vvitch 06.12.05, 21:17 Kliknij sobie w "witch" a zobaczysz sobie mnie zimową porą, tuż przed spaniem...:)))))))))) Widzisz, 'kowboj' ja słowa dotrzymuję...:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_a hello :) 06.12.05, 21:20 będzie zachwycony :) mnie też podoba się fotka, daleko Ci do czarownicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Imagine, hono tuuuu...........:))) 06.12.05, 21:22 kurna jego w gajowego .... ale lala !!!!!!! no cudo ! Odpowiedz Link Zgłoś
vvitch Re: Imagine, hono tuuuu...........:))) 06.12.05, 21:28 peszysz mnie...heheheh :))) rączki mnie się trzesą..:))) _________________ "... gdyby spadł ze swojego ego na swoje IQ to by się zabił". Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a wiedziałam :) 06.12.05, 21:40 kiedyś wspominał, że traci głowę dla ładnych kobiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: wiedziałam :) 06.12.05, 21:51 no wlasnie, to chyba nienormalne ... co na to nowe standarty europejskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a nooo ..to juz wiemy.. 06.12.05, 21:29 czemu te chlopaki tam glowe traca;)) piekna dziewczyna jestes;-) Odpowiedz Link Zgłoś
speer Re: nooo ..to juz wiemy.. 06.12.05, 22:00 A myslalem ze jestes pasztet. A tu kobitka calkiem do rzeczy... tylko skad ta homofobia u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: nooo ..to juz wiemy.. 06.12.05, 23:03 No no, nawet mi sie podoba ta jerychonska grzmotnica. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: nooo ..to juz wiemy.. 06.12.05, 23:04 chory jestes czlowieku ... nie mam zadnej fobii, a juz na pewno nie homo... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: nooo ..to juz wiemy.. 06.12.05, 23:05 co Ty gadasz. sam siebie nie znasz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: nooo ..to juz wiemy.. 06.12.05, 23:17 typowa forma zastraszania, osmieszania i dolowania tych co mysla inaczej ... kto cie tego nauczyl ? masz jakies kontakty z pedalencjami z zachodniej, spedalonej jewropy ? Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: nooo ..to juz wiemy.. 06.12.05, 23:18 Nie Imagieroju - mam za to kontakty z Toba :))) !!! Buhahahahahahhahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: nooo ..to juz wiemy.. 06.12.05, 23:20 jestes wirtualnym cieniasem ... i realnym homasem ... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: nooo ..to juz wiemy.. 06.12.05, 23:21 tak sie sklada, ze na odwrot ;). Ale masz prawo do tego by sie mylic, a co wazniejsze do tego, by z tego prawa korzystać ! Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: nooo ..to juz wiemy.. 06.12.05, 23:24 Gieroju_Ima, jakaż szkoda wielka, ze niemozemy podyskutowac oko w oko, ząb za ząb, przed liczniejszą audiencją Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: nooo ..to juz wiemy.. 06.12.05, 23:28 cóż ja tu mogę odrzec. tylko buhahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
malgocha12 Re: Imagine, hono tuuuu...........:))) 07.12.05, 09:39 No tak, blondyna, to tłumaczy wszystko ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
vvitch Re: Imagine, hono tuuuu...........:))) 07.12.05, 11:59 malgocha12 napisała: > No tak, blondyna, to tłumaczy wszystko ha ha ha Tłumaczy? Co ci to tłumaczy? Twój rasizm, to jedyne co tłumaczy.... Bądź na tyle odwazna i nie zmieniaj nicków....ty kolejne wcielenie czegoś tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Imagine, hono tuuuu...........:))) 07.12.05, 12:35 Dlaczego wklajasz zdjecia ukrainki z ofert matrymonialnych? Sprawdzilem. Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Imagine, hono tuuuu...........:))) 07.12.05, 13:22 powinno mnie juz nie byc na forum <mama przechodzi obok, zastanawiam sie, czy wplyw jej krokow ma wplyw na tępo moich mysli, h-o mysli zatem i przerywa pisanie> ale zadam jedno pytanie, bo czytam forum od pewnego dlugiego czasu- czy to forum prywatne? niektore watki jakgdyby oderwane od rzeczywistosci. psychologia ma cos wspolnego z rzeczywistoscia? -- czapka w czub na glowe i lejmy szmpa Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Imagine, hono tuuuu...........:))) 07.12.05, 13:25 Nie wiem na ile data 12 grudnia jest prawdziwa, ale podobno maja wyrzucic moderatorke. Moze w koncu forum Gazety bedzie normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
pilot.nawigator Re: Imagine, hono luluuu...........:))) 07.12.05, 16:52 a co to za roznica? Odpowiedz Link Zgłoś