imagiro Re: pada deszcz......................... 17.11.05, 20:16 spokojnie przyjmij to i spokojnie sie straci ... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a origami 17.11.05, 20:32 by pomogło? ale nie mam pod ręką "papieru do składania origami"... -- utopić się w deszczu... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: origami 17.11.05, 20:33 in every life there are seasons of laughter and sorrow, jak to spiewa w pewnej ladnej piosence gary moore. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: origami 17.11.05, 20:35 nie musisz ... kazdy kawalek papieru moze do tego sluzyc ... stary bilet, torebka po herbacie, kalendarz, magazyn ilustrowany ... nie mowiac o zeszycie Odpowiedz Link Zgłoś
imazdziro Re: pada śnieg......................... 17.11.05, 20:49 pada śnieg pada śnieg dupcą się bałwanki kur.wa mać kur.wa mać ktoś zajebał sanki Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: pada deszcz......................... 17.11.05, 20:51 mozna sobie chociaz deszczówki nazbierac na umycie nóg, a na słoncu to co najwyzej przysuszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 zima 18.11.05, 01:11 a u nas snieg i jest przepieknie .... tylko głowa mnie boli bo nie spię Odpowiedz Link Zgłoś
mmax20 Re: pada deszcz......................... 18.11.05, 09:18 pewien rodzaj melancholii w rozpływającym się krajobrazie, plusk w rynnach, szum w listowiu, strząsające krople wody płatki chryzantemy, ulotne crescendo zanikania, koniec etapu na drodze do nikąd i niewiadomo skąd, próba stania się sobą zakończona f i a s k o - filiżanką kakao łącznie KAKA:) ooo!, medytacją słowną a' la ImGiEn lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: pada deszcz......................... 18.11.05, 11:07 tysiące srebrnych łez.. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a dziś też deszcz stuka o parapet 18.11.05, 11:09 i wieje wiatr, nie chcę :( Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: pada deszcz......................... 18.11.05, 11:28 wyszłam ze szpitala i mi weselej :) dziewczyna, która urodziła chore dziecko czeka na jego operację ale ono żyje dziewczyna w ciąży - ciągle w ciąży to cud płacz noworodków za ścianą - to też cud deszcz, a potem słońce Boże co za dobre zrządzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś