mausi12 31.08.05, 20:06 Po co ludziom "czarna owca"?Jacy ludzie sa tymi "czarnymi"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_as_can_be Re: "Czarna owca". 01.09.05, 10:25 mausi12 napisała: > Po co ludziom "czarna owca"? po to samo, co koziol ofiarny... zeby spolecznosc mogla poradzic sobie z trawiacym ja zlem Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: "Czarna owca". 01.09.05, 10:26 aa.. teraz to jasniejsze, ja pomyslalem o szeryfie i jego dziewczynie Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: "Czarna owca". 01.09.05, 10:29 aa? ten skok myslowy jest za duzy dla mnie... czemu o szeryfie i dziewczynie? Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: "Czarna owca". 01.09.05, 11:18 łesterny i czarne owce i niebieskie migdały lubie , niestety :) moj pies jest normalna czarna owca swojego gatunku no , psa ( zasadzie to ona jest )mamy super Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: "Czarna owca". 01.09.05, 11:29 byl sobie taki kawal o teksasie, owcach i dziewczynie szeryfa:) Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: "Czarna owca". 01.09.05, 11:59 dawaj kawała :) o owcy , szeyfie i dziewczynie - co jest dalej Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: "Czarna owca". 01.09.05, 13:08 ...w takim razie powiedzcie mi czy czarnej owcy dadza ludzie kiedys spokoj czy bedzie to trwalo do konca zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: "Czarna owca". 01.09.05, 13:16 mausi12 napisała: > ...w takim razie powiedzcie mi czy czarnej owcy dadza ludzie kiedys spokoj czy bedzie to trwalo do konca zycia? sami z siebie na pewno nie dadza. czarna owca moze natomiast stanac okoniem (nomen omen :))) Odpowiedz Link Zgłoś
thelma01 Re: "Czarna owca". 01.09.05, 13:38 Ja byłam (i niestety jestem),czarną owcą' bo nie szłam za stadem najprosciej rzecz ujmując.Może to jakaś wada genetyczna bo to ciągnie się za mną a może jest we mnie? sama nie wiem już. Czarna owca rodzi się z buntu - tak było w moim wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś