octopussy 04.08.05, 19:05 Jak myslicie jaki to zawod ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pink.freud Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 04.08.05, 19:11 Ten najstarszy?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 19.08.05, 17:47 pink.freud napisał: > Ten najstarszy Fryzjer? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 04.08.05, 19:20 tak mysle i mysle... powiedz czy octopussy to osmiorniczka czy osmiokatna c i p k a ? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.hipek Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 05.08.05, 15:04 Jasne że rentier. Finansowa niezależność i można robić to, na co ma się ochotę... Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 05.08.05, 15:09 E... to po prostu dlatego ze tylko raz w roku fucha ale korzysci przez caly rok.. jedne sanie opchnie na boku na czarny rynek i rodzinka wyzywiona do nastepnych swiat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 04.08.05, 19:35 octopussy napisała: > Jak myslicie jaki to zawod ????? kosmonauta Odpowiedz Link Zgłoś
dupek.jak.kazdy.facet Krytyk filmowy 04.08.05, 20:22 Siedzi, bredzi, krytykuje - jak sama nazwa wskazuje, nie przesadza z ciężką pracą i mu jeszcze za to płacą! Czy mądry czy durnowaty, film ogląda bez opłaty, bo nawet gdy pisze bzdety, firma płaci za bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_b Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 04.08.05, 21:15 octopussy napisała: > Jak myslicie jaki to zawod ????? Taki, który do ciebie pasuje, taki, w którym realizujesz swoją misję. Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 04.08.05, 21:36 Jak jest totolotek - to podczas losowania (tak przynajmniej było kiedyś) siedzi komisja - 3 osoby ds jakości gier i zakładów albo coś w tym stylu, i oni mają właśnie fajny zawód. A tak swoją drogą, ciekawe czy chociaz patrzą w te pingpongi. Następny fajny zawód to cukiernik:) Może sobie za darmo pojeść. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 psychiatra;) 04.08.05, 22:02 ten to ma jazde permanentna bez wspomagaczy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: psychiatra;) 05.08.05, 14:35 fajny zawód (zajęcie ) mają ci , którzy opiekują się tym forum ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: psychiatra;) 19.08.05, 17:46 chelseaa napisała: > fajny zawód (zajęcie ) mają ci , którzy opiekują się tym forum ; ) a jekie specializacje musieli porobic... ho ho ho !! nigdy bym nie chciala byc psychiatra... Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret poeta 05.08.05, 14:50 Poeta cierpi za miliony od 10 do 13.20 o 11.10 uwiera go pęcherz wychodzi rozpina rozporek zapina rozporek Wraca chrząka i apiat cierpi za miliony A.B. i jeszcze 'u poety 4? żony i z każdą dawno rozwiedziony' Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 05.08.05, 15:03 grabarz..a, nie.. to ma byc najfajniejszy a nie najsmieszniejszy..hmm.. to moze... dentysta? Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 05.08.05, 15:04 zaczynasz mnie przerazac j_ar... poważnie.. pomyślałam o tym samym. Dentysta.. no a ile osób by o tym pomyślało. Właśnie weszłam z chęcią napisania tego.. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 05.08.05, 15:06 najpierw byl grabarz, tak wiec spoko... a dentysta..no, ja czasem czytam w myslach, ale tylko amatorsko, zeby nie bylo to tamto... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 05.08.05, 15:08 ho ho.. to powinienes byc już czerowny od stop do głów bo ja dziś mam kudłate myśli ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 05.08.05, 15:12 kudłate na temat j_ara? czy tylko tak nieuczesane ogólnie? Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 05.08.05, 15:17 nie znam j_ara :) nie fantazjuje o nieznajomych :)(klamczuch, klamczuch hihi- bo fantazjuje ;P ) ale kudlacze dzisiejsze maja twarz (i nie tylko twarz).. i w sumie może pozwole sobie na odrobinę szaleństwa dziś i sprobuje zrealizowac.. hmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 05.08.05, 15:13 a ja calkiem lysy jestem, ... to i kudlatych mysli nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 05.08.05, 15:18 Ha! tracisz co nie wiesz (jakby powiedział mistrz joda :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 05.08.05, 15:20 ha, a co tam, stac mnie na straty:)... i nawet urwe sie z pracy teraz.. jak szalec to szalec... hej! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 05.08.05, 15:25 o nie! :( to byl cios ponizej pasa.. Odpowiedz Link Zgłoś
octopussy Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 05.08.05, 15:51 To zdecydowanie znakomity spiewak solo, znany pisarz , swietny aktor tak mi sie wydaje bo sama jestem a-artystycznie uzdolniona. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 06.09.05, 18:02 Jak masz na imię? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 05.08.05, 17:07 Tydzien temu gdy w naszym miescie bylo szczytowanie upalow ,w piatek na drugiej zmianie w centrum wysiadl prad.Spotkalismy sie z roznych spolek z pretensjami pod drzwiami zarzadu(np pani z architektury ,ktorym pokasowalo projekty robione na sobote rano) u nas produkcja i pilne zamowienia itp itd I wtedy dolaczyl do nas ochroniarz,raczki w kieszeni,czarna koszulka, luzaczek i mowi "no co z tym pradem bo podenerwowany juz jestem, WENTYLATOR nie dziala" No wtedy po ataku smiechu myslalam,ze on ma najlepszy zawod. :-) a tak na powaznie - Bibliotekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
szeki Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 06.08.05, 12:50 Najfajniejszy zawod swieta to jest zawod -poszukiwacza.Poszukiwacz to taki czlowiek,ktory ma ogromna wiedze i na zlecenie bardzo ,bardzo bogatych ludzi lub instytucji itp(oraz za ich pieniadze)Szuka po calym swiecie jakiegos konkretnego przedmiotu.Ksiazki ,nut ,instrumentow,lub innych przedmiotow.Praca bardzo trudna,wymagajaca,znajomosci przynajmniej kilku jezykow w stopniu super dobrym,wiedzy,odwagi,madrosci.Ale jest to najfajniejsza praca na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 16.08.05, 08:54 archeolog:) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 16.08.05, 16:26 Szczęśliwy zamiatacz ulic Odpowiedz Link Zgłoś
laura38 Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 16.08.05, 18:34 na to pytanie nie ma odpowiedzi, bo kazdemu inny zawod pasi. jeden lubi siedziec i myslec, inny byc w biegu, jeszcze inny pomagac innym itd. dlatego nie ma odpowiedzi na to pytanie. mi najbardziej podoba sie zawod muzyka i gdybym miala wybierac to do tego chcialabym miec talent. Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: czy to zagadka ?do octopussy 17.08.05, 06:24 Jak taki nick sie pyta to raczej wiadomo, co tam ma na mysli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chaynik Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 19.08.05, 16:54 octopussy napisała: > Jak myslicie jaki to zawod ????? Zawod milosny. Odpowiedz Link Zgłoś
samwieszkimjestem Re: Najfajniejszy zawod swiata !!!!! 06.09.05, 17:50 To każdy zawód, który jest WOLNYM zawodem. CO może być lepszego niż wolność? Odpowiedz Link Zgłoś