kargut 26.05.05, 22:46 Boję się ludzi, boje się zycia,boję sie samotności,boje się ze nie bedę miała co jeśc, boję się psów, boje sie ludzi...Czy kiedykolwiek przyjdzie taki dzień , w którym zacznę żyć bez lęku?Czy to w ogóle możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kargut Re: Boję się... 26.05.05, 22:52 imagiro-bede cwiczyc joge i bede medytowac...napewno kiedys bede. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Boję się... 26.05.05, 22:48 ja żyje bez lęków, nie boje sie samotności, nie boje sie, że nie będę miala co jesc, nie boje sie psów, boje sie ludzi, to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
kargut Re: Boję się... 26.05.05, 22:51 Gdybym nie bała się ludzi,zyłabym bez lękow.Wtedy nie bałabym sie psów i nie bałabym sie zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Boję się... 26.05.05, 22:53 to nie prawda ... brak obawy przed ludzmi nie gwarantuje automatycznie braku innego rodzaju obawy ... choc jest to zachecajace ... Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Boję się... 26.05.05, 22:55 wszystko zalezy od poziomu wrazliwosci, pod wpływem doswiadczen spada. wzrasta natomiast poziom ostrożnosci i cynizmu Odpowiedz Link Zgłoś
kargut Re: Boję się... 26.05.05, 22:59 Moj pozom wrazliwosci oceniam dosc wysoko...Nie cierpie cynizmu-nie nawidze.I mam nadzieje ze nigdy nie stane sie cyniczna.W przeciwnym razie uznam ze jestem martwa... Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Boję się... 26.05.05, 23:02 rozmawiasz z trupem, witaj Odpowiedz Link Zgłoś
kargut Re: Boję się... 26.05.05, 23:04 Przykro mi trupie,ale Twoja przypadlosc bywa wyleczalna-o ironio Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Boję się... 26.05.05, 23:08 film, gry komputerowe są przykładem na to, że mamy kilka życ. W symulacji komputerowej masz wskaźnik- zazwyczaj jest to linia prosta a przy niej %, która informuje cie o bieżącym stanie zdrowia. nalezy tylko to wlasciwie rozumiec, nie brac dosłownie Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Boję się... 26.05.05, 23:04 ej,to tylko twoja maska,poza,gra.... ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Boję się... 26.05.05, 23:10 ten wpis byl do psychopatki. a dlaczego boisz się ludzi? Lek przed odrzuceniem,zranieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
kargut Re: Boję się... 26.05.05, 23:13 yoosh,lek przed ludzmi to cos strasznego,nie zycze Ci tego.Nie wiem czemu boje sie ludzi.moze kiedys sie dowiem i wtedy Ci powiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Boję się... 26.05.05, 23:18 wierze na slowo,chociaż trudno mi sobie wyobrazić,bo nigdy nie doświadczylam tego.Ale gdzieś lezy przyczyna,więc może warto byloby ją zglebić i spojrzeć potem z dystansem? Odpowiedz Link Zgłoś
kargut Re: Boję się... 26.05.05, 23:20 Oj tak,warto,warto...swiete slowa joosh,malo odkrywcze dla mnie ale swiete...Dobranoc-ide spac,bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Boję się... 26.05.05, 23:36 żadna poza, jako psychopata.z.borderline jestem sobą Odpowiedz Link Zgłoś