hani.mru.mru 01.04.05, 12:13 nic mi sie nie chce siedzę w pizamie już trzeci dziń najlepiej byłoby wiecznie spać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubkulik Re: :-( 01.04.05, 12:24 Posiedzisz jeszcze troche, to moze cos Ci sie zachce. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: :-( 01.04.05, 13:26 Ja pamietam jak ostatni raz siedzialem przez miesiac w pizamie ;) to w koncu juz o niczym innym nie myslalem jak o tym, by pobiegac na Sloncu. Od tamtej pory (1 klasa podstawowki) nie choruje;) Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe proponuje zdjac pizame 01.04.05, 13:50 byc moze wowczas komus cos sie zechce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: proponuje zdjac pizame 01.04.05, 13:59 Co też Waćpanna ma na myśli:P Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: proponuje zdjac pizame 01.04.05, 14:03 Pewnie chodzilo jej o przyjemna kapiel albo o przyjemne podrapanie sie w posladek;) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Może się kąpać 01.04.05, 15:02 m.malone napisał: > w piżamie, nie?:D wlasnie o to mi chodzilo, zakladam, ze juz sie od rana zdarzyla wykapac i teraz moze juz zdjac pizame ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Może się kąpać 01.04.05, 16:32 hubkulik napisał: > Taa. Prania juz nie musi robic... Gdyba spala nago, wcale by nie musiala :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: :-( 01.04.05, 15:07 no proszę, a ja myślałem, że oprócz mnie i Kaczmarskiego nikt o Obłomowie nie słyszał. Szkoda, bo jego filozofia życiowa jest taka mądra, i taka, co tu ukrywać, bliska mojej skromnej osobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: :-( 01.04.05, 17:48 Żartujesz. Jasne, do Kaczmarskiego mi b.daleko, ale są ludzie, biorący czasem do ręki książkę:) Pozdrowienia MM Odpowiedz Link Zgłoś
hani.mru.mru Re: :-( 01.04.05, 14:51 coś sie pomalutku ruszyło... przynajmniej wziełam prysznic i zrobiłam sobie śniadanie... Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: :-( 01.04.05, 14:59 No proszę, a co jadłaś :-))) Ja też siedzę ostatnio głównie w domu i średnio mi się co chce, ale po niedzieli koniec zwolnienia i czas wracać do roboty ... wtedy będzie nie kcem, ale muszem. Odpowiedz Link Zgłoś
hani.mru.mru Re: :-( 01.04.05, 16:54 była bułka z serkiem topionym i ogórkiem.... a teraz setny bzdurny film by nie myśleć.... Odpowiedz Link Zgłoś