Dodaj do ulubionych

Moc_ca w alei roz....

26.09.05, 01:17
hi hi hi...

ale sie porobilo...:)

wiedzicie pesymisci? swiat idzie jednak do przodu...
ludzie pragna milosci i piekna ...:)

Obserwuj wątek
    • imagiro Re: Moc_ca w alei roz.... 26.09.05, 02:43
      jestes pewny ze hihihihihihi ? albo, ze swiat idzie do przodu ? a marzenia o
      piekie nie moga miec swego materialu w przeszlosci ? porobilo sie, luty ...
      czlowiek bez pieknych wspomnien jest martwy ... czym, jesli nie wspomnieniem sa
      rzeczy, o ktorych mi pisales ? i wszystkim nam ? zapedzasz sie czasami. wiem,
      ze znajdziesz ladne, krotkie wyjscie, majace na celu osmieszenie czy pominiecie
      moich slow ... to opanowales do perfekcji, a jednak ludzie wyczuwaja bezblednie,
      czy jestes z nimi, czy obok nich.
      Imagine.
      • luty10 Re: Moc_ca w alei roz.... 26.09.05, 02:51
        imagiro napisał:

> jestes pewny ze hihihihihihi ? albo, ze swiat idzie do przodu ? a marzenia o
        > piekie nie moga miec swego materialu w przeszlosci ? porobilo sie, luty ...
        > czlowiek bez pieknych wspomnien jest martwy ... czym, jesli nie wspomnieniem
        sa
        > rzeczy, o ktorych mi pisales ? i wszystkim nam ? zapedzasz sie czasami. wiem,
        > ze znajdziesz ladne, krotkie wyjscie, majace na celu osmieszenie czy
        pominiecie
        > moich slow ... to opanowales do perfekcji, a jednak ludzie wyczuwaja
        bezblednie
        > ,
        > czy jestes z nimi, czy obok nich.
        > Imagine.

a w czym ja sie stary zapedzam...?
        czytam i podziwiam, jednoczesnie badam pozim zlosci
        u naszej spacerowiczki...aleja roz, powinna byc przez nia, jak najczesciej
        odwiedzana...
        • imagiro Re: Moc_ca w alei roz.... 26.09.05, 04:36
          to teraz mi powiedz luty, skoro takim badaczem jestes ... czy wyciagasz jakies
          wnioski z faktu, ze tyle ludzi wlasnie Tobie zarzuca zlosliwosc ? czy mozesz z
          cala odpowiedzialnoscia stwierdzic, ze moc_ca czy rybolog, nie maja zadnych
          podstaw do tego co insynuuja ? Badz szczery ?
          • luty10 Re: Moc_ca w alei roz.... 26.09.05, 05:22
            imagiro napisał:

> to teraz mi powiedz luty, skoro takim badaczem jestes ... czy wyciagasz
            jakies
            > wnioski z faktu, ze tyle ludzi wlasnie Tobie zarzuca zlosliwosc ? czy mozesz
            z
            > cala odpowiedzialnoscia stwierdzic, ze moc_ca czy rybolog, nie maja zadnych
            > podstaw do tego co insynuuja ? Badz szczery ?

a co Ty imagiro, nie wiesz, ze ja teraz jestem fanem witch-witch,
            a witch napisala:

-Trzeba isc pelna para do przodu i w dupie miec, co ludzie
            o tobie pomysla

no to se ide, pelna para...:)

aaa, i zobacz co moc_ca ma w sygnaturce...:))

komu sie dzisiaj podlizujesz?

no i nie rozsmieszaj mnie, bo nie bede mogl spac...:)
          • rybolog Re: Moc_ca w alei roz.... 26.09.05, 10:41
            A ja sie z Lutym wiecej nie bede klocil. Po tym co sie dowiedzialem o nim na
            privie, to facet i tak jest w miare normalny. Dlatego zdecydowalem poszerzyc na
            niego margines...no i teraz sie w nim ladnie miesci.
            • q02121974 plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 10:43
              • rybolog Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 10:47
                Co plotkarze? To zle ze dobrzy ludzie napisali do mnie i po czesci wstawili sie
                za Lutym, dajac mi do zrozumienia zebym byl z nim ostrozny? To chyba dobrze, nie?

Zreszta, tak do konca nie wiem czy to jest prawda, ale przyjalem ze tak.
                • q02121974 Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 10:50
                  a po co w ogóle dyskutować o kimś na privie?

nie lepiej z kimś otwarcie porozmawiać o wymienic poglądy niż oceniac na
                  podstawie zdania innych?
                  • rybolog Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 10:57
                    Wiesz, ja nie rozmawialem. Oni pisali, ja czytalem i tresc przyjalem do
                    wiadomosci. Zreszta wszyscy wiedza ze zdecydowanie preferuje pisanie na forum
                    niz na privie. Ale rozumiem ze Luty to wyjatek.
                    • q02121974 Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 10:59
                      nie wiem, ja do nikogo nie pisze maili nadających na kogokolwiek i nikt do mnie
                      ich nie pisze. I DOBRZE
                      • rybolog Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:01
                        No wiesz, za Toba to trudno nadazyc. Czasami nie wiadomo gdzie jestes i czy
                        jestes. Moze dlatego nie pisza. Nie dajesz im szansy:)
                        • q02121974 Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:02
                          Za dużo krzywdy w życiu zrobiła mi plotka, to tyle
                          • rybolog Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:04
                            sa dobre plotki i sa tez zle. wiekszosc jest tych zlych. co do Lutego to mysle
                            ze to byly dobre plotki...a moze nie plotki?
                            • q02121974 Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:08
                              jak tak to OK:)

na plotkę jednak mam uczulenie. są ludzie, którzy potrafią mówić że (..) to
                              (różne epitety i oszczerstwa) do osób, które nawet tego kogoś nie widziały

i do czego sie przyznam, wylalam swój zal na Ciebie i Twoich przyjaciół jak mi
                              nabluzgałeś, nie zaprzecze
                              • rybolog Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:21
                                wiesz, tak prawde mowiac to ja przyjaciol na forum nie mam. To sa tylko ludzie
                                ktorzy maja podobne poglady i odczucia do moich. Mozna powiedziec ze to nas
                                laczy ale tylko to, nic wiecej. Nikt za nikim do ognia skakal nie bedzie...
                                • q02121974 Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:25
                                  bo forum z samego założenia powinno być miejscem wymiany poglądów. przyjaźnie
                                  istnieją w świecie realnym.
                                  ale z tego co sobie przypomniałam sam pisałeś, że za m.malone skoczyłbyś w
                                  ogień:)
                                  czemu ja mam fotograficzną pamieć?:)
                                  • rybolog Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:29
                                    Malone jest wyjatkiem...to porzadny chlop. I wiem, ze specjalnie ognia nie
                                    rozpali zeby zobaczyc kto do niego wskoczy. Dlatego jak Malone bedzie krzyczal
                                    ze sie pali, to ja to potraktuje powaznie i wskocze, nie za przyjacielem ale za
                                    porzadnym chlopem, zeby ratowac :)
                                    • q02121974 Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:30
                                      no widzisz, a ja zareagowałabym w ten sposób niezależnie kto by sie palił:))))
                                      • rybolog Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:35
                                        wiesz, jak jakis wariat co chwile bedzie rozpalal w srodku swojej chalupy
                                        ognisko, tylko tak zeby zobaczyc co sie stanie...to ja chlopakom z ubezpieczenia
                                        powiem, zeby go czasami nie ubezpieczali...a sam mu jeszcze prawdopodobnie
                                        troche chrustu podrzuce:)
                                        • q02121974 Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:37
                                          piromanów sie leczy:)))
                                          • rybolog Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:38
                                            najlepiej ogniem:)))
                                            • q02121974 Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:42
                                              Ryb, a jak to sztuczne ognie?;)
                                              • rybolog Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:44
                                                Nie daj sie zwiesc "okresleniom"...juz nie jednemu grzywka sie zajarala bo
                                                myslal ze to tylko "sztuczne" :)
                                                • q02121974 Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:48
                                                  pamietam, jak podpaliłam sobie rzęsy, jak zapalałam pierwszego papierosa;)
                                                  • rybolog Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:55
                                                    My to z chlopakami, nie palacy wtedy bylem, wlelismy troche terpentyny do kibla
                                                    szkolnego. Dobrze ze palacz nie usiadl, tylko rzucil peta...Matko, co sie
                                                    dzialo...O maly wlos nie wyrzucili mnie ze szkoly...dobrze ze moj stary ciezkim
                                                    basem im wytlumaczyl ze kible sa od sikania i srania...a nie jarania. No, to
                                                    byly trudne chwile:)

PS. Zmykam juz do roboty, chyba sie obudzilem, pa:)
                                                  • q02121974 Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 12:00
                                                    a ja w podstawówce bardzo nie lubiłam polonistki. kiedyś poszłam z kuzynem na
                                                    targ, kupiliśmy kapiszony (tak sie ten materiał wybuchowy nazywał), 1 włożyłam
                                                    pod nogę od krzesła i zaczełam sie na tym krześle huśtać:)

jakie były konsekwencje nie trzeba mówić;)
                • moc_ca Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 10:51
                  Szokujące!
                  Szokujące, naprawdę.
                  Może masz rację, to dziecko specjalnej troski. ;)))
                  • rybolog Re: plotkarze wstrętni! :) 26.09.05, 11:00
                    Ja sie patrze w przyszlosc, przeszlosc mnie az tak bardzo nie interesuje. I tu
                    sie roznimy z Lutym. Zreszta nie tylko tu...ale. :)))
        • eary Re: Moc_ca w alei roz.... 26.09.05, 10:57
          aleja roz dla kazdego jest czyms innym.
          zastanów się czasem nad intencjami innych nie tylko nad swoimi rozwiazaniami.
    • zalozylam_nowe Re: Moc_ca w alei roz.... 26.09.05, 10:05
      te roze to plastiki...

albo kalafiory ;)
      • moc_ca Re: Moc_ca w alei roz.... 26.09.05, 10:16
        zalozylam_nowe napisała:

> te roze to plastiki...
        >
        > albo kalafiory ;)

hehehehehehe :-))))))
        cha cha cha cha cha cha cha cha!
        • zalozylam_nowe gdzie twoj slynny ignor? :D 26.09.05, 10:18
          biedactwo...nie panuje nad swoimi czynami...:))))

• eary o patrzcie :) 26.09.05, 11:00
            nic sie nie zmieniło... toudi podnozek wrocil hihi ;)
            • zalozylam_nowe Re: o patrzcie :) 26.09.05, 11:03
              biedna eary...gdyby nie my z lutym, nie mialaby nic do powiedzenia...:)))
              • eary Re: o patrzcie :) 26.09.05, 11:13
                biedna? eee... szkoda słów :)
            • moc_ca Re: o patrzcie :) 26.09.05, 11:04
              toudi..???? cha cha cha cha cha, śmieszny był ten złośliwy stworek
              i taki nieskuteczny w dzialaniu, taki zdeptany przez guru, poniewierany
              przez wszystkich ..
              Ładna bajeczka! lubiłam ją oglądać. :))))
              • eary Re: o patrzcie :) 26.09.05, 11:12
                mnie tez bawił :) może stąd skojarzenie..
                ale to fajnie. wiesz, od rana się zaczęłam śmiać.. przez cały tydzień teraz
                będę :)
              • zalozylam_nowe Re: o patrzcie :) 26.09.05, 11:12
                moc_ca napisała:

> taki zdeptany przez guru, poniewierany
                > przez wszystkich ..
                > Ładna bajeczka! lubiłam ją oglądać. :))))

kim ty jestes...?
                wszechpolka...?

budzisz litosc...

• eary Re: o patrzcie :) 26.09.05, 11:14
                  BUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA

rozkrecasz sie mała ;)
    • jan_stereo Re: Moc_ca w alei roz.... 26.09.05, 11:10
      Czyli co, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Moc_ca !

ps. a kim jest ten szczesliwiec,to tez pogratuluje.
      • moc_ca Re: Moc_ca w alei roz.... 26.09.05, 11:41
        jan_stereo napisał:

> Czyli co, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Moc_ca !
        >
        > ps. a kim jest ten szczesliwiec,to tez pogratuluje.

Czy to pytanie kierujesz do mnie?
        Przepraszam Cię M. :), ale nie rozumiem o co pytasz i do ktorego postu się
        odnosisz. Z chęcią odpowiem ale objaśnij mnie nieco bo ciemno ...

ps.
        'aleja róż' to czysciutka alegoria..(to już tak żebyśmy całkiem opadli
        na Ziemię)
        • jan_stereo Re: Moc_ca w alei roz.... 26.09.05, 11:46
          Myslałem ze to metafora do pojcia za mąz.

Cofam wieć zyczenia,nie zycze juz wszystkiego najlepszego ;)))
          • moc_ca Re: Moc_ca w alei roz.... 26.09.05, 11:52
            jan_stereo napisał:

> Cofam wieć zyczenia,nie zycze juz wszystkiego najlepszego ;)))

Życz mi bez 'tego' powodu! :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka