Gość: ania IP: 217.153.25.* 23.10.02, 17:18 szukam Andrzeja! juz mnie pewnie nie pamietasz, ale moze....dobrze nam sie rozmawialo...jesli sie odnajdziesz, daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: szukam Andrzeja! IP: *.unl.edu 23.10.02, 17:27 Gość portalu: ania napisał(a): > szukam Andrzeja! juz mnie pewnie nie pamietasz, ale moze....dobrze nam sie > rozmawialo...jesli sie odnajdziesz, daj znac. Tu ja, Andrzej przechrzta, dzis Imagine, byly Budda. Czy to ja Anulku ? Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
a.moth Re: szukam Andrzeja! 23.10.02, 17:36 Nie szukam Andrzeja ale też mi się ktoś zgubił! Jeśli to Biuro Osób Zagubionych to chcę się wpisać! Szukam Cię. Ćma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: szukam Andrzeja! IP: *.unl.edu 23.10.02, 17:44 a.moth napisała: > Nie szukam Andrzeja ale też mi się ktoś zgubił! > Jeśli to Biuro Osób Zagubionych to chcę się wpisać! > Szukam Cię. > > Ćma. kwieto jest ostatnio Zagubiony. Moze to on ? Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
a.moth Re: szukam Andrzeja! 23.10.02, 17:47 A komu kwieto się zagubił? Sam sobie? hmmm... Ćma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: szukam Andrzeja! IP: *.unl.edu 23.10.02, 17:57 a.moth napisała: > A komu kwieto się zagubił? > Sam sobie? > hmmm... > > Ćma Chyba tak. Ludzi mi donosza, ze chcial pobic kogos, czy cos. Zagubiony, to pewne. Moze ktos go odnajdzie ? Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: szukam Andrzeja! IP: 80.48.53.* 23.10.02, 17:57 Nie chcesz czasem tego A. z postu "Andrzeju- prywata :(( " ??? Dorzucę worek kartofli na zimę dla zachęty. I może coś jeszcze... dogadamy się :))) hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
a.moth Re: szukam Andrzeja! 23.10.02, 18:04 eeeetam ... przeszukujesz rzeczy , włamujesz się do skrzynek , czytasz e-maile, mówisz fałszywe świadectwa , śledzisz wypociny na forum i pewnie inne brzydkie rzeczy robisz. Nie chcę Cię choć worek kartofli na zimę przydałby się , a jakże. Ćma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: szukam Andrzeja! do a.moth IP: 80.48.53.* 23.10.02, 18:47 Droga a.moth vel ćmo Nie przeczytałaś dokładnie mojej oferty. To nie Andrzej się poleca, to ja "hmmm" chciałam go ( rzeczonego Andrzeja) "przehandlować". Tak, czy siak, już wiem, że towar niechodliwy ;)) hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: szukam Andrzeja! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.10.02, 20:03 > Tak, czy siak, już wiem, że towar niechodliwy ;)) > > hmm W imieniu wszystkawych andrzejow skladam stanowczy protest! Toz to "Towar" jakze bardzo pelnowartosciowy;-) pzdr;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Jędrek i Andrzej IP: 80.48.53.* 23.10.02, 23:40 Gość portalu: jedrek napisał(a): > W imieniu wszystkawych andrzejow skladam stanowczy protest! > Toz to "Towar" jakze bardzo pelnowartosciowy;-) > pzdr;-))) Szanowny Jędrku :) A kto niby powiedział,że wszyscy Andrzejowie w jednym worku siedzą??? To mnie trafiła się sztuka wybrakowana ;(( Poza tym zauważ różnicę, dla mnie znaczącą, pomiędzy Andrzejem a Jędrkiem. Otóż z moich obserwacji wynika,że każdy Jędrek Andrzejem jest, ale już na odwrót niekoniecznie ;) Jako Jędrek zapewne doskonale wiesz o czym mówię :) A może się mylę ? hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Jędrek i Andrzej IP: 217.153.25.* 24.10.02, 13:34 Jędrku, nie sadze aby ktos (mam na mysli hmm)uwazal ze kazdy Andrzej czy Jedrek jest wybrakowanym egzemplarzem, towarem niechodliwym i do niczego. Ja np. chetnie z Toba pogadam:-) Szukam Andrzeja z ktorym przegadałam tyle wieczorów, z którym czułam sie jak z kims kogo znam od lat. On rozumiał albo starał sie wysłuchac nawet o najwiekzych bredniach jakie mi przyszły do głowy. I chyba jest tak ze brak mi takich rozmow... Imagine - to nie Ty ale fajnie ze piszesz:-) Hmmm- nie chce Andrzeja Wścibskiego. Co prawda to nie kot w worku (charakterystyka nasuwa sie sama po Twoim opisie) ale dziekuje, nie skorzystam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejprzecin1 jedrek,andrzej,jedrzej..... 24.10.02, 16:29 > Poza tym zauważ różnicę, dla mnie znaczącą, pomiędzy Andrzejem a Jędrkiem. > Otóż z moich obserwacji wynika,że każdy Jędrek Andrzejem jest, ale już na > odwrót niekoniecznie ;) To nam sie temat zrobil z tegoz caly;-) jedrus,jedrek-to tak zawsze dla mnie brzmialo fajnie,ot taki ktos kto ma jeszcze w sobie krzte chlopiecej fantazjii i zupelnie sie tego nie wstydzi ;andrzej natomiast-to juz ktos starszy,madry,doswiadczony hmmmmm.... ale i tak najbardziej lubie jak pewna panna mowi do mnie jedrzej;-) eeeeech...a jutro zacznie sie moje ostatnie dwadziescia pare.... p.s.przypomnialas mi jak siostra mej babci mawiala na mnie-ondraszek hmmmm.... pozdrawiam serdecznie i promyczki sloneczka zasylam bo mnie sie przez chmurki po ulewie wlasnei przebija;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewior_szuka_kajzerki Re: szukam Andrzeja! 24.10.02, 23:43 Gość portalu: hmm napisał(a): > Nie chcesz czasem tego A. z postu "Andrzeju- prywata :(( " ??? > Dorzucę worek kartofli na zimę dla zachęty. > I może coś jeszcze... dogadamy się :))) > hmmm Miejsca w kanalach dla calego tabunu Andrzejow sie znajdzie, coz kiedy wiewior nie jest na kartofle, ino na kajzerki :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baccar Re: szukam Andrzeja! IP: 213.231.15.* 24.10.02, 14:34 Tak, tak Andrzejki już tuż tuż.... Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta Re: szukam Andrzeja! 24.10.02, 17:20 Ja też go szukam... tego sprzed 28 lat. On siebie też pewnie szuka i dziwi się, gdzie się podział. Szukam też siebie, tej sprzed lat. Hop Hop !!! Odpowiedz Link Zgłoś
amus92 Re: szukam Andrzeja! 07.04.13, 18:18 proszę odpowiedz mi czy znalazłaś andrzeja ! CZEKAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
amus92 Re: szukam Andrzeja! 07.04.13, 18:19 prosze napisz mi czy odnalazłaś Andrzeja Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Amus 07.04.13, 22:59 prosze napisz mi jak sie ozywia zarchiwizowane watki ? trzeba miec specjalne uprawnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re. 09.04.13, 00:21 Wszyscy moga wskrzeszac. Zniesli archiwizacje. Odpowiedz Link Zgłoś