bender_rodriguez 29.05.05, 15:07 macie takie momenty, że czujecie, że się bardzo wychujaliście i nic na to nie poradzicie? gó..any raczej stan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krtysia Re: czy 29.05.05, 15:15 bender_rodriguez napisał: > macie takie momenty, że czujecie, że się bardzo wychujaliście i nic na to nie > poradzicie? gó..any raczej stan >mamy takie momenty! >i trzeba to przezyc;))) >glowa do gory.."nie ma tak zle ,coby gorzej byc nie moglo";))) Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: czy 29.05.05, 15:20 głupie jest to, że ja wiem, że "jakoś" to będzie. tylko, że to chorowanie mnie dobija. i ta mała, francowant igiełka, która kłuje w dupę i mówi: "a ja ci mówie, że się spie..ło i to dopiero początek". ku..cy dostać można Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: czy 29.05.05, 15:30 bender_rodriguez napisał: > głupie jest to, że ja wiem, że "jakoś" to będzie. tylko, że to chorowanie mnie > dobija. i ta mała, francowant igiełka, która kłuje w dupę i mówi: "a ja ci > mówie, że się spie..ło i to dopiero początek". > ku..cy dostać można >wiem ,moze zeklnij nas tutaj. >ja nie wiem sama jak sie tych igiel pozbyc z wlasnego p..ska... >wiem tylko ze w koncu ,mozna sie do nich przyzwyczyic;))) >ale pomoc ci nie umiem:( Odpowiedz Link Zgłoś