n/t 19.03.05, 12:50 Oto ostateczny cios dla xy2tępoty: dwoch gosci ktorzy mieli byc ta sama osoba pisze posty o tej samej godzinie :). Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: nie wytrzeźwiałaś jeszcze skarbie :) n/t 19.03.05, 12:52 wiesz, ty jak widac po postach siedzisz na tym forum od lat bez przerwy i juz ci sie w główce popierniczyło, sam juz nie wiesz kim jesteś, zatraciłes tozsamosc Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: nie wytrzeźwiałaś jeszcze skarbie :) n/t 19.03.05, 12:53 xy2 napisała: > wiesz, ty jak widac po postach siedzisz na tym forum od lat bez przerwy i juz > ci sie w główce popierniczyło, sam juz nie wiesz kim jesteś, zatraciłes > tozsamosc Ja na tym forum mam tylko jedno imie zalosna kreaturo :). I nie siedze na nim od lat - ty za to dniami i nocami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: nie wytrzeźwiałaś jeszcze skarbie :) n/t 19.03.05, 12:57 a ty pajacu miales takie problemy ze soba, ze ksiazek nauczyles sie na pamiec, a tacy sa najgorsi. teraz blyszczysz uczelniana wiedza i co ci z tego Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: nie wytrzeźwiałaś jeszcze skarbie :) n/t 19.03.05, 12:59 xy2 napisała: > a ty pajacu miales takie problemy ze soba, ze ksiazek nauczyles sie na pamiec, > a tacy sa najgorsi. > teraz blyszczysz uczelniana wiedza i co ci z tego A wiec po zerze, szmaciarzu i kaftaniarzu stalem sie pajacem. Zalozmy ze ja mam wiedze, z ksiazek, ktorych wyuczylem sie na pamiec. jaka wiedze zatem posiadasz ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: nie wytrzeźwiałaś jeszcze skarbie :) n/t 19.03.05, 22:48 heh.. z tym nie ma zadego problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: załamanyy to spirala 19.03.05, 13:05 zamiasty kolejnej inwektywy, porozmawiajmy o wiedzy. napisz jakaz to posiadasz wiedze, chocby na temat tej nieszczesnej psychologii ? Odpowiedz Link Zgłoś
zalamanyy Re: załamanyy to spirala 19.03.05, 13:19 taaa zalamanyy to spirala, a spirala to luty szukajcie dalej;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: po co, nie warto 19.03.05, 13:25 Nie nie warto, niewazne ze niecala godzine trabi sie wnieboglosy "zalamanyy to spiralaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa". kretynizm doskonaly. Odpowiedz Link Zgłoś