Dodaj do ulubionych

gdy ktos obraza cie publicznie

22.08.05, 19:45
pomozcie mi prosze!! co mam zrobic, a raczej powiedziec, takiej jednej lafiryndzie ( w pelnym tego slowa znaczeniu), ktora uzywa wylacznie slow wulgarnych,a kiedy ide zaczyna mnie slownie obrazac, tak, ze nie moge tego tutaj powtorzyc...jestem na to taka wsciekla, a raczej na sama siebie, ze ja ignoruje, ze nic nie odpowiadam, ale nie mam pojecia, co mam poiwedziec osobie takiego pokroju? zeby w koncu sie zamknela i juz nigdy czegos takiego nie mowila, dodam, ze obawiam sie, iz gdybym to zrobila, zostalabym pobita...
Obserwuj wątek
    • tingel-tangel Re: gdy ktos obraza cie publicznie 22.08.05, 20:01
      gwiazdeczka192 napisała:

> nie mam pojecia, co mam poiwedziec osobie takiego pokroju? zeb
      > y w koncu sie zamknela i juz nigdy czegos takiego nie mowila

www.bluzgacz.abc.pl/

I kliknij na "bluzgaj"

A jak sięna ciebie rzuci z pazurami - ty nie masz pazurów? Też przecież możesz
      się bronić.
    • foamclene Re: gdy ktos obraza cie publicznie 22.08.05, 20:13
      olej!
      szkoda Twojej energii...
      male prawdopodobienstwo ze dotrze do niej to co chcialabys jej przekazac...
      jezeli bardzo Ci dopiekal i nie chcesz jej darowac, to moze lapsza bylaby
      zemsta :)
      odczekac na spokojnie az trafi sie jakas okazja :)
      trzebaby cos uknoc... ale do tego musialabym miec wiecej danych :)
    • hawronia Re: gdy ktos obraza cie publicznie 22.08.05, 21:43
      zaloz sprawe w sadzie cywilnym.
      • luty10 Re: gdy ktos obraza cie publicznie 22.08.05, 22:42
        hawronia napisała:

> zaloz sprawe w sadzie cywilnym.

a przyjdziesz na rozsprawe...?:))
    • vlad-srollovnik no właśnie 22.08.05, 21:45
      a co z kur... rzucanymi bezpodstawnie na forum, chu.i pod adresem innych?
      • hawronia Re: no właśnie 22.08.05, 21:46
        kodeks cywilny tego nie przewidzial.
        • vlad-srollovnik Re: no właśnie 22.08.05, 21:49
          w każdym prawie są luki, które niektórzy potrafią umiejętnie wykorzystywać
    • chelseaa Re: gdy ktos obraza cie publicznie 22.08.05, 22:21
      chyba coś przeskrobałaś , że ona tak Cię lubi (obrażać)
      • luty10 Re: gdy ktos obraza cie publicznie 22.08.05, 22:44
        chelseaa napisała:

> chyba coś przeskrobałaś , że ona tak Cię lubi (obrażać)

jak kogos okradna, to tez chyba o to sie prosil, jak pobija, zgwalca...
        jasne, ze to ofiara jest winna...
    • witch-witch Re: Rozumiem Cię... 22.08.05, 22:39
      gwiazdeczka192 napisała:

> pomozcie mi prosze!! co mam zrobic, a raczej powiedziec, takiej jednej lafirynd
      > zie ( w pelnym tego slowa znaczeniu), ktora uzywa wylacznie slow wulgarnych,a k
      > iedy ide zaczyna mnie slownie obrazac, tak, ze nie moge tego tutaj powtorzyc...
      > jestem na to taka wsciekla, a raczej na sama siebie, ze ja ignoruje, ze nic nie
      > odpowiadam, ale nie mam pojecia, co mam poiwedziec osobie takiego pokroju? zeb
      > y w koncu sie zamknela i juz nigdy czegos takiego nie mowila, dodam, ze obawiam
      > sie, iz gdybym to zrobila, zostalabym pobita...
      • vlad-srollovnik Re: Rozumiem Cię... 22.08.05, 22:43
        a ja znam taką ... takie, takich, którzy ku.. i inne na temat danej osoby
        przekazują pokątnie osobom, które człowieka nie znają... to jest tzw. czwarty
        wymiar kurestwa i chyba najgorszy
    • rebeka_de_winter Inteligentna riposta 23.08.05, 00:00
      Zgodnie z kodeksem"kobiety z klasą"odpowiedz jej,że te wulgaryzmy są już nudne i
      świadczą wyłącznie o jej prymiytwizmie leksykalnym oraz ubóstwie językowym.
      To zawsze działa!
      • mausi12 Re: Inteligentna riposta 23.08.05, 16:00
        Wiesz co ???...a moze ta panienka jest o Ciebie zazdrosna!Jak fajnie wygladasz
        to ja poptostu wkurza to i wymysla.Ja mam taka jedna sasiadke,ktorej
        przeszkadza,ze faceci ogladaja sie za mna.Mnie osobiscie nie obchodzi czy
        dziewczyna jest ladna czy tez nie,ale kiedys nie wytrzymalam i jak szlam z
        kolega to glosno powiedzialam"popatrz,ale ta kobieta jest brzydka!,gdybym ja
        tak wygladala to zrobilabym sobie operacje plastyczna!"_moj kumpel dodal"o!!!
        rzeczywiscie brzydka!"
        Wiesz!-POSKUTKOWALO!!!!!!!!!!Ona poprostu ma i tak duzo kompleksow(co widac)i
        jak uslyszala cos takiego od ladnej kobiety-to...skutek gwarantowany!Ona
        naprawde jest paskudna i ja "walnelam w baaaaaaaaaaardzo czuly punkt!!
        Nie przejmuj sie!PRYMITYWY SA WSZEDZIE!_JAK SWIAT JEST WIELKI!
        • chelseaa Re: Inteligentna riposta 23.08.05, 16:16
          "popatrz,ale ta kobieta jest brzydka!,gdybym ja
          tak wygladala to zrobilabym sobie operacje plastyczna!"_moj kumpel dodal"o!!!
          rzeczywiscie brzydka!"

pokazałaś swoją klasę
        • wildorchid Re: Inteligentna riposta 23.08.05, 19:57
          o mausi skad jestes:))?bo sytuacja tez mi znana:)i to nie raz.
          mam taka kumpele ktora tez ma takie problemy-jest tam taka denna laska ktora
          jej strawic nie moze i napuszczala swojego faceta z kolesiami zeby jej jechali
          jakies pierdoly w stylu "ale brzydka"ect.a dziewczyna jest sliczna[juz nie
          wspomne ze brala udzial w miss nieraz i w ogole tym podobne].no i oczywiscie ta
          banda przyglupow to robila.ale rada jest jedna na tego typu smieci-totalny olew-
          bo inaczej szarpiesz wylacznie swoje nerwy.niektorzy powinni miec
          dofinansowanie na lobotomie niestety.
          • mausi12 Re: Inteligentna riposta 24.08.05, 07:56
            Tak jak pisalam-nie robie takich rzeczy,ale po tym tekscie wreszcie mam
            spokoj.Po 3 latach.Wiem,ze moze w ten sposob "znizam" sie do poziomu tej
            baby,ale za dlugo trwalo obrazanie mnie.Powiedzialam wreszcie to-co jest prawda
            i wiem ,ze dla tego babsztyla bylo to uderzenie w najczulszy punkt.Rozmawialam
            juz z innym sasiadem i wiem od niego iz ona jest arogancka i biada tej
            dziewczynie,ktora wyglada jak "Pamela Anderson"!!!Wiem,ze wielu facetow gada
            glupoty iz inna kobieta jest brzydka, ato tylko dlatego,ze ...wyglada poprostu
            super i troche tez dlatego,ze normalniej na swiecie nie maja szansy u
            takiej"laski".Nawet nie masz pojecia jak sie wscieka kiedy powiem do jej
            meza "dzien dobry" i sie ladnie usmiechne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka