kamczatka1300 03.09.05, 06:57 a ja nie wierze, ze ktos mnie kiedys pokocha... nawet nie wierze, ze na to zasluguje... :((( i chcialabym uciec na inna planete i tam sie schowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jula09 Re: bo za co??? 03.09.05, 10:44 A co takiego robisz czy zrobiłaś że nie zasługujesz na miłość? Prawie każdy człowiek zasługuje by go kochano. Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: do nabij faję 04.09.05, 11:26 Niektórzy ludzie potrafią robic tak okropne rzeczy że nie zasługują na miłość i z reguły brakuje miłości wokół nich. Odpowiedz Link Zgłoś
pestkownica Re: bo za co??? 03.09.05, 20:05 najpierw pokochaj sama sobie. i uwierz:) Odpowiedz Link Zgłoś
exit13 Re: bo za co??? 03.09.05, 20:12 Hitler tez kochal i byl kochany. Glowa do gory ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: bo za co??? 03.09.05, 20:16 To nic grzesznego i niezwykłego kochac Hitlera tak jak i Ciebie zreszta,no i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii cieplo, cieplo... 04.09.05, 11:45 przepraszam, ze "dobije" temat... Jednak prawie kazdy, a nie kazdy. Stalin tez kochal dzieci, zwlaszcza swoja corke. Zona Stalina popelnila jednak samobojstwo. ______________________________________________________ Nosotros (casi) todos son niños de Dios Odpowiedz Link Zgłoś
movisz Re: bo za co??? 03.09.05, 23:18 > a ja nie wierze, ze ktos mnie kiedys pokocha... nawet nie wierze, ze na to zasl > uguje... :((( Wiesz, ze tak tez mysli wielu mezczyzn. Moze trafisz na takiego i bedziecie siebie wspolnie przekonywac, ze tak nie jest. A kocha sie za................nic. Za to, ze sie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Eee, tam... 03.09.05, 23:31 jedyne co musisz zrobic, to zaczac zachowywac sie jak czlowiek, nie jak baba. Wtedy sama zobaczysz ilu amatorow sie znajdzie, nie wazne jakiej jestes urody i ile masz lat...powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: bo za co??? 04.09.05, 02:33 jest coś co da sie zrobić można zasłużyc na miłość uczac sie kochac sama siebie załóż że niket cie nie pokocha a poniewaz potzrebujesz miłości sama sie pokochaj dbaj o siebie swoje nogi zęby dusze umysł kochaj się i rób sobie dobrze a kóregoś dnia .. jak sie to miłością dopieścisz - zobaczysz że ktoś także widziw tobie osobą godną miłości bo kto to jest ktoś kto nie zasługuej ? to ktoś kogo nie kochano uwierz mi że wytarczy samego siebie pokochac i JEŚLI twpoja miłość bedzie szczera czuła i czujna a nie pusta i narcystyczna i bierna to .. wypiekniejszesz tak że ktoś zapragnie mieć taka dobra energię w swoim ogródku :) b. Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.stefan szczera czuła i czujna 04.09.05, 02:38 miłość szczera czuła i czujna... ładnie piszesz, ciociu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
movisz solaris ma racje 04.09.05, 04:44 Musisz pokochac i polubic siebie. Nawet jesli obecnie nie widzisz w sobie nic specjalnego to musisz sobie wmowic, ze jestes ladna i fajna a jak inni tego nie widza to jest ich strata. Staraj sie na sile nabrac wiekszej pewnosci siebie i czuc sie dobrze sama ze soba. Uwierz, ze jest mnostwo powodow dla ktorych mozna cie pokochac. Nie krepuj sie zaczynac rozmowe z obcymi ludzmi. Oni sami swoimi odpowiedziami uzmyslowia ci, ze jest za co cie lubic. Usmiechaj sie do ludzi a zobaczysz jak to dodaje pewnosci siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: solaris ma racje 05.09.05, 00:11 wielu ludzi stosuje metode "na siłę" i jakos to działa :) ale według mnie to męczace trzeba pokochać się naprawdę bo własnie to jest lekarstwo i wspaniała prognoza na przyszłoiść i fajne relacje z innymi ludzmi Odpowiedz Link Zgłoś
zonk.you Re: bo za co??? 04.09.05, 11:49 Oczywiscie, że zasługujesz, to nie od kogoś zależy ani nikt nie narzuca tego, czy zasługujesz czy nie- wyraz ten szczególnie rzucił mi się w oczy, bo sama zaczynam mieć wątpliwości, na czym to wszystko polega. Za jakiś czas dowiem się tego na pewno, a tymczasem trzeba się gdzieś schować. Za czymś. Bynajmniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbieram_szkielka nie kocha sie za cos, niestety :) 04.09.05, 20:28 i koniecznie jedz do Wloch, nie musisz byc nawet blondwlosa i niebieskooka :) We Wloszech chyba kazda kobieta czuje sie piekna i bezpieczna. Znakomite na niskie ego i kompleksy:))) Odpowiedz Link Zgłoś