Gość: krawczyk IP: *.alfanett.no 06.07.02, 23:14 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papak Re: jaki kolor ma ego? 06.07.02, 23:29 Dzisiaj szary ale jutro będzie różowe Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: jaki kolor ma ego? 06.07.02, 23:43 niebiesiutki, ale szare przezira... czy wylezie na wierzch?? samo ego nie wie... to dzisiaj całą tęczę ma ego w sobie, ale nie wszystkie kolory codziennie wystawia, nie wszystkie wyjmujemy same kłopoty kolorystyczne z tym ego mam t. Odpowiedz Link Zgłoś
papak Re: jaki kolor ma ego? 06.07.02, 23:58 Biedni są daltoniści ,nawet nie wiedzą jaki mają humorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: jaki kolor ma ego? IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 07.07.02, 02:34 A ja naprawde nie wiem.Boje sie powiedziec, ze.. czarny, a oprocz niego widze niebieski, czerwony, zolty i pomaranczowy.Czy to ma jakies znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: jaki kolor ma ego? 07.07.02, 15:53 Slodki - to smak.. jasmin- to raczej zapach... i gdzie tu kolor, kwieto? ;P kwieto napisał(a): > Slodki... z domieszka jasminu Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: jaki kolor ma ego? 07.07.02, 16:10 ok, wlasciwie to calkiem ladnie Ci sie kojarzy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwek Re: jaki kolor ma ego? IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 03:01 morski z...bałwanami ? Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: jaki kolor ma ego? 07.07.02, 03:06 To "ego" w przeczytanych postach jest ciemno-granatowe, a w tych nietkniętych jeszcze, jasno-niebieskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawczyk Re: jaki kolor ma ego? IP: *.alfanett.no 07.07.02, 11:27 mi sie widzi, ze ego jest zazwyczaj koloru wisniowego, bo jest wetkniete miedzy soczyscie czerwone libido i zimnoblekitne superego - ale kolega, ktory siedzi w temacie ego twierdzi, ze jest koloru wrecz przeciwnego, nie precyzuje jednak jakiego... a jaki kolor jest przeciwny do wisnowego? to przerasta mnie samego... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: jaki kolor ma ego? 07.07.02, 11:47 no jasne, ze jest snieznobiale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia28 Re: jaki kolor ma ego? 07.07.02, 15:59 A może przezroczyste? Czyste? Bez koloru?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: CO TO JEST EGO? 07.07.02, 16:23 Ty pytasz , kolego co to jest to ego? Ja takze zapytam to ego do czego? Bo jesli sie czego spodziewasz po ego to mysle ze raczej niczego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: CO TO JEST EGO? 07.07.02, 17:08 wredna2 napisał(a): > Bo jesli sie czego > spodziewasz po ego > to mysle ze raczej > niczego dobrego! > Dlaczego zlego? Lub niedobrego? Wszak moje ego z futerkiem jego jest bardzo milutkie i okraglutkie Coz zlego to ego coz tak niedobrego mogloby zbroic? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 ego nie_ekologiczne 07.07.02, 17:27 Futrzane Twe ego dlaczego , dlaczego? tez zbroic cos moze jak zimno na dworze. A jakby tak przystrzyc je troche kolego bo w futrze twe ego nie widzi niczego Bo wlos jego dlugi zakrywa oczeta i ego nie zawsze o innych pamieta... Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: ego nie_ekologiczne 07.07.02, 17:32 Lecz ja je przystrzygam nozyczek uzywam I dbam o me ego z czystego dobrego serca Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: ego nie_ekologiczne 07.07.02, 17:54 Musi byc ladne i sympatyczne to Twoje ego niezbyt -centryczne takie zadbane i wychuchane ogolnie dobrze jest utrzymane. Wiec za to ego drogi kolego sluzyc Ci bedzie do kresu samego.. po napisał(a): > Lecz ja je przystrzygam > nozyczek uzywam > I dbam o me ego > z czystego dobrego > serca Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: ego ego-logiczne 08.07.02, 10:50 Ach moje ego na spacer prowadze Kwiatki podleje, roslinke posadze Niech ego sobie dzisiaj pohasa Nie bedzie robilo ze mnie smutasa :") Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: ego towarzyskie? 08.07.02, 11:20 Gdyby tak moje ego kochane, co razem ze mna jada sniadanie, co ze mna sypia, ze mna sie budzi takze zechcialo wyjsc miedzy ludzi? Lecz ono takie jakies niesmiale i w ciemnym kacie dni spedza cale. Wiec moze poznam go z Twoim ego? Co o tym sadzisz drogi kolego? :) kwieto napisał(a): > Ach moje ego na spacer prowadze > Kwiatki podleje, roslinke posadze > Niech ego sobie dzisiaj pohasa > Nie bedzie robilo ze mnie smutasa > :") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawczyk Re: CO TO JEST EGO? IP: *.alfanett.no 07.07.02, 18:53 ego kieruje sie zasada rzeczywistosci by ktos w zlosci nie polamal ci kosci superego ostrzega ego ze stac sie wlasnie moze cos bardzo niedobrego a libido kusi tak ze czlowiek po prostu musi jak go przydusi... a gdy czasem kusi do zlego (przed czym ostrzega superego) to wtedy glowi sie ego jak wyplatac sie calo z tego tak by wilk byl syty i owca cala bez naruszania swego ciala Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 CO TO JEST WIEC SUPEREGO? 08.07.02, 13:57 Gość portalu: krawczyk napisał(a): [...] > superego ostrzega ego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawczyk Re: CO TO JEST WIEC SUPEREGO? IP: *.alfanett.no 08.07.02, 20:25 superego zasada powinnosci sie kieruje i bardziej WIE niz CZUJE to wewnetrzny policjant kazdego - tym jest wlasnie superego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allycja Re: jaki kolor ma ego? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 17:30 moje jest kane..kalene..kale..kamenelomonowate oj! ma duzo kolorow ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maritsa Re: jaki kolor ma ego? 08.07.02, 13:08 Moje jest zawsze zielone jak świeże, młode listki, czasem po brzeżkach różowo - czerwonkawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso no, Krzysiu! IP: 195.41.66.* 08.07.02, 15:57 To jest dopiero watek! Podziwiam ze otwartosc. Ego jak wszyscy wiemy ma kolor szary (teraz pisze na serio). Jasnoszary, jest pozwojowane (przewaznie) i zawieszone w zupie by sie zanadto nie obijalo o sklepienie. Ego takze moze wydawac sie kolorowe lub jednolite w barwie - patrz podpowiedzi powyzej. Ale to juz sprawy transcendentalne - jezeli pozwolicie, ze zaczne uzywac slow, ktorych znaczenia nie rozumiem lub ktore sam wymyslilem. pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: no, Krzysiu! IP: 62.233.139.* 08.07.02, 16:00 NIe wiem czy ktos juz tu powiedzial cala prawde: ego ma kolor zolty. I jest owalne, taka kulka. Cholernie twarda - trudno ja rozbic nawet laserem. Rozbicie ega grozi eksplozja porownywalna do wybuchu trzech bomb wodorowych. Odpowiedz Link Zgłoś