luty10 23.09.05, 16:14 i w dupie mieć co ludzie o tobie pomyślą - napisala witch-witch... ciekawe co tam w przodzie takiego jest...? i to, ze az pelna para trzeba isc... moze wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luty10 Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 16:33 b-beagle napisała: > O luty10 ;-))) Ty sie tutaj nie wyszczerzaj, tylko napisz, co z tym przodem...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 16:41 Zeby miec ludzi w/na dupie trzeba ich własnie wyminac, a nie jest to łatwe jesli nie idzie sie pełna para. Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 16:50 jan_stereo napisał: > Zeby miec ludzi w/na dupie trzeba ich własnie wyminac, a nie jest to łatwe jesl > i > nie idzie sie pełna para. jak tak sie grzeje pelna para, to pare trupow mozna po drodze zostawic... niebezpiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 16:57 Jak sie ma ludzi w dupie to i trupy tym bardziej,zwłaszcza ze te nawet nie mysla. Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 16:57 jak sie jedzie powoli to sie powoduje najwiecej wypadkow. niedostosowanie do predkości na drodze na ogół kończy się kraksą. Wieksze szanse masz na trupa lecąc wolno. poza tym.. to aspiracja do bycia pierwszym napedza świat. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 17:00 lokomotywy parowe to jednak przezytek. Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 17:03 stereo też :) teraz mamy dolby surround ;) A tak poważnie o lokomotywach nie mowilam Odpowiedz Link Zgłoś
eary a swoją drogą 23.09.05, 17:04 to proste i mądre. nie trzeba sie wysilać na skomplikowane słowa (kopytko) zeby powiedzieć coś z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: a swoją drogą 23.09.05, 17:13 eary napisał(a): > to proste i mądre. > nie trzeba sie wysilać na skomplikowane słowa (kopytko) zeby powiedzieć coś z > sensem. no to powiedz, co w tym przodzie jest, ze az trzeba pelna para tam zasuwac... Odpowiedz Link Zgłoś
sher-man Re: a swoją drogą 23.09.05, 17:20 świadomość ze jesteś dobry. Czasem Najlepszy. Ze się do czegoś nadajesz i do czegoś przydałes. To że klikasz dziś z kądstam znaczy ze ktoś poszedł do przodu.. przed tlum. to ze poszłam ja do przodu i mialam w dupie co powiedza inni (bo taki jest caly kontekst a nie wypada wyrywać szczegółów) dało mi tyle: szczesliwy związek. czy to dużo?? mi wystarczy jako cena za wyrwanie bez ogladania sie na innych Odpowiedz Link Zgłoś
lisavera Re: lutku, a co cię wzięło na cytowanie witch?:) 23.09.05, 17:41 Myślę,że bratnio do cytatu w-w leży powiedzenie:" Przychodzimy na swiat sami i samotnie z niego odchodzimy". Jednak powiedzmy,że ktoś robi coś dobrego i ludzie go powstrzymują, to wtedy ta regułka o pójściu do przodu pasuje. Ale czasmi trzeba się z ludźmi liczyć bo nie żyjemy samotnie ale wśród innych i takie nie liczenie się z innymi to chamstwo. Znam witch-witch prywatnie:)))))))))) I powiem ci, ze to miła dziewczyna. ****** Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: lutku, a co cię wzięło na cytowanie witch?:) 23.09.05, 18:15 lisavera napisała: > Myślę,że bratnio do cytatu w-w leży powiedzenie:" Przychodzimy na swiat sami i > samotnie z niego odchodzimy". Jednak powiedzmy,że ktoś robi coś dobrego i ludzi > e > go powstrzymują, to wtedy ta regułka o pójściu do przodu pasuje. Ale czasmi > trzeba się z ludźmi liczyć bo nie żyjemy samotnie ale wśród innych i takie nie > liczenie się z innymi to chamstwo. > Znam witch-witch prywatnie:)))))))))) I powiem ci, ze to miła dziewczyna. > ****** przeciez tu nie o witch chodzi, tylko o cytowane zdanie... a witch? fajna jest...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisavera Re: lutku, a co cię wzięło na cytowanie witch?:) 23.09.05, 18:34 Bardzo fajna, blondynka, dużzzze zielone oczka i ładne spódniczki nosi:)))) Lubisz aktorkę Kasię Denevue, do niej podobna, choć trochę od niej ładniejsza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: lutku, a co cię wzięło na cytowanie witch?:) 23.09.05, 18:37 lisavera napisała: > Bardzo fajna, blondynka, dużzzze zielone oczka i ładne spódniczki nosi:)))) > Lubisz aktorkę Kasię Denevue, do niej podobna, choć trochę od niej ładniejsza:) > ) a ja Ciebie podziwiam..no no...taka kolezanke ma witch...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisavera Re: lutku, a co cię wzięło na cytowanie witch?:) 23.09.05, 18:41 --No tak, znamy się już kopę, lat wkrótce wpadnie do mnie na drinka, więc musze kurze poscierać.Pędzę;)))Bywaj:))) ****** Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: lutku, a co cię wzięło na cytowanie witch?:) 23.09.05, 18:48 lisavera napisała: > > --No tak, znamy się już kopę, lat wkrótce wpadnie do mnie na drinka, więc musze > kurze poscierać.Pędzę;)))Bywaj:))) > ****** pa.... no i poleciala... jeszcze dla kolezanki kurze sciera...rany...:) ciekawe co beda pily...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylia77 Re: lutku, a co cię wzięło na cytowanie witch?:) 24.09.05, 03:48 lisavera napisała: > > --No tak, znamy się już kopę raczej od urodzenia:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 17:36 luty, ja nie wiem co w przodzie jest ... ani w tyle, ani z boku ... wiem tylko tyle, co moja sygnaturka wie ... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 18:52 imagiro napisał: > luty, ja nie wiem co w przodzie jest ... ani w tyle, ani z boku ... wiem tylko > tyle, co moja sygnaturka wie ... >batem tylko... zes jak pijany woznica... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 18:56 grunt ze kon po odwykowce ... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 18:59 imagiro napisał: > grunt ze kon po odwykowce ... ale konia nie wal...ok? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 19:03 juz wyroslem z tego ... innym pomagam ... buahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 20:39 Luuuutyyy, co to za teksty? Bys sie wstydzil. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 17:50 alez to Machavellizm w innym sformulowaniu;) Nie kazdy cel jest wart parcia po trupach, to raz, ale są cele, które warto realizowac i nie patrzeć na to, że inni będą stukać się w czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 18:12 wichrowe_wzgorza napisała: > alez to Machavellizm w innym sformulowaniu;) > Nie kazdy cel jest wart parcia po trupach, to raz, ale są cele, które warto > realizowac i nie patrzeć na to, że inni będą stukać się w czoło. , te cele, do których jesteśmy przekonani(świecą nam), to na pewno i nie warto się przyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 23.09.05, 20:37 Lepsze i ciekawsze zycie Luty. Nawet podniecic sie mozna...i...itd. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 co jest w przodzie -na przodzie ? 24.09.05, 01:18 no z przodu to jest .. przodek a z tyłu tyłek ;) podobno po tym się poznaje żone górnika że ma wyrabany przodek Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 ciężka dupa 24.09.05, 01:23 inna sprawa że ciężko iśc do przpodu pełna para jak sie ma tak starsznie obciązoną dupkę :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: co jest w przodzie -na przodzie ? 24.09.05, 02:18 solaris_38 napisała: > no z przodu to jest .. przodek a z tyłu tyłek > ;) > > > podobno po tym się poznaje żone górnika że ma wyrabany przodek no, wreszcie jakas rozsadna odpowiedz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 24.09.05, 01:57 jak to mowia spijcie skorwysyny ! Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: "Trzeba iść pełną parą do przodu 24.09.05, 19:05 luty10 napisał: > i w dupie mieć > co ludzie o tobie pomyślą - napisala witch-witch... > > > ciekawe co tam w przodzie takiego jest...? > i to, ze az pelna para trzeba isc... > > moze wiecie? po prostu Wiczka nam przypominala ze chodzi sie do przeodu a nie do tylu;)) Odpowiedz Link Zgłoś